header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cyberbeveiligingsmarkt zal tegen 2032 USD 407,6 miljard bereiken met een CAGR van 14,50%

Sep 14, 2023 5:00 PM ET

Marktanalyse:

Cyberbeveiligingsmarkt verwacht opmerkelijke groei door toename van phishing-bedreigingen en malware bij ondernemingen. Toenemende adoptie van BYOD en CYOD zal de groei van de markt voor cyberbeveiliging stimuleren. Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor cyberbeveiliging tegen 2032 een waarde bereiken van USD 407,6 miljard met een CAGR van 14,50%.

Drivers:

Toenemende adoptie van BYOD en CYOD om de marktgroei te stimuleren:

Door de groeiende acceptatie van BYOD- en CYOD-beleid door eindgebruikersorganisaties zal de markt naar verwachting blijven groeien. Met de groeiende BYOD-trend wordt verwacht dat veel professionals over de hele wereld zullen blijven werken vanaf afgelegen locaties of thuis. Werknemers die de CYOD & BYOD-modellen gebruiken, hebben toegang tot bedrijfsgegevens via cloudplatforms, waardoor ze vatbaar zijn voor gegevensdiefstal.

Belangrijkste spelers:

Belangrijke marktspelers in het rapport over de wereldwijde cyberbeveiligingsmarkt zijn onder andere

  • Cisco
  • Mcafee Corporation
  • Fortine Inc
  • Trend Micro Inc
  • Cassidian Cybersecurity-bedrijf
  • Computer Science Corporation
  • Booz Allen Hamilton
  • Kaspersky Lab
  • Fireeye In
  • Symantec Corporation

Download gratis PDF-bestand:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/875

Marktbereik:

Rapportgegevens

Details

Marktomvang in 2032

USD 407,6 miljard

CAGR tijdens 2023-2032

14.50%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032


Kansen:

Toename van phishing-bedreigingen en malware bij bedrijven biedt grote kansen:

Malware, waaronder virussen & Trojaanse paarden, heeft zijn vermogen om hele elektronische informatienetwerken te infiltreren, over te nemen en te beschadigen sterk vergroot. Gewoonlijk gebruiken cybercriminelen malware om de controle over apparatuur of apparaten over te nemen om geld te stelen. Dit wordt gedaan om het apparaat direct te kunnen gebruiken voor illegale of frauduleuze activiteiten. Bovendien zijn sectoren zoals BFSI, gezondheidszorg, & overheid voornamelijk kwetsbaar voor dergelijke aanvallen vanwege het belang van de gegevens die in deze ondernemingen worden gegenereerd. Als gevolg hiervan is een van de belangrijkste factoren die de cyberbeveiligingsindustrie vooruit stuwt een toename van het gevaar van malware & phishing-aanvallen.

Koop dit eersteklas rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=875

Beperkingen en uitdagingen:

Budgettaire beperkingen die de markt beperken:

De budgettaire beperkingen onder organisaties in combinatie met de complexiteit van de apparaatbeveiliging kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde cyberbeveiligingsmarkt is onderverdeeld op basis van toepassing, organisatiegrootte, inzet, beveiligingstype en component.

Op basis van component zullen diensten de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Op basis van beveiligingstype zal cloudbeveiliging de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Op basis van inzet zal de cloud tijdens de prognoseperiode de markt aanvoeren.

Per organisatiegrootte zal het MKB de markt tijdens de prognoseperiode stimuleren.

Per toepassing zullen defensie en overheid de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Volledig rapport raadplegen:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/global-cyber-security-market-875

COVID-19 Analyse:

Er wordt aangenomen dat de uitbraak van COVID-19 de ontwikkeling van de cyberbeveiligingssector ten goede zal komen. Door de uitbraak van COVID-19 zullen bedrijven in staat zijn om veiligheidsproblemen aan te pakken en beveiligde informatietoegang te bieden op het moment dat ze op afstand werken door gebruik te maken van cyberbeveiligingsdiensten. Bovendien is door de toename van het internetverkeer het risico op cyberaanvallen bij veel bedrijven aanzienlijk gestegen, waardoor de inzet van cyberbeveiligingsdiensten noodzakelijk is geworden. De groei van de markt is gestimuleerd door innovaties en ontwikkelingen in de cyberbeveiligingsoplossingen zoals cloudbeveiliging & AI-geïntegreerde oplossingen, evenals een toename van cyberaanvallen sinds het begin van de epidemie.

Vraag naar maatwerk:
https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/875

Regionale analyse:

Noord-Amerika aan de leiding op de markt voor cyberbeveiliging:

Vanwege de vroege toegankelijkheid en adoptie van nieuwe technologieën zal de Noord-Amerikaanse sector domineren. Daarnaast zullen de uitbreiding van IT-marktplaatsen en hun groeiende ondernemingen de marktexpansie op dit gebied stimuleren. Cyberspace groeit gestaag in Noord-Amerika naarmate nieuwe geavanceerde technologieën zoals big data & en het internet der dingen blijven floreren. De expansie van IT-bedrijven en hun vele activiteiten in het gebied zorgen ook voor een behoefte aan bescherming van eindpuntapparaten. Ook de regeringen van de Verenigde Staten en Canada voeren een aantal projecten uit om de kennis over cyberbeveiliging binnen organisaties te vergroten en om hen te stimuleren en te helpen bij het implementeren van geschikte cyberbeveiligingsmaatregelen.

Gerelateerde artikelen:

Personal Loans Market Research Report-Globalevoorspelling tot 2032

Social Business Intelligence (BI) marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

Marktonderzoeksrapport over zelfondersteund leren – Wereldwijde prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Cyber security Market,Global Cyber security Market,Cyber security Market Size,Cyber security Market Growth,Cyber security,Cyber security size,Cyber security growth,Cyber security scope