header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de markt voor borstbiopsie zal naar verwachting met 10,10% CAGR USD 1,38 miljard bereiken in 2032

Sep 14, 2023 5:00 PM ET

Onderzoeksrapport borstbiopsie markt: Informatie, per product (biopsienaalden en biopsietafels), per techniektype (biopsie met fijne naald en biopsie met kernnaald), per geleidingstechnologie (echogeleide en CT-geleide), per eindgebruiker (ziekenhuizen en laboratoria) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor borstbiopsie van 2023 tot 2032 naar verwachting een CAGR van 10,10% laten zien en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 1,38 miljard vertegenwoordigen.

De markt voor borstbiopsie is een essentieel onderdeel van de diagnose en het beheer van borstkanker. Borstkanker blijft wereldwijd een belangrijk gezondheidsprobleem, waarbij vroegtijdige opsporing een cruciale rol speelt bij het verbeteren van de resultaten voor patiënten. Borstbiopsies zijn essentiële procedures die helpen de aanwezigheid van borstkanker te bevestigen of uit te sluiten. Dit stuk van 800 woorden gaat in op de markt voor borstbiopsies en onderzoekt de huidige stand van zaken, recente ontwikkelingen, opkomende trends en toekomstperspectieven.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6288

De markt voor borstbiopsie is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid als gevolg van factoren zoals de toenemende incidentie van borstkanker, de vooruitgang op het gebied van biopsietechnieken en de toenemende bewustwording met betrekking tot borstkankerscreening.

Segmentatie

De wereldwijde markt voor borstbiopsie is gesegmenteerd op basis van product, type techniek, geleidingstechnologie en eindgebruiker.

Op basis van het type techniek is de markt voor borstbiopsie onderverdeeld in kernnaaldbiopsie, draadlokalisatie, biopsiemarkers, MRI-geleide kernnaaldbiopsie, dunne-naaldaspiratiebiopsie, chirurgische biopsie en schildwachtklierbiopsie.

Op basis van de geleidingstechnologie is de borstbiopsiemarkt onderverdeeld in mammografiegeleide magnetische resonantie, echografiegeleide, CT-geleide biopsie en andere beeldgeleide borstbiopsies zoals PET en thermografie.

Op basis van de eindgebruiker wordt de borstbiopsiemarkt onderverdeeld in ambulante chirurgische centra, diagnostische ziekenhuizen en andere.

Op basis van het product is de borstbiopsiemarkt onderverdeeld in biopsietafels, biopsiedraden, biopsienaalden, geleidingssystemen en andere.

Op basis van de regio is de borstbiopsiemarkt onderverdeeld in Europa, het Midden-Oosten, Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific en Afrika.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Medical Technologies LLC, STERYLAB S.r.l., ARGON MEDICAL, Danaher, Cianna Medical, United Medical Systems Inc., Stryker, Hologic Inc., Devicor Medical Products Inc., F. Hoffmann-La Roche Ltd., F. Hoffmann-La Roche Ltd., F. Hoffmann-La Roche Ltd., F. Hoffmann-La Roche Ltd. en F. Hoffmann-La Roche Ltd.

Regionale analyse

De regionale analyse van de borstbiopsiemarkt is onderverdeeld in Europa, het Midden-Oosten, Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific en Afrika.

Noord-Amerika zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben vanwege de vroege toepassing van geavanceerde medische technologieën en de voortdurende groei van bedrijven die actief zijn in kankerdiagnostiek. De wereldwijde markt voor borstbiopsie is voornamelijk gebaseerd op Noord-Amerika en Europa, die meer dan 50% van het marktaandeel voor hun rekening nemen.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s) over borstbiopsie: https://www.marketresearchfuture.com/reports/breast-biopsy-market-6288

De Europese markt zal naar verwachting het op één na grootste marktaandeel hebben, omdat borstkanker het meest voorkomt in het Verenigd Koninkrijk en België.

Er wordt ook verwacht dat de regio Azië-Pacific in de nabije toekomst zal groeien als gevolg van de toegang tot geschikte behandelingsfaciliteiten, de groeiende vraag naar geavanceerde technologieën, de hogere acceptatiegraad, de toenemende overheidsinitiatieven en de stijgende uitgaven voor gezondheidszorg.

De wereldwijde markt voor borstbiopsie in het Midden-Oosten en Afrika zal naar verwachting het laagste aandeel hebben vanwege de onderontwikkelde gezondheidszorg, het gebrek aan technische kennis en ontoereikende medische faciliteiten.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Onderzoeksrapporttandheelkundige sterilisatiemarkt per product (sterilisatieapparatuur, desinfectiemiddel voor oppervlakken, desinfectiemiddel voor instrumenten, desinfectiemiddel voor wasmachines, smeermiddel, reinigingsoplossingen), eindgebruiker (ziekenhuizen, tandheelkundige laboratoria) – voorspelling voor 2030

Markt voor bloedonderzoek: Per technologie (Nucleïnezuur Amplificatietest, Enzyme-Linked Immunosorbent Assay, Next-Generation Sequencing), product en dienst (Reagentia, Instrumenten) en eindgebruiker (Ziekenhuizen en Klinieken) – Voorspelling tot 2030

Neonatale thermoregulatie marktonderzoeksrapport informatie per producttype (verwarmer, neonatale couveuses en neonatale koelsystemen), per modaliteit (open, gesloten), per eindgebruiker (ziekenhuizen, pediatrische en neonatale intensive care units en andere) – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Breast Biopsy Market,Breast Biopsy Market Size,Breast Biopsy Market share,Breast Biopsy Market Trends,Breast Biopsy Market Analysis