header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor locatiegebaseerde diensten zal tegen 2030 112,07 miljard dollar bereiken met een CAGR van 16,4% – Rapport van Market Research Future

Sep 14, 2023 7:00 PM ET

Marktanalyse:

Markt voor locatiegebaseerde diensten verwacht opmerkelijke groei dankzij meerdere zakelijke voordelen. Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor locatiegebonden diensten tegen 2030 een waarde bereiken van 112,07 miljard dollar met een CAGR van 16,4%.

Drivers:

Toenemende toepassing in de autosector zal de marktgroei stimuleren:

Locatiegebaseerde diensten (LBS) worden steeds nuttiger in de auto-industrie. Het stelt vrachtwagen- en voertuigbestuurders in staat om de meest efficiënte route te kiezen, waardoor de stilstandtijd afneemt en de productiviteit toeneemt. Voertuigtelematica, verkeersdiensten, vloottracering en navigatie zijn slechts enkele van de oplossingen met toegevoegde waarde die autofabrikanten aan hun klanten aanbieden.

Belangrijkste spelers:

Eminente marktspelers geprofileerd in de wereldwijde locatie-gebaseerde diensten markt rapport omvatten,

  • Microsoft Corporation (VS)
  • Oracle Corporation (VS)
  • TomTom International BV (Nederland)
  • ESRI (Duitsland)
  • Ericsson (Zweden)
  • Qualcomm Incorporated (VS)
  • ROKK (VS)
  • iSpace (VS)
  • Apple Inc (VS)
  • Baidu Inc (China)
  • NavInfo Co Ltd. Ltd. (China)
  • IBM (VS)
  • Google Inc (VS)
  • Cisco Systems Inc (VS)
  • com Inc (VS)
  • HERE Technology (Nederland)
  • Mapbox (Nederland)

Download gratis PDF-bestand:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5439


Marktbereik:

Rapportgegevens

Details

Marktomvang in 2030

USD 112,07 miljard

CAGR tijdens 2022-2030

16.4%

Basisjaar

2022

Prognose

2022-2030

Koop dit eersteklas rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5439

Kansen:

Meerdere zakelijke voordelen om robuuste kansen te bieden:

De sector breidt zich uit naarmate meer bedrijven LBS gebruiken om in realtime met klanten te communiceren met behulp van pushmeldingen, interactieve inhoud of waarschuwingen.

Beperkingen en uitdagingen:

Nauwkeurigheidsproblemen die de markt afremmen:

Nauwkeurigheidsproblemen, beveiligings- en privacykwesties, operationele uitdagingen en hoge installatiekosten kunnen tijdens de prognoseperiode als marktbeperkingen fungeren.

Ga naar het volledige rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/location-based-service-market-5439

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor locatiegebonden diensten is onderverdeeld op basis van vertical, technologie, locatietype en & component.

Gebaseerd op component, zal hardware deze markt leiden tijdens de prognoseperiode.

Op basis van locatietype zal outdoor de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Op basis van technologie is de markt onderverdeeld in GPS/GNSS, WIFI, Bluetooth low energy (BLE) bakens en andere.

Wat de verticale verticalen betreft, zal de detailhandel & e-commerce de markt tijdens de prognoseperiode stimuleren.

COVID-19 Analyse:

Door de intense druk op veel aanbieders van locatiegebaseerde diensten had de COVID-19 epidemie een aanzienlijke invloed op de groei van de markt. Nu landen hun aandacht verleggen van het bestrijden van de epidemie naar economisch herstel, kunnen nieuwe groeiperspectieven voor aanbieders van locatiegebaseerde diensten ontstaan door de stijgende behoefte aan GPS-gebaseerde oplossingen. Ten tijde van de COVID-19 epidemie breidden de belangrijkste aanbieders van locatiegebonden diensten hun dienstenaanbod en productmogelijkheden uit, wat vervolgens de expansie van de markt aanwakkerde.

Vraag naar maatwerk:
https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5439

Regionale analyse:

Noord-Amerika aan kop Locatiegebaseerde dienstenmarkt:

Noord-Amerika had een groot aandeel in de markt in 2022. Dit wordt veroorzaakt door de groeiende automatiseringstrend en de brede acceptatie van Industrie 4.0. Aanbieders van locatiegebonden diensten worden op grote schaal gebruikt in de Verenigde Staten en ze omvatten IT-grootmachten zoals Google, IBM, Apple, Microsoft, Amazon en Oracle. Omdat de VS en Canada technologisch geavanceerde landen zijn, maken ze bovendien snel gebruik van locatiegebaseerde servicetechnologie vanwege de toenemende behoefte aan draagbare technologie. Door de stijgende penetratie van smartphones en de ontwikkeling van IoT-technologie in het gebied, zal Noord-Amerika een groot deel van de LBS-markt in handen krijgen. Noord-Amerika is de grootste vliegtuigbouwer, de op één na grootste markt voor smartphones, tablets en navigatiesystemen voor in de auto, en een van de grootste producenten van luchtvaart- en maritieme navigatieapparatuur.

Gerelateerde artikelen:

Cardless ATM Market Research Report-Globale voorspelling tot 2032

Video on Demand marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

NFT markt onderzoek wereldwijd voorspeld tot 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Location Based Services Market,Global Location Based Services Market,Location Based Services Market Size,Location Based Services Market Share,Location Based Services Market Demand,Location Based Services Market Scope,Location Based Services size,Location Based Services Market Analysis