header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor hyaluronzuur zal tegen 2030 een enorme groei van USD 20,5 miljard vertonen met een uitstekende CAGR van 6,91%.

Sep 14, 2023 8:52 PM ET

Hyaluronzuur markt onderzoeksrapport informatie per graad (cosmetische graad, farmaceutische graad, voedsel graad), per toepassing (esthetica, artrose, farmaceutische API, cosmetica, voedingssupplementen, oogheelkunde, anderen), per eindgebruiker (farmaceutische industrie, dermatologische klinieken, cosmetische chirurgie centra, anderen), en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de rest van de wereld) – prognose tot 2030

De wereldwijde hyaluronzuurmarkt zal naar verwachting groeien van USD 7,1 miljard in 2022 tot USD 20,5 miljard in 2030, met een CAGR van 6,91% tijdens de prognoseperiode. Hyaluronzuur (HA) is een natuurlijk voorkomende stof in het menselijk lichaam. Het is een belangrijk bestanddeel van de extracellulaire matrix, het ondersteunende weefsel dat cellen omringt en verbindt. HA wordt ook gevonden in synoviale vloeistof, die gewrichten smeert.

De hyaluronzuurmarkt staat nog in de kinderschoenen, maar heeft het potentieel om de komende jaren aanzienlijk te groeien. Aangezien de vraag naar cosmetische producten, medische apparatuur en geneesmiddelen blijft groeien, zal de vraag naar hyaluronzuur naar verwachting ook toenemen.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7434

Analyse van de concurrentie

De belangrijkste spelers op de hyaluronzuurmarkt zijn Allergan (Ierland), Sanofi (Frankrijk), Genzyme Corporation (VS), Anika Therapeutics, Inc. (VS), Seikagaku Corporation (Japan), Hoffmann-La Roche Ag (Zwitserland), Galderma Laboratories L.P. (VS), Zimmer Biomet (VS), Smith & Nephew Plc (VK).

Marktsegmentatie

De wereldwijde hyaluronzuurmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van producttype, toepassing en eindgebruiker.

Op basis van het producttype kan de markt worden onderverdeeld in producten met één injectie, producten met drie injecties en producten met vijf injecties. Verwacht wordt dat het segment van de enkelvoudige injectieproducten tijdens de prognoseperiode met de hoogste CAGR zal groeien vanwege hun gebruiksgemak en gebruiksgemak.

Op basis van de toepassing kan de markt worden onderverdeeld in huidvullers, artrose, oogheelkunde, vesicoureterale reflux en andere. Het segment van de huidvullers zal naar verwachting het grootste deel van de markt voor zijn rekening nemen vanwege de toenemende vraag naar cosmetische procedures en antiverouderingsproducten.

Op basis van eindgebruiker kan de markt worden onderverdeeld in ziekenhuizen, gespecialiseerde klinieken en thuiszorginstellingen. Het segment gespecialiseerde klinieken zal naar verwachting met de hoogste CAGR groeien tijdens de prognoseperiode vanwege het toenemende aantal klinieken dat cosmetische procedures en gewrichtsgerelateerde behandelingen aanbiedt.

Geografisch kan de markt worden onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika.

Over het geheel genomen biedt de marktsegmentatie van de hyaluronzuurmarkt inzicht in de verschillende producten, toepassingen en eindgebruikers die de groei van de markt in verschillende regio’s over de hele wereld stimuleren.

Regionale analyse

Noord-Amerika: De Verenigde Staten en Canada zijn belangrijke spelers op de Noord-Amerikaanse HA-markt. De markt is aanzienlijk gegroeid door de toepassing van cosmetische procedures en de prevalentie van leeftijdgerelateerde aandoeningen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (161 pagina’s) over hyaluronzuur: https://www.marketresearchfuture.com/reports/hyaluronic-acid-market-7434

Europa: Europese landen, waaronder Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, hebben een volwassen hyaluronzuurmarkt. De regio heeft een sterke vraag naar esthetische procedures en een goed gevestigd gezondheidszorgsysteem.

Azië-Stille Oceaan: De regio Azië-Stille Oceaan, met name China, Japan en Zuid-Korea, heeft een snelle groei van de HA-markt gekend. Deze groei wordt toegeschreven aan een toenemende middenklasse, een groeiend bewustzijn van cosmetische behandelingen en een stijgende prevalentie van artrose.

Latijns-Amerika: Landen in Latijns-Amerika, zoals Brazilië en Mexico, hebben te maken met een toegenomen vraag naar cosmetische behandelingen, wat bijdraagt aan de groei van de HA-markt in de regio.

Midden-Oosten en Afrika: Deze regio heeft een groeipotentieel voor de HA-markt als gevolg van een stijgende belangstelling voor cosmetische ingrepen en een verbeterde infrastructuur in de gezondheidszorg.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Endoscopic Retrograde Cholangiopancreatography Market Research Report Information Per Procedure (Biliary Sphincterotomy, Biliary Stenting, Biliary Dilatation, Pancreatic Duct Stenting en anderen), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen & Clinics en Ambulatory Surgical Centers), Op toepassing (galwegen, pancreas en andere), op product (endoscopen (endotherapieapparaten, katheters, stents, ballonnen, geleidingsdraden en andere), beeldvormingsapparaten en energieapparaten) en op regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Healthcare Revenue Cycle Management Market Research Report Information Per Product Type (Geïntegreerde Software en Standalone Software), Per Component (Software en Service), Per Deployment Mode (On-Premises, en Cloud/Web Based), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen en Ambulante Diensten), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) -Marktvoorspelling tot 2032

Wearable Sensors Market Research Report Information Per Type (Bewegingssensoren, Medische Sensoren, Beeldsensoren, Positiesensoren, Druksensoren, Traagheidssensoren, Andere Sensoren), Per Toepassing (Slimme Polskleding, Slimme Brillen, Slimme Bodywear, Slim Schoeisel, Andere Wearable Apparaten) en Per Eindgebruiker (Consumententoepassingen, Toepassingen in de Gezondheidszorg, Zakelijke en Industriële Toepassingen) -Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Hyaluronic Acid Market,Hyaluronic Acid Market Size,Hyaluronic Acid Market Share,Hyaluronic Acid Market Outlook,Hyaluronic Acid Market Trends,Hyaluronic Acid Market Growth,Hyaluronic Acid Market Analysis,Hyaluronic Acid Market Overview,Hyaluronic Acid Market Research