header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor test- en meetapparatuur zal 42,69 miljard dollar bereiken in 2030, met een CAGR van 4% van 2022 tot 2030

Sep 14, 2023 2:43 PM ET

De wereldwijde markt voor test- en meetapparatuur vertoont een gestage groei in de toekomst. De groei van de markt wordt gestimuleerd door de opkomst van de consumentenelektronica-industrie. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde markt voor test- en meetapparatuur in 2030 USD 40,53 miljard zal bedragen, met een groei van een 4,0% CAGR tijdens de beoordelingsperiode (2020-2030).

In de afgelopen jaren zijn elektronische apparaten voor consumenten steeds meer gebruikt in grote industrieën. De consumentenelektronicasector creëert een enorme vraag naar tijd- en kosteneffectieve productietechnieken. Daarnaast ondersteunen de snelgroeiende telecommunicatie- en netwerksectoren de vraag naar test- en meetapparatuur op de markt.

Ook de toenemende toepassing van automatisering en slimme apparaten in de industriële sector stimuleert de marktomvang. De toegenomen vraag en de beschikbaarheid van hoogwaardige & vooruitgang in testapparatuur vergroten de marktomvang. Daarnaast is de proliferatie van slimme & aangesloten apparaten en het internet een belangrijke drijvende kracht achter de marktstijging. Tegelijkertijd geeft de introductie van nieuwe regelgevende mandaten een impuls aan de markt.

Het testen en meten van draadloze apparaten en producten wordt steeds belangrijker met de voortdurend toenemende virtualisatie en automatisering in netwerken. De virtualisatie en automatisering die 5G met zich meebrengt, heeft de test- en meetindustrie in staat gesteld om een snelle inkomstengroei waar te nemen. Naarmate de 5G-technologie evolueert, worden luchtmetingen kritischer voor de metergolfrequenties.

De meeste bedrijven zijn steeds meer op zoek naar manieren om de kapitaal- en operationele kosten te verlagen. Tegelijkertijd worden geavanceerde technologieën dynamischer in productie- of netwerkcapaciteit, autonome functionaliteit en meer. 5G is vaak gericht op het leveren van een grotere capaciteit voor het verzenden en ontvangen van grote hoeveelheden gegevens, het verbeteren van de reactiesnelheid en het vergroten van de connectiviteit tussen meerdere apparaten & toepassingen.

Download een PDF-voorbeeld: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5718

Markt voor test- en meetapparatuur – Segmenten

Het marktrapport is onderverdeeld in componenten, producten, diensten, toepassingen en regio’s. Het segment componenten is onderverdeeld in connectoren, kabelassemblages en accessoires met toegevoegde waarde. Het dienstensegment is onderverdeeld in beheerde en professionele diensten (integratie, reparatie/onderhoudsondersteuning en adviesdiensten).

Het productsegment is onderverdeeld in testapparatuur voor halfgeleiders, testapparatuur voor algemene doeleinden, draadloze testapparatuur en RF-testkamers), Het toepassingssegment is onderverdeeld in elektronica & halfgeleiders, industriële & fabricage, gezondheidszorg & medische apparatuur, lucht- en ruimtevaart & defensie, auto’s en telecom.

Markt voor test- en meetapparatuur – Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor test- en meetapparatuur door de groeiende ontwikkelingen in de IT- en telecomindustrie in deze regio. Daarnaast zorgt de toenemende toepassing van test- en meetapparatuur in de verschillende industriële sectoren voor een aanzienlijke vraag op de markt. Technologische vooruitgang en de toegenomen toepassing van automatisering in industriële sectoren stimuleren de marktinkomsten.

Markt voor test- en meetapparatuur – Analyse van de concurrentie

De zeer competitieve markt voor test- en meetapparatuur lijkt gefragmenteerd, met verschillende gevestigde spelers die een concurrerend aandeel vormen. Om zich op de markt te handhaven, nemen de spelers in de industrie fusies & overnames, samenwerkingsverbanden en strategieën voor product-/technologieontwikkeling aan. De meeste spelers hanteren organische bedrijfsstrategieën, terwijl Tier I en II-bedrijven de nadruk leggen op anorganische bedrijfsstrategieën om hun doelen te bereiken.

Koop eersteklas onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5718

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws:

18 aug. 2023 — Altana kondigde de overname aan van Imaginant Inc., een toonaangevende wereldwijde fabrikant van ultrasone meetapparatuur, om haar portfolio van test- en meetinstrumenten te versterken. Imaginant ontwikkelt en produceert ultrasone test- en meetinstrumenten. Dankzij de overname kan de groep speciale chemicaliën zijn BYK-divisie in de halfgeleiderindustrie strategisch uitbreiden.

Gerelateerde rapporten:

Speed Sensor Market Research Report: Informatie per technologie, toepassing en regio – voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport overde industriële sensormarkt: Informatie per sensortype, per technologie, complementaire metaaloxidehalfgeleidertechnologie, nano-elektromechanische systemen, per eindgebruiker en regio

Gezichtsherkenningsmarkt: Informatie per technologie, per dienst, per onderdeel, per eindgebruiker en regio – Prognose tot 2030

Autonome multifunctionele landbouwrobotmarkt: Informatie per onderdeel en regio – Prognose tot 2030

Militaire communicatiemarkt: Informatie per type, per toepassing, per platform en per regio – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)


Keywords:  Test and Measurement Equipment Market,Test and Measurement Equipment Market Size,Test and Measurement Equipment Market Share