header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt van kristaloscillatoren zal naar verwachting 9,45 miljard USD bereiken in 2032, met een CAGR van 6,20% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Sep 14, 2023 6:00 PM ET

De wereldwijde markt voor kristaloscillatoren zal waarschijnlijk gestaag groeien. Het toenemende gebruik van kristaloscillatoren in motorbesturing in auto’s, klok& tripcomputers, stereo’s en gps-systemen zou de groei van de markt stimuleren. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde markt voor kristaloscillatoren zal escaleren van USD 5,5 miljard in 2022 tot USD 9,45 miljard in 2032, met een groei van 6,20% CAGR tijdens de evaluatieperiode (2023-2032).

Grote spelers

Toonaangevende spelers op de markt voor kristaloscillatoren zijn

  • Seiko Epson Corporation (Japan)
  • Nihon Dempa Kogyo Co. Ltd. Ltd. (Japan)
  • TXC Corporation (Taiwan)
  • Kyocera Crystal Device Corporation (Japan)
  • Daishinku Corp. (Japan)
  • Microchip Technology Inc. (VS)
  • Murata Manufacturing Co. Ltd. Ltd. (Japan)
  • Hosonic Electronic Co. Ltd. Ltd. (Taiwan)
  • SiTime Corporation (VS)
  • Siward Crystal Technology Co. Ltd. Ltd. (Taiwan)
  • Rakon Ltd. (Nieuw-Zeeland), onder andere.

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10466

In de militaire & ruimtevaart worden kristaloscillatoren gebruikt in het efficiënte communicatiesysteem voor navigatiedoeleinden en elektronische oorlogsvoering in geleidingssystemen. In het onderzoek & metingen worden kristaloscillatoren gebruikt voor navigatie & in de ruimte in medische apparaten en meetinstrumenten. De industriële toepassingen van kristaloscillatoren zijn echter de drijvende kracht achter de groei van de markt.

Ook het toenemende gebruik van kristaloscillatoren in consumentengoederen, zoals kabeltelevisiesystemen, videocamera’s, mobiele telefoons, radiosystemen, personal computers en speelgoed & videospellen, stimuleren de marktomvang. Enkele veelvoorkomende toepassingen van kristaloscillatoren zijn kwartshorloges, diverse audio-, video-, radio-, tv- en andere communicatieapparaten, computers, alarminstallaties, metaaldetectoren, verdovingsgeweren, omvormers en ultrasone en radiofrequentietoepassingen.

Kristal Oscillatoren Markt – Segmenten

Het marktrapport is onderverdeeld in kristallen, types, eindgebruikers, toepassingen en regio’s. Het kristalsegment is onderverdeeld in AT Cut, BT Cut, GT Cut en SC Cut. Het type segment is onderverdeeld in SPXO (Simple-Packaged Crystal Oscillator), TCXO (Temperature Compensated Crystal Oscillator), VCXO (Voltage Controlled Crystal Oscillator) en FCXO (Frequency Controlled Crystal Oscillator).

Het eindgebruikerssegment is onderverdeeld in automotive, consumentenelektronica, telecom & netwerken, lucht- en ruimtevaart & defensie, wetenschappelijk onderzoek en industrie. Het toepassingssegment is onderverdeeld in telecom & netwerken, consumentenelektronica, militaire & ruimtevaart en onderzoek & meten.

Koop nu een premium onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10466

Wereldmarkt voorkristaloscillatoren – Regionale analyse

De regio Azië-Pacific domineert de wereldwijde markt voor kristaloscillatoren. De toenemende aandacht voor technologische vooruitgang en het gebruik van hernieuwbare energiebronnen in alle industriële sectoren is een belangrijke drijvende kracht. Daarnaast stimuleert de beschikbaarheid van unieke technologieën tegen betaalbare kosten de omvang van de markt voor kristaloscillatoren. De aanwezigheid van veel fabrikanten van elektronische apparaten stimuleert de inkomsten van de markt voor kristaloscillatoren in de regio. China, Japan en India zijn de belangrijkste markten voor kristaloscillatoren, die de marktgroei in de regio aanzienlijk stimuleren.

Markt voorkristaloscillatoren – Analyse van de concurrentie

De markt voor kristaloscillatoren is zeer competitief en wordt grotendeels gedreven door de aanwezigheid van verschillende gevestigde spelers. Om een groter marktaandeel te verwerven, blijven fusies & overnames, samenwerking, expansie en productlanceringen populaire trends voor spelers in de sector. Ze investeren aanzienlijk in productontwikkeling en breiden hun wereldwijde aanwezigheid uit.

Recente ontwikkelingen/Industrie-updates

31 aug. 2023 Abracon, een toonaangevende leverancier van innovatieve elektronische componenten, kondigde de opfrissing aan van de merknaam van het onlangs overgenomen NEL Frequency Controls Inc. (VS), een fabrikant van kristaloscillatoren en -modules met ultralage faseruis. De opgefriste merknaam omvat NEL’s nieuwe, gemoderniseerde logo en kleurenschema, die de evolutie weerspiegelen. Door de overname zijn de producten van NEL beschikbaar via de wereldwijde distributie- en verkoopnetwerken van Abracon, waardoor Abracon zijn aanwezigheid en oplossingsmogelijkheden wereldwijd kan uitbreiden.

Bekijk korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-10466

Gerelateerde rapporten:

Virtual Desktop Infrastructure (VDI) marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

System on Module-marktonderzoeksrapport Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport over demarkt voor halfgeleiderfabrieken – Wereldwijde voorspellingen tot 2028

Human Machine Interface (HMI) marktonderzoeksrapport- voorspelling voor 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Crystal Oscillators Market,Crystal Oscillators Market Growth