header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor RF-testapparatuur zal tegen 2030 USD 6,14 miljard waard zijn, met een CAGR van 6,20% tussen 2023 en 2030

Sep 14, 2023 2:46 PM ET

De wereldwijde markt voor RF-testapparatuur groeit snel als gevolg van de toenemende toepassing en implementatie van RF in communicatietechnologie die in verschillende industrieën wordt gebruikt. Daarnaast stimuleren de groeiende industriële sector en de toenemende aanwezigheid van kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) wereldwijd de groei van de markt. De stijgende vraag naar RF-testapparatuur onder OEM’s en spelers op de vervangingsmarkt is een belangrijke drijvende kracht.

Bovendien stimuleert de toenemende toepassing van RF-testapparatuur in de auto-, medische en consumentenelektronica-industrie over de hele wereld de markt. Market Research Future (MRFR) bevestigt dat de waarde van de wereldwijde markt voor RF-testapparatuur zal escaleren van USD 3,80 miljard in 2022 tot USD 6,14 miljard in 2030, met een groei van 6,20% CAGR tijdens de beoordelingsperiode (2023-2030).

De stijgende markt voor benchtop RF-testapparatuur definieert het groeiende landschap van deze markt. De proliferatie van smartphones, huishoudelijke apparaten, consumentenelektronica, voertuigen en defensieproducten stimuleert ook de inkomsten van de markt voor RF-testapparatuur. Bovendien stimuleren de snelle toepassing van nieuwe technologie en een groeiende focus op IoT en communicatietechnologieën de omvang van de markt voor RF-testapparatuur.

Download een PDF-voorbeeld: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5734

Wereldwijde markt voor RF-testapparatuur – Segmentatie

Het rapport is onderverdeeld in connectiviteit, vormfactor, frequentie, eindgebruikers en regio’s. Het segment connectiviteit is onderverdeeld in oscilloscopen, spectrumanalysatoren, signaalgeneratoren en netwerkanalysatoren. Het segment van de vormfactor is onderverdeeld in benchtop, draagbaar en modulair.

Het frequentiesegment is onderverdeeld in minder dan 1 GHz, 1 GHz – 6 GHz, en meer dan 6 GHz. Het eindgebruikerssegment is onderverdeeld in IT & telecom, automotive, consumentenelektronica, lucht- en ruimtevaart & defensie, academische & onderzoeksinstellingen, medisch, industrieel en andere. Per regio is de markt voor RF-testapparatuur onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, APAC en Rest van de Wereld.

Wereldwijde markt voor RF-testapparatuur – Geografische analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor RF-testapparatuur. De toenemende innovaties in de lucht- en ruimtevaart en defensietechnologieën en het toenemende gebruik van RF-apparatuur in de verwerkende industrie stimuleren de omvang van de markt. Daarnaast verhoogt de toenemende toepassing van IoT, draadloze netwerken en de ontwikkeling van 5G-netwerktechnologieën de vraag op de markt.

De toenemende implementatie van RF-testapparatuur in IT & telecom-, auto- en gezondheidszorgindustrieën ondersteunt de marktinkomsten. Ook de aanwezigheid van grote fabrikanten en groeiende O&O-faciliteiten in de regio vergroten de behoefte aan RF-testapparatuur.

Wereldwijde markt voor RF-testapparatuur – Analyse van de concurrentie

De markt voor RF-testapparatuur is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd, met verschillende gevestigde spelers die een competitief landschap vormen. Om een groter marktaandeel te verwerven, nemen de spelers in de sector fusies & overnames, samenwerkingsverbanden en strategieën voor product-/technologieontwikkeling aan. Er zijn aanzienlijke investeringen gedaan om producten te ontwikkelen en de wereldwijde aanwezigheid uit te breiden. De meeste spelers hanteren organische bedrijfsstrategieën, terwijl Tier I en II-bedrijven de nadruk leggen op anorganische bedrijfsstrategieën om hun doelen te bereiken.

Koop eersteklas onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5734

Grote spelers:

Toonaangevende spelers op de markt voor RF-testapparatuur zijn Teledyne Technologies Incorporated (VS), Keysight Technologies, Inc. (VS), National Instruments (NI, VS), Siemens (Duitsland), Yokogawa Electric Corporation (Japan), Anritsu Corporation (Japan), EXFO Inc. (Canada), Giga-Tronics Incorporated (VS), VIAVI Solutions Inc. (VS), Cobham PLC (VK), Chroma ATE Inc. (Taiwan), Fortive (VS), Rohde & Schwarz (Duitsland), B & K Precision Corporation (VS), en Atlantic Microwave Ltd (VK), onder anderen.

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

30 aug. 2023 — Chroma ATE Inc., een toonaangevende leverancier van geautomatiseerde testapparatuur, kondigde zijn deelname aan SEMICON Taiwan 2023 aan. Het bedrijf zal een reeks innovatieve testoplossingen tentoonstellen op basis van AI, high-performance computing (HPC) en automotive & AIoT-toepassingen, met als doel te voldoen aan de steeds veranderende behoeften op het gebied van halfgeleidertests.

Gerelateerde rapporten:

Onderzoeksrapportkoptelefoon- en hoofdtelefoonmarkt: per type per toepassing en per regio – voorspelling tot 2030

Marktonderzoek Toegangscontrole, Per Technologie, Per Toepassing – Prognose tot 2030

Spraakherkenningsmarkt, per type, technologie, marktsegmenten – voorspelling tot 2030

Robotic Process Automation (RPA) Markt, Per Proces, Per Operatie, Per Type, Per Industrie – Prognose 2030

Industrie 4.0-markt, per technologie, per toepassing, per eindgebruiker – prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  RF Test Equipment Market,RF Test Equipment Market Size,RF Test Equipment Market Share,RF Test Equipment Market Trends