header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Toenemende behoefte aan geautomatiseerde systemen om de groei van de markt voor Self-Service Technologie te stimuleren

Sep 14, 2023 9:00 PM ET

Marktoverzicht Self-Service Technologie:

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor selfservicetechnologie tegen 2030 73,8 miljard dollar bedragen met een CAGR van 11,87%.

Ontvang een gratis voorbeeld van een PDF-brochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/927

Belangrijkste spelers:

Prominente marktspelers die in het rapport over de wereldwijde selfservicetechnologiemarkt worden geprofileerd, zijn onder andere,

  • IBM Corporation (VS)
  • Azkoyen Group (Spanje)
  • Crane Co (VS)
  • Dendrite (VS)
  • Glory Ltd (Japan)
  • NCR (VS)
  • Kiosk Informatie Systemen (VS)

Bestuurders:

Toenemende behoefte aan geautomatiseerde systemen zal de marktgroei stimuleren

Klanten gebruiken geautomatiseerde gadgets om hun handmatige operationele verantwoordelijkheden te verminderen omdat ze snelle diensten eisen. De vlekkeloze werking van de zelfbedieningsapparaten verhoogt de algemene klanttevredenheid. De behoefte aan kiosken, verkoopautomaten, & geldautomaten wordt gestimuleerd door de toename in het gebruik van geautomatiseerde systemen. Klanten verkiezen selfservicetechnologieën boven handmatige transacties, gevolgd door veilige transacties bij geldautomaten, kiosken, & verkoopautomaten. Als gevolg hiervan wordt verwacht dat de vraag naar dergelijke geautomatiseerde apparaten zal stijgen en uiteindelijk de expansie van de markt zal stimuleren.

Kansen:

Wijdverspreide bewustwording over de vele voordelen biedt grote kansen

Er wordt verwacht dat de vraag positief zal worden beïnvloed door de brede bekendheid van de voordelen van deze machines, waaronder de eenvoud van de in- en uitcheckprocedure, de afname van het verkeer en de verbetering van de klantervaring in de detailhandel, op luchthavens en in bancaire toepassingen.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Beperkingen en uitdagingen:

Regelgeving met betrekking tot energieverbruik als marktrestrictie

De regelgeving op het gebied van energieverbruik en stroomverbruik kan tijdens de prognoseperiode een remmende werking hebben op de markt.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor zelfbedieningstechnologie is onderverdeeld op basis van interface, toepassing en machinetype.

Per machinetype zal de geldautomaat de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Wat de toepassing betreft, zullen voedingsmiddelen en dranken de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Qua interface zal online/internet de markt tijdens de prognoseperiode aanvoeren.

COVID-19 Analyse

Het gedrag van consumenten en bedrijven is drastisch veranderd als gevolg van de COVID-19-epidemie. Bedrijven zien zich genoodzaakt hun activiteiten stil te leggen en als gevolg daarvan hun uitgaven aan opportunistische technologie te verminderen vanwege de fundamentele verschuiving in het consumentengedrag als gevolg van de groeiende afstand tot merken en strengere regels. Ondanks het sociale uitsluitingseffect op korte termijn, werden bedrijven gedwongen om zelfondersteunde technologie te creëren om sociale vervreemding en “zero-touch”-praktijken aan te moedigen als gevolg van de stijgende vraag van consumenten naar voedsel, medische benodigdheden, algemene handel en woningrenovatie. Bovendien is de wijdverspreide toepassing van het self-service kassasysteem een gevolg van de beperkte beschikbaarheid van personeel als gevolg van de lockdown en het begin van reizen en doorreizen.

Regionale analyse:

Noord-Amerika leidt de markt voor zelfbedieningstechnologie

In 2021 zal de markt voor selfservicetechnologie in Noord-Amerika naar verwachting USD 12,8 miljard bereiken en groeien met een CAGR van 45,80%. Het bankwezen, de detailhandel, de transportsector en de horeca verhogen hun uitgaven voor zelfondersteunde en intelligente technologieën, wat de stijging van de markt aanwakkert. De snelle ontwikkeling van de nieuwste businessmodellen is een van de belangrijkste redenen voor de spectaculaire groei van IT-ondersteunde selfservices in deze sector.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (110 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over Self-Service Technology-markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/self-service-technologies-market-927

APAC kent een bewonderenswaardige groei in de markt voor Self-Service Technologie

De markt voor selfservicetechnologie in Azië-Pacific groeit het snelst. Het gebruik van selfservicetechnologie zal waarschijnlijk dramatisch groeien gedurende de geschatte periode. De business wordt aangedreven door factoren zoals de groeiende economie van de regio en de toenemende inzet van geldautomaten, de self-service kiosken, & verkoopautomaten. Bovendien groeide de markt voor selfservicetechnologie in de regio het snelst in India, terwijl de markt voor selfservicetechnologie in China het grootste marktaandeel had.

Gerelateerde rapporten:

Testen, Inspectie en Certificatie (TIC) markt zal groeien met een CAGR van 5,60% tot 2032

Demarkt voor digitaal forensisch onderzoek zal tegen 2030 groeien met een CAGR van 11,40% tot een waarde van USD 22,3 miljard

De BIM-softwaremarkt zal tot 2030 groeien met een CAGR van 14,9% en een waarde vertegenwoordigen van USD 25,61 miljard

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  self service market,self service revenue,self service regions,self service technology,self help industry statistics 2023,regions employee self service,selfservice regions,self-service technology,examples of self service technology,self service report,self service on demand,service and technology,self service companies,sst systems and services technologies,systems and services technologies,Self-Service Technology Market Size,Self-Service Technology Market Share,Self-Service Technology Market Growth,Self-Service Technology Market Trends,Self-Service Technology Market Forecast,Self-Service Technology Market Industry,Self-Service Technology Market Report,Self-Service Technology Market Research,Self-Service Technology Market Region,Self-Service Technology Market Demand