header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor draadloos opladen voor in de auto zal van 2023 tot 2030 naar verwachting USD 2,55 miljard bedragen en groeien met een CAGR van 4,72%.

Sep 14, 2023 5:00 PM ET

Inzicht in de markt voor draadloos opladen in auto’s:

De markt voor draadloos opladen voor in de auto groeit aanzienlijk en de vraag neemt toe. De snelle vooruitgang en de penetratie van draadloze apparaten ondersteunen de groei van de markt. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde markt voor draadloos opladen voor in de auto escaleren van USD 3,5 miljard in 2022 tot USD 38,39 miljard in 2030, met een groei van 45,80% CAGR tijdens de beoordelingsperiode (2023-2030).

Fabrikanten investeren aanzienlijk in baanbrekende draadloze oplaadoplossingen voor auto’s om de oplaadtijd van apparaten te verkorten en een hoge mate van halfgeleider- en software-integratie te bieden. Opladen in de auto is noodzakelijk geworden voor bestuurders en passagiers voor navigatie, muziek, spraakverbindingen en andere diensten onderweg met hun smartphones.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5746

Belangrijkste spelers:

  • Aircharge (VK)
  • Power Square (India)
  • Mojo Mobility, Inc. (VS)
  • Apple Inc. (VS)
  • Qualcomm Technologies, Inc. (VS)
  • Powermat Technologies Ltd. (Israël)
  • Infineon Technologies AG (Duitsland)
  • Zens (Nederland)
  • Samsung Electronics Co., Ltd (Zuid-Korea)
  • Hella kGaA Hueck & Co. (Duitsland),

zijn de belangrijkste leveranciers op de markt voor draadloos opladen voor in de auto.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/in-car-wireless-charging-market-5746

Regionale analyse van de markt voor draadloos opladen voor in de auto:

Noord-Amerika is de grootste markt voor draadloze oplaadoplossingen voor in de auto. De stijgende vraag naar energiezuinige en duurzame laadsystemen voor elektronische mobiele apparaten, zoals elektrisch gereedschap en draagbare gadgets, stimuleert de groei van de markt. Daarnaast heeft de vooruitgang in inductieve en resonante topologieën een positieve invloed op het marktaandeel van de regio. Ook de solide aanwezigheid van belangrijke marktspelers die zich richten op inductieve en resonante standaarden onderbouwt de omvang van de markt voor draadloos opladen voor in de auto.

Segmentatie van de markt voor draadloos opladen voor in de auto:

De markt voor draadloos opladen voor in de auto wordt onderverdeeld in apparaattypes, voertuigtypes, oplaadstandaarden, technologieën, distributiekanalen en regio’s. Het apparaattype segment is onderverdeeld in smartphones en andere apparaten. Het segment voertuigtype is onderverdeeld in brandstofvoertuigen, elektrische voertuigen en hybride voertuigen.

Het segment oplaadstandaard is onderverdeeld in Qi-standaard en PMA-standaard. Het technologie segment is onderverdeeld in inductieve energie overdracht, geleidend opladen en magnetische resonantie opladen. Het segment distributiekanaal is onderverdeeld in OEM’s en aftermarkets. Per regio is de markt voor draadloos opladen voor in de auto onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Europa, MEA en de rest van de wereld.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5746

29 jun 2023 — Indie Semiconductor (INDI), een toonaangevende leverancier van auto-tech oplossingen, lanceerde een geïntegreerde auto draadloos opladen system-on-chip (SoC), iND87200. De nieuwe draadloze lader biedt het hoogste integratieniveau in de industrie en vereenvoudigt en versnelt de ontwikkeling van kosteneffectieve WPC Qi-gebaseerde ontwerpen voor het opladen van draagbare apparaten in de cabine. De iND87200 kan de externe materiaallijst met bijna de helft verminderen ten opzichte van andere bestaande discrete implementaties.

Lees meer artikel-

3D Scanner marktonderzoeksrapport – voorspelling voor 2027

Onderzoeksrapport overde markt voor slimme verlichting – Wereldwijde prognose tot 2030

3D-scherm markt onderzoeksrapport voorspeld tot 2027

Smartphone display markt onderzoeksrapport voorspeld tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  In-Car Wireless Charging Market,In-Car Wireless Charging Market Size,In-Car Wireless Charging Market Share,In-Car Wireless Charging Market Growth,In-Car Wireless Charging Market Trends