header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor het beheer van cryptomiddelen zal tegen 2030 groeien met een CAGR van 25,5% tot een waarde van USD 5,53 miljard | MRFR

Sep 14, 2023 8:00 PM ET

Highlights van Market Research Future:

De wereldwijde markt voor het beheer van cryptomiddelen zal tijdens de prognoseperiode een CAGR van 25,5% registreren en zal tegen 2030 naar schatting USD 5,53 miljard bedragen. De belangrijkste drijvende krachten achter de markt zijn de toenemende investeringen in blockchaintechnologie en de groeiende populariteit van cryptoactivabeheersystemen.

De belangrijkste bedrijven in de crypto vermogensbeheer markt zijn onder andere.

  • Coinbase Inc (VS)
  • Gemini Trust Company LLC (VS)
  • Crypto Finance AG (Duitsland)
  • Genesis Global Trading Inc (VS)
  • Bakkt Holdings Inc (VS)
  • BitGo Inc (VS)
  • ICONOMI Limited (VK)

Ontvang nu PDF-voorbeeldpagina’s met enkele voordelen!
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10730

Steeds meer bedrijven maken gebruik van bitcoin en andere digitale activa als beleggingsinstrument. Organisaties investeren in een sneller tempo in cryptocurrencies naarmate de institutionele belangstelling ervoor groeit, waardoor de bescherming van digitale activa noodzakelijk wordt. Het vermogen van een organisatie om de privésleutels te beveiligen is cruciaal, ongeacht of de organisatie blootstelling heeft verworven aan digitale activa.

De cryptografische sleutels die nodig zijn om een token of cryptocurrency namens een eigenaar te verzenden, ontvangen en het eigendom ervan te bevestigen, worden bewaard in de cryptocurrency wallet. Digitale activa moeten worden beschermd, vooral in het licht van mogelijke toegangs- of liquiditeitsvereisten. Dankzij de ontwikkeling van het ecosysteem van crypto-activa en de wijdverspreide adoptie van crypto-activa door instellingen en particulieren, zijn nieuwe operators in staat geweest crypto-activabeheerdiensten te introduceren die deze spelers in staat stellen toegang te krijgen tot de crypto-activa en deze te gebruiken, en hun geld veilig te bewaren en te gebruiken.

De groei van de crypto-activa wordt gedreven door een toename van individuele investeringen in cryptocurrency-technologie vanwege de vele voordelen, zoals het aanbieden van probleemloze valutatransactiediensten, het verlagen van makelaarskosten en provisies van tussenpersonen, en het verbeteren van de veiligheid van financiële informatie van bedrijfseigenaren.

Daarnaast heeft de toegankelijkheid van snelle internetverbindingen het voor bedrijven mogelijk gemaakt om cryptocurrencies veilig en onmiddellijk te ruilen via een platform voor het beheer van cryptocurrencies, wat bijdraagt aan de uitbreiding van de marktinkomsten.

Koop dit rapport (100 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en figuren):
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10730

Segmentatie van de markt voor het beheer van cryptomiddelen:

De cloud en on-premises implementatiemodellen zijn opgenomen in de sector van de wereldwijde crypto vermogensbeheer markt. Tijdens de projectieperiode van 2022-2030 wordt verwacht dat on-premises zich in het hoogste tempo zal ontwikkelen. Het domineerde de wereldwijde markt in 2021.

Webgebaseerde en mobiele toepassingen zijn opgenomen in de segmentatie van de wereldwijde markt voor cryptomiddelenbeheer op basis van het type toepassing. In termen van omzetaandeel was de mobiele markt goed voor het grootste deel in 2021.

Individuele gebruikers en bedrijven zijn opgenomen in de wereldwijde crypto vermogensbeheer marktsegmentatie op basis van eindgebruiker. De individuele categorie was goed voor het grootste marktaandeel in 2021.

Het rapport splitst de markten op per regio, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Tijdens de onderzoeksperiode wordt voorspeld dat de Noord-Amerikaanse markt voor cryptoactivabeheer aanzienlijk zal groeien, tot USD 0,388 miljard in 2021. Dit wordt toegeschreven aan verschillende factoren, waaronder de opkomst van nieuwe sectoren en economische groei. Het marktpotentieel van de regio wordt gedreven door de introductie en vroege acceptatie van de oplossing. Daarnaast beschikt de regio over een aantal bekende bedrijven die gerichte oplossingen bieden voor elke verticale sector. Bovendien wordt verwacht dat de aanwezigheid van talrijke verkopers van cloud crypto-oplossingen in de Verenigde Staten en Canada een aantrekkelijk marktpotentieel zal openen.

Bekijk de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/crypto-asset-management-market-10730

Toonaangevende rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Crypto Asset Management Market,Crypto Asset Management Market Share,Crypto Asset Management Market Size,Crypto Asset Management Market Growth,Crypto Asset Management,Crypto Asset Management Industry,Crypto Asset Management Market Trends,Crypto Asset Management Market Demands