header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor SiC Power Semiconductors zal tegen 2032 naar verwachting USD 1,64 miljard bereiken, met een CAGR van 26,30% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Sep 14, 2023 6:00 PM ET

De wereldwijde markt van SiC vermogenshalfgeleiders zal waarschijnlijk aanzienlijke winst boeken. De stijgende penetratie van elektronische voertuigen is een groeimotor. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde markt voor SiC vermogenshalfgeleiders escaleren van USD 0,2 miljard in 2022 tot USD 1,64 miljard in 2032, met een groei van 26,30% CAGR tijdens de beoordelingsperiode (2023-2032).

Daarnaast versnellen de toenemende O&O-activiteiten die gericht zijn op verbeterde materiaalcapaciteiten de inkomsten van de markt voor SiC vermogenshalfgeleiders. De grote vraag naar krachtige, kosteneffectieve vermogenshalfgeleiders, vooral voor elektrische voertuigen, stimuleert de inkomsten van de markt voor SiC vermogenshalfgeleiders.

De stijgende vraag naar SiC vermogenshalfgeleiders in hoogspanningstoepassingen zoals EV’s, snelladers, vliegtuigen en grote industriële motoren ondersteunt de marktomvang. Groeiende baanbrekende innovaties die kunnen voldoen aan de behoeften van klanten aan hoge prestaties en kosten & energie-efficiënte energieoplossingen marktomzet.

De stimulerende opkomst in de vermogenselektronica-industrie en aangrenzende gebieden zoals hoogspanning en elektronica met hoog vermogen ondersteunt de marktomzet. De industrie richt zich steeds meer op andere opkomende gebieden zoals kwantum, kunstmatige intelligentie en geïntegreerde fotonica. De toenemende elektrificatie van voertuigen en automatisering van industriële apparatuur creëren aanzienlijke marktkansen.

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6441

Grote spelers

Toonaangevende spelers op de markt voor SiC vermogenshalfgeleiders zijn

  • STMicroelectronics
  • WOLFSPEED, Inc.
  • ROHM Co.
  • Mitsubishi Electric Corporation
  • Fuji Electric Co.
  • Texas Instruments Incorporated
  • Semikron Danfoss
  • Infineon Technologies AG
  • Renesas Electronics Corporation
  • Xiamen Powerway Advanced Material Co, Ltd., onder andere.

De markt van de SiC Machtshalfgeleider – Segmentaties

Het rapport is onderverdeeld in apparaten, waferformaten, toepassingen, eindgebruikers en regio’s. Het apparaatsegment is onderverdeeld in SiC discrete apparaten (MOSFET, diodes en modules) en SiC apparaten met naakte matrijs. Het segment wafergrootte is onderverdeeld in 2-inch, 4-inch, 6-inch en hoger.

Het toepassingssegment is onderverdeeld in RF-apparaten & cellulaire basisstations, voeding & omvormers, elektriciteitsnetten, EV-motoren, industriële motoraandrijvingen, spoorwegtractie en andere. Het eindgebruikerssegment is onderverdeeld in telecommunicatie, energie, auto’s, industrie, elektronica en andere. Per regio is de markt voor SiC vermogenshalfgeleiders onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en de rest van de wereld.

Koop nu een eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6441

Markt voor SiC Vermogenshalfgeleiders – Geografische analyse

De regio Azië-Pacific domineert de wereldwijde markt voor SiC vermogenshalfgeleiders. De grote aanwezigheid van belangrijke marktspelers en de toenemende investeringen in de ontwikkeling en productie van innovatieve technologieën stimuleren de omvang van de markt voor SiC-vermogenshalfgeleiders. Daarnaast stimuleren de snelgroeiende elektrische voertuig- en elektronica-industrieën in de regio de groei van de markt voor SiC-vermogenshalfgeleiders. Ook de stijgende consumptie-, telecommunicatie-, datacommunicatie- en medische sectoren dragen bij aan het marktaandeel van SiC-vermogenshalfgeleiders in de regio.

Markt voor SiC-vermogenshalfgeleiders – Analyse van de concurrentie

De markt lijkt zeer competitief, met veel spelers die wereldwijd aanwezig zijn. Marktspelers richten zich op geoptimaliseerd situationeel bewustzijn om hun missiesucces te garanderen. Gevestigde spelers boren opkomende markten aan voor uitbreidingen en streven ernaar producten te ontwikkelen met geavanceerde technologie.

Korting controleren @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-6441

Industrie/innovatie/gerelateerd nieuws:

31 aug. 2023 STMicroelectronics (STM), wereldwijd marktleider op het gebied van halfgeleiders, kondigde de ondertekening aan van een leveringsovereenkomst met BorgWarner Inc. (BWA), wereldwijd marktleider op het gebied van innovatieve en duurzame mobiliteitsoplossingen. STM zal haar SiC power MOSFET’s leveren aan BorgWarner voor haar Viper power module die de elektrificatie van Volvo Cars ondersteunt. BWA zal de SiC-dobbelstenen gebruiken in zijn tractieomvormerplatforms voor verschillende huidige en toekomstige BEV’s van Volvo Car. STM’s nieuwste derde generatie 750V SiC power MOSFET’s worden gebruikt in BWA’s eigen vermogensmodule op basis van de Viper.

Gerelateerde rapporten:

LED Grow Light Market Research Report – Wereldwijde voorspelling tot 2030

AI-camera marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Near Field Communication (NFC) marktonderzoeksrapport voorspeld voor 2030

Zelflerende neuromorfische chip marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  SiC Power Semiconductor Market,SiC Power Semiconductor Market Analysis