header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor alcoholsensoren zal van 2023 tot 2032 naar verwachting 3,52 miljard dollar bereiken en groeien met een CAGR van 13,80%.

Sep 14, 2023 6:00 PM ET

Inzichten in de alcoholsensor markt:

De wereldwijde markt voor alcoholsensoren zal waarschijnlijk een aanzienlijke omzetgroei genereren. De toename van alcoholgerelateerde verwondingen, sterfgevallen en productiviteitsverlies kost werkgevers en verzekeraars wereldwijd veel geld. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde markt voor alcoholsensoren escaleren van USD 1,1 miljard in 2022 tot USD 3,52 miljard in 2032, met een groei van 13,80% CAGR tijdens de beoordelingsperiode (2023-2032).

Bij de meeste bedrijfsongevallen is alcohol in het spel en commerciële transporteurs lijden elk jaar miljoenen dollars onder alcoholgerelateerde ongevallen. Daarom promoten overheden in landen over de hele wereld het gebruik van screeningapparaten met alcoholsensoren voor productiefaciliteiten en antiblokkeersystemen (IID’s) voor voertuigen. Bovendien creëren overheidsinitiatieven om alcoholsensortechnologie te promoten enorme groeimogelijkheden.

Download een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6451

Belangrijke spelers:

  • Dragerwerk AG & Co. KGaA (Duitsland)
  • Giner Labs (VS)
  • Honeywell International Inc. (VS)
  • AlcoPro Inc. (V.S.)
  • Intoximeters Inc. (VS)
  • BACKtrack Inc. (V.S.)
  • Lifeloc Technologies (VS)
  • Abbot Laboratories (VS)
  • Alcohol Countermeasure System (internationaal) Inc. (Canada)
  • Asahi Kasei Corporation (Japan),

zijn de belangrijkste leveranciers op de markt voor alcoholsensoren.

Download de volledige rapportgegevens op https://www.marketresearchfuture.com/reports/alcohol-sensor-market-6451

Regionale analyse van de alcoholsensor markt:

Noord-Amerika domineert de wereldwijde alcohol sensor markt. Factoren zoals het toenemende gebruik van ademanalysatoren in wetshandhavingsinstanties en productiefaciliteiten stimuleren de groei van de alcoholsensor markt. Ook de bewustwording van de verkeersveiligheid en de toegenomen investeringen om de technologie te stimuleren, stimuleren de alcoholsensorindustrie.

Daarnaast ondersteunen de lopende campagnes en actieve betrokkenheid van gezondheidszorginstellingen en wetshandhavingsinstanties het marktaandeel van alcoholsensoren in de regio. Overheidsinitiatieven, zoals actieve campagnes om het aantal gevallen van rijden onder invloed terug te dringen en snelle goedkeuringen voor productontwikkeling & marketing, stimuleren de omvang van de alcoholsensor markt.

Segmentatie van de alcoholsensor markt:

De marktvoorspelling is onderverdeeld in technologieën, toepassingen, eindgebruikers en regio’s. Het technologiesegment is onderverdeeld in brandstoftechnologie, halfgeleideroxidesensortechnologie en andere. Het toepassingssegment is onderverdeeld in gezondheidszorg en voertuigcontrole. Het eindgebruikerssegment is onderverdeeld in commercieel, wetshandhavingsinstanties en particulieren. Per regio is de alcoholsensor markt onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, MEA, Europa en de rest van de wereld.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6451

23 mrt 2023 — Asahi Kasei, een Japans chemisch en elektronicabedrijf, kondigde aan dat haar Zweedse dochteronderneming werkt aan sensoren voor alcoholdetectie. Het bedrijf werkt samen met autofabrikanten, Tier 1-onderdelenleveranciers en overheidsinstellingen om de technologie zo snel mogelijk commercieel haalbaar te maken. Gezien de veranderende wetgeving verwacht Asahi Kasei de alcoholdetectie al in 2026 op de weg te zien.

Lees meer artikel-

Onderzoeksrapport overflexibele displaytechnologie – Wereldwijde prognose tot 2027

3D Motion Capture System-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose 2030

Vision Positioning System-marktonderzoeksrapport- Wereldwijde prognose 2027

Onderzoeksrapport over demarkt voor noodverlichting – Wereldwijde prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Alcohol Sensor Market,Alcohol Sensor Market Size,Alcohol Sensor Market Share,Alcohol Sensor Market Growth,Alcohol Sensor Market Trends