header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor sporttechnologie zal van 2023 tot 2032 naar verwachting 47,1 miljard USD bereiken en groeien met een CAGR van 10,70%.

Sep 14, 2023 7:00 PM ET

Sports Technology Market Insights:

De wereldwijde markt voor sporttechnologie zal waarschijnlijk getuige zijn van een voortdurend stijgende vraag en inkomsten. De groeiende populariteit van verschillende innovatieve sporttechnologieën en de ontwikkeling van IoT en draadloze bedrade & technologieën zouden de markt stimuleren. Daarnaast doen de groeiende populariteit van eSports en de voordelen die sporttechnologieën bieden de vraag op de markt escaleren.

Met de stijgende vraag zal de markt naar verwachting meer inkomsten en winst genereren voor een efficiënte verbetering van de beslissingsbevoegdheid en het convergerende snelheidspotentieel door real-time gegevens te leveren. Market Research Future (MRFR) bevestigt dat de waarde van de wereldwijde sporttechnologiemarkt zal groeien van USD 18,9 miljard in 2022 tot USD 47,1 miljard in 2032, met een CAGR van 10,70% tijdens de beoordelingsperiode (2023-2032).

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10579

Belangrijkste spelers:

  • Apple Inc.
  • Infosys Limited
  • Stats presteren
  • Cisco Systemen
  • SAP SE
  • Sony
  • Panasonic
  • IBM
  • Oracle
  • Modern Times Group
  • HCL Technologies Limited
  • Catapult Sports,

zijn de belangrijkste leveranciers op de markt voor sporttechnologie.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/sports-technology-market-10579

Regionale analyse van de markt voor sporttechnologie:

Noord-Amerika domineert de wereldwijde sporttechnologiemarkt dankzij de enorme technologische vooruitgang en de stijgende vraag naar geavanceerde technologieën. Daarnaast zorgt de toenemende verkoop van geavanceerde sportsystemen die helpen bij het verzamelen van nauwkeurige, realtime en bruikbare gegevens voor een toename van de regionale marktomvang. Met strengere pandemie-mandaten door de staatsoverheden leidt de VS de sporttechnologiemarkt in de regio. De Noord-Amerikaanse sporttechnologiemarkt zal domineren tijdens de prognoseperiode.

Segmentatie van de sporttechnologiemarkt:

Het rapport is onderverdeeld in sporten, technologieën en regio’s. Het segment technologietype is onderverdeeld in apparaten (wearables, digital signage, camera’s, overige), slimme stadions (stadions & openbare veiligheid, gebouwautomatisering, evenementenbeheer, overige), statistieken & analytics, en e-sporten (ticketing & merchandising, sponsoring, reclame, overige). Het sportsegment is onderverdeeld in honkbal, basketbal, cricket, ijshockey, tennis, voetbal, rugby en andere. Per regio is de sporttechnologiemarkt onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en de rest van de wereld.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10579

17 aug. 2023 — Globant, een toonaangevende IT-dienstverlener en de Spaanse voetbalbond LaLiga, hebben een samenwerking met Microsoft aangekondigd om een reeks AI-diensten voor de sportindustrie te creëren. In 2022 zijn Globant en LaLiga een joint venture aangegaan om de ontwikkeling en commercialisering van innovaties van de interne LaLiga Tech divisie te versnellen.

De samenwerking omvat toegang tot cloudinfrastructuur en geavanceerde AI-modellen, en de eerste focus ligt op coachingtools, realtime ondertiteling en vertaling van content. De samenwerking stelt LaLiga in staat om een reeks tools te ontwikkelen voor coaching, betrokkenheid van fans en uitzendingen. Het zal zich richten op voetbal voordat het wordt uitgebreid naar andere sporten.

Lees meer artikel-

Interactief Whiteboard Marktonderzoeksrapport Voorspelling tot 2027

Chip On Board (COB) LED-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

3D IC-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2027

Audio-interface marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Sports Technology Market,Sports Technology Market Size,Sports Technology Market Share,Sports Technology Market Growth,Sports Technology Market Trends