header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde KVM-markt zal tegen 2032 naar verwachting USD 1,37 miljard bereiken, met een CAGR van 16,26% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Sep 14, 2023 7:00 PM ET

De KVM-markt zal de komende jaren waarschijnlijk een uitstekende positie innemen. De toenemende omroepactiviteiten en het aantal datacenters wereldwijd zullen de marktgroei stimuleren. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde KVM-markt naar schatting zal groeien van USD 1,1 miljard in 2022 tot USD 1,37 miljard in 2032, met een groei van 16,26% CAGR tijdens de evaluatieperiode (2023-2032).

Daarnaast ondersteunt de voortdurend toenemende vraag naar KVM’s vanuit alle grote industrieën, waaronder IT & telecommunicatie, lucht- en ruimtevaart & defensie, BFSI en luchtvaart, de omvang van de markt. Het toenemende gebruik van KVM-technologieën in datacenters om meerdere computers te bedienen met behulp van één beeldscherm, toetsenbord en muis, ondersteunt de omvang van de KVM-markt.

Bovendien zorgen de voordelen die KVM-technologie biedt, zoals ruimte-, tijd- en kostenbesparing, voor een toename van KVM-toepassingen in verschillende industrieën, waaronder de maritieme en luchtvaart & defensie. In datacenters worden KVM’s gebruikt voor het monitoren en beheren van verschillende computers, servers en gegevens in serverruimtes. Ook de sterke daling van de kosten van personal computers (PC’s) doet de toepassing van KVM’s toenemen.

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8614

Grote spelers

De belangrijkste KVM-marktspelers zijn

  • Guntermann & Drunck GmbH (Duitsland)
  • Aten International Co, Ltd (Taiwan)
  • Black Box Corporation (VS)
  • SmartAVI, Inc. (VS)
  • IHSE GmbH (Duitsland)
  • Adder Technology Ltd (VK)
  • Vertiv Group Corp. (VS)
  • Icron (Canada)
  • Raritan (VS)
  • Austin Hughes Electronics Ltd (Hong Kong)
  • ABB (Zwitserland), Gefen (VS)
  • Evertz Technologies Limited (Canada)
  • KVM Tech (Oostenrijk)
  • APANTAC LLC (VS)
  • Network Technologies Inc (VS)
  • Matrox (Canada)
  • Raloy Inc (VS)
  • RGB Spectrum (VS)
  • Thinklogical (VS), onder andere.

KVM-markt- segmenten

Het rapport is onderverdeeld in typen, producten, besturingselementen, verticale segmenten en regio’s. Het type segment is onderverdeeld in digitale KVM matrix systemen en analoge KVM matrix systemen. Het productsegment is onderverdeeld in KVM-switches, KVM-extenders, KVM-matrixmanagers en andere.

Het besturingssegment is onderverdeeld in USB, Ethernet, RS-232, infrarood, RS-485 en anderen. Het verticale segment is onderverdeeld in omroepen, IT & telecommunicatie, overheid, BFSI, lucht- en ruimtevaart & defensie, luchtvaart, detailhandel en anderen. Per regio is de KVM-markt onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, APAC en de rest van de wereld.

Wereldwijde KVM-markt – Regionale analyse

Noord-Amerika leidt de wereldwijde KVM-markt, met aan het hoofd de enorme adoptie van KVM-over-IP-operaties bij de belangrijkste broadcast service providers. Daarnaast wordt de groei van de markt gestimuleerd door de sterke aanwezigheid van gevestigde spelers, zoals Raritan Inc., Black Box Corporation, SmartAVI, Inc., Gefen, Raloy Inc., Vertiv, Network Technologies Inc. en Icron, en de zeer ervaren technische expertise.

De markt wordt ook gedreven door technologische vooruitgang en de toenemende behoefte aan geavanceerde processors en microcontrollers voor aerodynamische en automobieltoepassingen. Bovendien stimuleert de grote vraag naar geavanceerde SoC’s van de smartphone- en elektronica-industrie in de regio de omvang van de KVM-markt. De VS leidt de markt, gevolgd door Canada en Mexico, wat aanzienlijk bijdraagt aan het KVM-marktaandeel in de regio.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8614

KVM-markt – Analyse van de concurrentie

De KVM-markt is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van veel belangrijke spelers. Strategische partnerschappen, fusies & overnames, samenwerking, expansie en product/technologie blijven KVM markttrends om een groter concurrerend aandeel te krijgen.

Industrie/innovatie/ gerelateerd nieuws

06 september 2023 — Adder Technology heeft twee nieuwe toevoegingen aan de ADDERLink INFINITY 1000-serie aangekondigd. De ADDERLink INFINITY 1102 DP-zender & ontvanger, en ADDERLink INFINTY 1104 HDMI-zender kunnen inspelen op de wensen van de klant van een single-head KVM. De nieuwe modellen maken een verbeterde flexibiliteit keuze in elke IP KVM-matrix, het leveren van hoge prestaties en kracht met de ADDERLink INFINITY-serie.

Bekijk korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-8614

Gerelateerde rapporten:

NFC Chip Marktonderzoeksrapport Wereldwijde voorspelling tot 2027

Onderzoeksrapport overde markt voor hardwareversnelling – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  KVM Market,KVM Market Growth,KVM Market Analysis