header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Kefir marktwaarde van USD 4,36 miljard, groeipercentage van 6,40 procent van 2023 tot 2032

Sep 14, 2023 7:09 PM ET

Overzicht van de kefirmarkt:

In 2022 werd de omvang van de Kefir markt geschat op 2,5 miljard USD. Tijdens de projectieperiode (2023 – 2032) zal de kefirmarkt naar verwachting groeien van 2,66 miljard USD in 2023 tot 4,36 miljard USD, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,40%. De belangrijkste factoren die de expansie van de markt stimuleren, zijn de stijgende vraag naar probiotische dranken en de grote vraag naar gefermenteerde zuivelproducten.

Door de groeiende vraag naar functionele dranken die voeding onderweg ondersteunen, groeit de markt. Een gezonde darmflora kan worden ontwikkeld met behulp van deze probiotische dranken. De markt groeit als gevolg van de toegenomen vraag naar dranken die rijk zijn aan voedingsstoffen om het risico op bepaalde gezondheidsproblemen te verminderen.

Omdat kefir bijna geen lactose bevat, is er steeds meer vraag naar omdat de markt voor producten zonder lactose groeit. Door de toenemende populariteit van niet-zuivelproducten en de daaruit voortvloeiende stijging van de vraag van veganistische consumenten, heeft de productie van niet-zuivelproducten of kefirproducten op waterbasis geprofiteerd. Als gevolg daarvan stimuleert dit element de CAGR van de markt.

Gefermenteerde zuiveldranken hebben de laatste tijd aan populariteit gewonnen vanwege hun gezondheidsvoordelen. De markt groeit omdat de vraag naar zuiveleiwitten om de algehele gezondheid te verbeteren toeneemt. Het tijdschrift Food and Beverage Insider voorspelt dat tegen het einde van 2020 de verkoop van clean-label voedingsproducten de 180 miljard dollar zal overschrijden. Gefermenteerde voedingsmiddelen worden gezien als “beter voor je”, omdat ze volgens consumenten zorgen voor een evenwichtige darmflora.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4367

Kefir Market

Een uitstekend probiotisch voedingsmiddel is kefir, een drank gemaakt van gefermenteerde kefirkorrels en melk. Het bevat aanzienlijke hoeveelheden vitaminen en mineralen en is een van de belangrijkste eiwitbronnen. Het is ook een geweldige bron van vitamine K, calcium, vitamine B12, biotine, enzymen, vitamine B9 en andere elementen die nodig zijn voor een gezond lichaam.

De belangrijkste bedrijven op de markt voor kefir zijn.

Fresh Made Dairy

Lifeway Foods Inc.

Nestlé SA

De Hain Celestial Group Inc.

Danone S.A.

Segmentatie:

Melkkefir en waterkefir zijn twee soorten kefir die zijn opgenomen in de marktsegmentatie. Met 35% van de totale inkomsten van de markt is de categorie melkkefir marktleider.

Winkelgebaseerde en niet-winkelgebaseerde distributiekanalen zijn opgenomen in de marktsegmentatie voor kefir. De winkelcategorie bracht het meeste geld op.

De kefirindustrie is onderverdeeld in gearomatiseerde en niet-aromatiseerde kefir op basis van categorie. In 2022 had gearomatiseerde kefir het grootste marktaandeel van allemaal.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/kefir-market-4367

Regionale analyse:

De analyse biedt marktinformatie voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, georganiseerd per regio. In 2022 had de Noord-Amerikaanse Kefir-markt een waarde van USD 1,145 miljard, en gedurende de onderzoeksperiode zal deze naar verwachting stijgen met een hoge CAGR. De toekomst van het bedrijf wordt gevormd door de groeiende Amerikaanse kefermarkt. Een van de belangrijkste drijvende krachten achter de ontwikkeling is de populariteit van plantaardige kefir. Net als kefir gemaakt van zuivel, kunnen plantaardige melkproducten zoals soja, amandel of kokos ook worden omgezet in kefir. Het is een geschikt alternatief voor mensen die lactose-intolerant zijn, omdat het lactosevrij is en minder calorieën en vet bevat dan kefir op basis van zuivel. De stijgende populariteit van probiotica is een ander element dat de expansie van de Amerikaanse kefirindustrie stimuleert. Probiotica, ook wel levende bacteriën genoemd, zijn goed voor de darmgezondheid.

Gerelateerde rapporten:

Wereldwijd onderzoeksrapport overgefermenteerde melkproducten per producttype (yoghurt, kefir, kaas, zure room en andere), verpakkingstype (dozen, kuipjes, zakjes en andere), distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld)-voorspelling tot 2030.

Milk Protein Market Research Report Information Per Type (Melkeiwitconcentraten, Melkeiwit Caseïne en Caseïnaten, Melkeiwithydrolysaten, Caseïne en Caseïnaten, Wei-eiwitconcentraten, Wei-eiwitisolaten, Anderen), Per Vorm (Droog/Vloeibaar), Op Toepassing (Zuivelproducten, Zuigelingenvoeding, Voedingssupplementen, Bakkerijproducten, Dranken, Zoete snacks, Andere), En Op Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Voorspelling tot 2030

Dairy By-Products Market Research Report Information per type (wei, resten van ghee), vorm (vloeistof, poeder, korrels), toepassing (functionele voeding, dranken, nutraceutica) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling voor 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor. New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor.
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Kefir Market,Kefir Market Size,Kefir Market Share,Kefir Market Trends,Kefir Market Overview,Kefir Market Insights,Kefir Market Outlook,Kefir Market Growth,Kefir Market Analysis,Kefir Market Research,Kefir Market Report