header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor autonome dataplatforms groeit tot 2032 met een CAGR van 22,20% en vertegenwoordigt een waarde van USD 9,1 miljard | MRFR

Sep 14, 2023 8:00 PM ET

Highlights van Market Research Future:

De markt voor autonome dataplatforms werd in 2022 geschat op USD 1,5 miljard. Volgens de prognoses zal de markt voor autonome dataplatforms groeien van USD 1,8 miljard in 2023 tot USD 9,1 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 22,20% gedurende de prognoseperiode (2023-2032). De belangrijkste drijvende krachten die de expansie van de markt versnellen, zijn de stijgende vraag naar realtime informatie, de toenemende digitalisering en de automatisering in verschillende sectoren.

Men kan een aanzienlijke impact op de groei van de industrie verwachten van de opkomst van geavanceerde technologieën zoals Machine Learning (ML) en Kunstmatige Intelligentie (AI), evenals van de toenemende digitalisering en automatisering in verschillende industrieën. Cloud-gebaseerde bedrijven maken steeds meer gebruik van autonome dataplatforms, wat groeipotentieel zal bieden tijdens de prognoseperiode.

Download een PDF-voorbeeld van het rapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11822

De belangrijkste bedrijven op de markt voor autonome dataplatforms zijn onder andere.

  • Oracle Corporation
  • Teradata
  • IBM
  • Amazon Web Services, Inc.
  • Hewlett Packard Enterprise Ontwikkeling LP
  • Qubole, Inc.
  • Cloudera, Inc.
  • Gemini Data
  • Denodo
  • Alteryx, Inc.

Dit wordt veroorzaakt door het gebruik van cloudplatforms door nieuwe bedrijfsorganisaties en het feit dat bedrijfsgegevens overwegend in hybride en openbare clouds worden bewaard. Bedrijven kunnen de capaciteit aanpassen aan hun gemak en behoeften dankzij de uitstekende flexibiliteit van een autonoom dataplatform. Bovendien bieden autonome dataplatforms, in vergelijking met conventionele databasesystemen van bedrijven, een verscheidenheid aan mogelijkheden voor het evalueren, delen en opnemen van belangrijke gegevens. Bijgevolg kunnen bedrijven hun datamanagementcapaciteiten verbeteren en uitbreiden. Dit zijn de factoren die naar verwachting de industriële groei zullen ondersteunen.

De industrie zal naar verwachting groeien als gevolg van het toegenomen gebruik van cognitive computing en geavanceerde analytische technologie. Door de snelle ontwikkeling van sociale media en aanverwante technologieën produceren veel bedrijven een grote hoeveelheid ongestructureerde gegevens.

Koop dit rapport (128 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en figuren):
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11822

Autonome dataplatforms marktsegmentatie:

Platform en diensten zijn opgenomen in de segmentatie van de autonome dataplatformmarkt op basis van component. In 2022 domineerde de platformsector de wereldmarkt.

Op basis van diensten wordt de Autonome Data Platform Markt gesegmenteerd in advies, integratie en ondersteuning & onderhoud. In 2022 was de marktcategorie integratie de dominante.

De autonome dataplatformmarkt wordt gesegmenteerd op basis van type, op locatie en in de cloud. In 2022 domineerde de on-premises sector de wereldmarkt.

Kleine en middelgrote ondernemingen (kmo’s) en grote ondernemingen zijn beide opgenomen in de segmentatie van de markt voor autonome dataplatforms op bedrijfsbasis. In 2022 werd de markt voor autonome dataplatforms gedomineerd door grote ondernemingen.

De BFSI-markt, gezondheidszorg, detailhandel, productie, technologie en telecom, overheid en andere eindgebruiken zijn opgenomen in de segmentatie van de markt voor autonome dataplatformen op basis van eindgebruik. In 2022 werd de markt voor autonome dataplatforms gedomineerd door de BFSI-sector.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/autonomous-data-platform-market-11822

De analyse biedt marktinzichten voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, per regio. In 2022 werd deze markt aangevoerd door de Noord-Amerikaanse markt voor autonome dataplatforms (45,80%). Omdat de meeste ontwikkelde economieën, waaronder de Verenigde Staten en Canada, hier gevestigd zijn, wordt deze regio beschouwd als de meest geavanceerde wat betreft de toepassing van geavanceerde technologie en cloud-gebaseerde oplossingen. De markt groeit enorm door het wijdverspreide gebruik van mobiele telefoons en internet in Noord-Amerika. In Noord-Amerika had de Amerikaanse markt voor autonome dataplatforms het grootste marktaandeel en groeide de Canadese markt voor autonome dataplatforms het snelst.

Toonaangevende rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Autonomous Data Platforms Market,Autonomous Data Platforms Market Size,Autonomous Data Platforms Market Share,Autonomous Data Platforms Market Growth,Autonomous Data Platforms,Autonomous Data Platforms Industry