header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Niveauzender markt zal naar verwachting USD 3,92 miljard bereiken, groeiend met een CAGR van 2,32% van 2023 tot 2030

Sep 14, 2023 4:00 PM ET

Inzicht in de niveautransmittermarkt:

De markt voor niveautransmitters zal waarschijnlijk gestaag groeien door de voortdurende vraag vanuit de O & G, chemische en energieopwekkingsindustrie wereldwijd. Market Research Future (MRFR) stelt dat de waarde van de wereldwijde markt voor niveautransmitters zal stijgen van USD 3,26 miljard in 2022 tot USD 3,92 miljard in 2030, met een groei van 2,32% CAGR tijdens de beoordelingsperiode (2023-2030).

Daarnaast draagt het toenemende gebruik van niveautransmitters in de energieopwekking bij aan de stijging van de markt. Energiesectoren groeien snel door de toenemende vraag naar energie. De enorm groeiende wereldbevolking creëert een enorme vraag naar energie. Ook de snelle industrialisatie en verstedelijking wereldwijd stimuleren de vraag naar energie.

Download een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5654

Belangrijkste spelers:

  • ABB Groep
  • WIKA Alexander Wiegand Se & Co. KG
  • Honeywell International Inc.
  • Yokogawa Electric Corporation
  • Fuji Electric Co
  • Magnetrol International Inc
  • Endress Hauser Management
  • Dwyer Instrumenten Inc
  • Vega Grieshaber
  • Siemens,

zijn de belangrijkste leveranciers op de markt van niveautransmitters.

Verkrijg de details van het volledige rapport op https://www.marketresearchfuture.com/reports/level-transmitter-market-5654

Regionale analyse van de markt voor niveautransmitters:

Noord-Amerika leidt de wereldmarkt voor niveautransmitters vanwege investeringen in de ontwikkeling van energie-infrastructuur. Daarnaast stimuleren technologische vooruitgang en automatisering in energiesectoren de omvang van de markt voor niveautransmitters. Ook de snellere automatisering in productiefaciliteiten creëert een aanzienlijke marktvraag. De VS leidt de markt voor niveautransmitters met snelgroeiende industrieën, zoals energieopwekking, O & G, de farmaceutische industrie en fabrikanten van apparatuur.

Segmentatie van de niveauzendermarkt:

De markt is onderverdeeld in producten, types, eindgebruikers en regio’s. Het productsegment omvat magnetische niveautransmitters, capacitieve niveautransmitters, radarniveautransmitters, ultrasone niveautransmitters, digitale niveautransmitters, hydrostatische niveautransmitters en verschuivingsniveautransmitters. Het type segment bestaat uit contact en contactloos. Het eindgebruikerssegment bestaat uit olie & gas, chemie en energieopwekking.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5654

13 juli 2023 — AMETEK Level Measurement Solutions (LMS) heeft zijn Magnetrol niveauverschuiver E4 Modulevel geïntroduceerd. Het is een 24 VDC, loop-aangedreven, vloeistofniveautransmitter die de output van het totale niveau, het interfaceniveau of het soortelijk gewicht kan verbeteren. De nieuwe Magnetrol E4 Modulevel verschuivingsniveautransmitter levert superieure meetstabiliteit en prestaties dan traditionele verschuivingszenders met torsiebuis, en maakt gebruik van de LVDT/Range Spring-technologie.

Lees meer artikel-

Onderzoeksrapport overde markt voor slimme stadions – Wereldwijde prognose tot 2030

Power over Ethernet-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Wereldwijd onderzoeksrapport overde metrologiemarkt tot 2030

Oscilloscoop markt onderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Level Transmitter Market,Level Transmitter Market Size,Level Transmitter Market Share,Level Transmitter Market Trends,Level Transmitter Market Growth