header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor videostreaming in de cloud zal tot 2032 groeien met een CAGR van 20,50% en een waarde bereiken van USD 29,46 miljard | MRFR

Sep 14, 2023 8:00 PM ET

Highlights van Market Research Future:

In 2022 werd de omvang van de markt voor cloudvideostreaming geschat op USD 5,5 miljard. Volgens projecties zal de markt voor videostreaming in de cloud toenemen van USD 6,62 miljard in 2023 tot USD 29,46 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 20,50% in de loop van de studieperiode (2023-2032). Belangrijke factoren die de groei van de sector versnellen zijn het aantal internetgebruikers, het gebruik van mobiele apparaten en de behoefte aan videostreaming van hoge kwaliteit tegen betaalbare kosten.

Omdat snelle internetverbindingen, met name breedband, steeds algemener beschikbaar worden, heeft een groter publiek nu toegang tot streaming videomateriaal. Consumenten kunnen nu gemakkelijk hun favoriete films, tv-programma’s en live-evenementen streamen zonder dat ze fysieke media of traditionele uitzenddiensten nodig hebben.

Klik hier om het beste rapport te krijgen op:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4122

De belangrijkste bedrijven in de markt voor videostreaming in de cloud zijn

  • IBM (VS)
  • Akamai Technologies Inc (VS)
  • Haivision (V.S.)
  • A-frame (V.K.)
  • Sorenson Media (V.S.)
  • Amazon Web Services (V.S.)
  • Microsoft (V.S.)
  • Adobe Systems Incorporated (VS)
  • Forbidden Technologies (Verenigd Koninkrijk)
  • Encoding.Com (V.S.)

Consumenten geven steeds meer de voorkeur aan programma’s op aanvraag boven traditionele programma’s op programma. Streamingdiensten bieden consumenten gemak en flexibiliteit met een grote verscheidenheid aan films, tv-series, documentaires en andere soorten videocontent. De vraag naar videostreaming in de cloud is aanzienlijk toegenomen als gevolg van het uitgebreide gebruik van mobiele apparaten zoals smartphones, tablets, smart tv’s en andere aangesloten apparaten. Klanten kunnen onderweg of thuis gebruik maken van video-entertainment door content te streamen naar hun favoriete apparaten. Deze elementen plus de technologische vooruitgang op het gebied van streaming hebben de vraag van de consument naar videostreaming in de cloud doen toenemen, waardoor de kansen en vooruitzichten voor de sector zijn toegenomen.

Koop dit rapport (100 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en afbeeldingen):
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=4122

De markt voor videostreaming in de cloud wordt aanzienlijk gedreven door het verlangen naar videostreaming van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Klanten hebben eenvoudig toegang tot een grote verscheidenheid aan video’s, waaronder films, tv-afleveringen en live-evenementen.

Marktsegmentatiecloudvideostreaming :

Mediaspelers en diensten zijn opgenomen in de marktsegmentatie voor cloudvideostreaming op basis van componenten.

Live streaming, video on demand en video hosting zijn de drie soorten streaming die samen de marktsegmentatie voor Cloud Video Streaming vormen.

Public Cloud, Private Cloud en Hybrid Cloud zijn de drie op cloudimplementatie gebaseerde marktsegmenten voor videostreaming in de cloud.

Media en entertainment, BFSI, Onderwijs, Gezondheidszorg, Overheid en Overige behoren tot de marktsegmenten voor cloudvideostreaming die zijn gebaseerd op verticale sectoren.

Het rapport biedt marktinzichten voor elke regio afzonderlijk, waaronder Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld. Gedurende de prognoseperiode zal de markt voor cloudvideostreaming in Azië en de Stille Oceaan naar verwachting domineren. In de regio Azië-Pacific hebben live-streamingwebsites en e-sports een aanzienlijke groei doorgemaakt. Een groot publiek, vooral jongeren, gebruiken deze sites om getuige te zijn van real-time gamingwedstrijden en andere vormen van actueel entertainment. Het gebruik van cloudvideo is noodzakelijk om deze levenservaringen tegelijkertijd met veel kijkers te delen. In de loop van de prognoseperiode zullen het media- en entertainmentsegment naar verwachting een groot deel van de markt voor cloudvideostreaming voor hun rekening nemen.

Bekijk de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/cloud-video-streaming-market-4122

Toonaangevende rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Cloud Video Streaming Market,Cloud Video Streaming,Video Streaming,Cloud Video Streaming Market Size,Cloud Video Streaming Market Share,Cloud Video Streaming Market Growth,Cloud Video Streaming Industry