header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt van kwantumsensoren zal tegen 2030 USD 0,29 miljard waard zijn met een CAGR van 5,49%.

Sep 14, 2023 6:00 PM ET

Inzicht in de kwantumsensorenmarkt

De wereldwijde markt voor kwantumsensoren vertoont een opmerkelijk groeipotentieel. De automobiel-, consumentenelektronica-, gezondheidszorg-, industriële en luchtvaart- en defensiesectoren zouden enorme kansen bieden. Market Research Future (MRFR) stelt dat de waarde van de wereldwijde markt voor kwantumsensoren zal stijgen van USD 0,20 miljard in 2022 tot USD 0,29 miljard in 2030, met een groei van 5,49% CAGR tijdens de evaluatieperiode (2022-2030).

De groeiende vraag naar zeer nauwkeurige meetoplossingen en investeringen in kwantumtechnologieën zijn belangrijke marktstuwers. Daarnaast beïnvloedt de toenemende toepassing van deze sensoren in verschillende meetapparaten die elektrische en magnetische velden bestrijken, zoals beweging, rotatie, beeldvorming, versnelling en zwaartekracht, de groei van de markt. Ook de behoefte aan zeer nauwkeurige sensormogelijkheden in aangesloten apparaten draagt bij aan de omvang van de markt voor kwantumsensoren.

GPS is ook een prominente toepassing voor kwantumsensoren, die op grote schaal worden gebruikt in de lucht- en ruimtevaart en de auto-industrie. De toenemende automatisering als gevolg van de stimulerende opkomst in verschillende industrieën beïnvloedt de dynamiek van de sensorenindustrie. Daarnaast zullen opkomende trends, zoals de miniaturisatie van sensoren, de toenemende ontwikkeling in IoT & IIoT-technologie, en de proliferatie van Industrie 4.0 en de komst van 5.0, de groei van de markt bevorderen.

Omgekeerd zal de complexiteit van kwantumsensoren de marktgroei afremmen. Nieuwe meetapparatuur maakt gebruik van de extreme gevoeligheid van kwantumdetectie, maar het is een uitdaging om ze praktisch te maken. Een andere veelvoorkomende uitdaging bij kwantumdetectie is het conflict tussen het isoleren van de gevoelige kwantumtoestanden van externe verstoringen, en tegelijkertijd in staat zijn om de kwantumtoestanden te manipuleren en bloot te stellen om de fysieke grootheid te meten.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5273

Grote spelers

Toonaangevende kwantum sensoren marktspelers zijn.

  • Radix,
  • AdSense,
  • GWR Instruments Inc,
  • Netwerken (Oscilloquartz),
  • Technologie (Microsemi),
  • Spectrum Technologies Inc,
  • Adcon Telemetry Gmbh,
  • METER Groep,
  • Apogee Instrument Inc,
  • Microchip,
  • Impedans Ltd.,
  • Thomas Industrial Network Inc,
  • M-Squared Lasers Limited,
  • Biospherical Instruments Inc,
  • Skye Instruments Ltd., en
  • ADVA Optical, onder andere.

Quantum Sensoren Markt – Segmenten

Het marktrapport is onderverdeeld in producten, sectoren en regio’s. Het productsegment is onderverdeeld in atoomklokken, zwaartekrachtsensoren, fotosynthetisch actieve straling (PAR) kwantum-, magnetische en andere sensoren. Het verticale segment is onderverdeeld in auto’s, olie, gas, defensie, landbouw, gezondheidszorg en andere. Per regio is de kwantum sensoren industrie gesegmenteerd in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika, Europa en rest van de wereld.

Kwantum sensoren markt – Regionale analyse

Europa is marktleider gebleven sinds het laatste decennium en kan zijn overwinningsroes behouden gedurende het huidige decennium. Het toenemende gebruik van kwantum sensoren in auto’s en toenemende overheidsinitiatieven voor technologische ontwikkeling stimuleren de groei van de markt. Daarnaast is de stijgende vraag naar kwantum sensoren van de ontluikende militaire & defensie sector in de hele regio duwt de kwantum sensoren marktomzet.

Ontvang de volledige rapportgegevens op https://www.marketresearchfuture.com/reports/quantum-sensors-market-5273

Kwantum sensoren markt – Concurrentielandschap

De kwantumsensorenindustrie lijkt uiterst competitief, gezien de sterke aanwezigheid van gevestigde spelers in de industrie. Wereldwijde leveranciers hebben in toenemende mate te maken met hevige concurrentie van elkaar en van lokale bedrijven. Daarom zoeken vooraanstaande spelers naar mogelijkheden om te integreren in de uitgebreide waardeketen, terwijl ze zich richten op het uitbreiden van productiefaciliteiten, R & D-investeringen en M & A activiteiten om impulsen te krijgen.

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws:

03 aug 2023 — Cerca Magnetics uit Nottingham kondigde aan dat het kwantumsensoren gebruikt om een lichtgewicht, draagbare hersenscanner te ontwikkelen. Eerder dit jaar won het bedrijf de inaugurele IOP qBIG Prize van het Institute of Physics voor kwantuminnovatie voor de ontwikkeling van de OPM-MEG draagbare hersenscanner. De prijs wordt gesponsord door Quantum Exponential, een Britse investeringsmaatschappij.

Lees meer artikelen-

De markt voor Next-Generation Geheugen zal tegen 2030 meer dan USD 15 miljard groeien met een CAGR van 31% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

De markt voor organische elektronica zal naar verwachting 195,7 miljard dollar bereiken met een CAGR van 21,00% tegen 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Het marktaandeel van emissiecontrolesystemen (EMS) is klaar om USD 5,21 miljard te bereiken met een CAGR van 6,30% tegen 2030 – Verslag van Market Research Future (MRFR)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Quantum Sensors Market,Quantum Sensors Market Size,Quantum Sensors Market Share