header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor Influencer Marketing zal tot 2030 groeien met een CAGR van 26,7% en een waarde bereiken van USD 91.029,6 miljoen | MRFR

Sep 14, 2023 8:00 PM ET

Highlights van Market Research Future:

De markt voor influencer marketing werd in 2021 geschat op USD 10.723,7 miljoen en zal naar verwachting toenemen tot USD 91.029,6 miljoen in 2030, met een CAGR van 26,7%.

Influencermarketing is een vorm van sociale-mediapromotie die steunt op aanbevelingen en productvermeldingen van beroemdheden, bloggers en andere figuren met aanzienlijke volgers in sociale media die worden gezien als autoriteiten in hun vakgebied. Omdat de volgers van sociale beïnvloeders veel vertrouwen in hen hebben, is influencer marketing effectief omdat hun aanbevelingen dienen als sociaal bewijs voor potentiële klanten voor uw bedrijf.

De belangrijkste spelers op de Influencer Marketing-markt

  • Traackr
  • IZEA Wereldwijd
  • Upfluence
  • Invloedrijke Netwerk, Inc.
  • JuliusWorks, Inc.

Ontvang nu PDF-voorbeeldpagina’s met enkele voordelen!!
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8408

Influencer marketing is al behoorlijk populair en zal alleen maar populairder worden. Elk jaar verschijnen er nieuwe sociale mediakanalen, soorten content en kanalen voor bedrijven om potentiële klanten te bereiken. De beste influencers blijven op de hoogte van de ontwikkelingen zodat ze bedrijven de middelen kunnen geven die ze nodig hebben voor succes. Omdat het sociale medialandschap voortdurend verandert, moeten influencers zo snel mogelijk inspelen op de nieuwste trends in influencer marketing om hun autoriteit en competentie op te bouwen en hun aantrekkingskracht op bedrijven te vergroten. Een van de belangrijkste factoren die de groei van de influencer marketing-industrie stimuleren, is de opkomst van digitaal geïnformeerde klanten, het toenemende gebruik van advertentieblokkeersoftware en het belang van influencers voor affiliate-programma’s. De belangrijkste beperkingen voor de sector zijn echter het gebrek aan een uitgebreid platform, de toename van valse accounts en volgers en de moeilijkheid om te beoordelen hoe influencer marketing een bedrijf beïnvloedt.

Aan de andere kant wordt verwacht dat de mogelijkheid om de merkperceptie te verbeteren, de opkomst van nano- en micro-influencers en de opkomst van door influencers geleide social commerce een winstgevende groeikans zullen genereren voor de spelers die aanwezig zijn op de wereldwijde markt van influencer marketing.

Influencer Marketing Segmentatie:

Op basis van component, organisatiegrootte, eindgebruiker en geografische regio is de influencer marketing markt onderverdeeld in subsectoren.

De wereldwijde influencer marketing markt is onderverdeeld in Solution/Platform en Services op basis van component.

De influencer marketing-industrie is onderverdeeld in kleine en middelgrote ondernemingen (MKB) en grote ondernemingen op basis van organisatiegrootte.

Consumentengoederen, detailhandel & e-commerce, consumentengoederen, reclame & public relations, voedsel & dranken, reizen & toerisme, auto’s en andere vormen de eindgebruikerssegmenten van de Influencer Marketing-markt.

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8408

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika vormen de vijf verschillende geografische categorieën waarin de influencer marketing markt wereldwijd is onderverdeeld. Met een marktwaarde van USD 4.213,3 miljoen in 2021 had Noord-Amerika het grootste marktaandeel; er wordt een CAGR van 23,8% verwacht in de loop van de prognoseperiode. Met een marktomvang van 2.942,6 miljoen dollar in 2020 was Europa de op één na grootste markt en zal deze naar verwachting groeien met een CAGR van 27,0%. De markt voor influencer marketing wordt gedomineerd door Noord-Amerika. De VS, Canada en Mexico vormen de overige drie delen van Noord-Amerika.

Ga naar het volledige rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/influencer-marketing-market-8408

Toonaangevende rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Influencer Marketing Market,Influencer Marketing,Influencer Marketing Growth,Influencer Marketing Industry,Influencer Marketing Market Size,Influencer Marketing Market Share,Influencer Market