header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde markt voor intelligente energiemodules: 3,33 miljard USD tegen 2032, met 9,28% van 2023 tot 2032

Sep 14, 2023 3:03 PM ET

De markt voor Intelligente Voedingsmodules zal in de komende periode waarschijnlijk aanzienlijk groeien. De belangrijkste drijfveren voor de markt zijn de toenemende aandacht voor energie-efficiënte technologieën en het groeiende bewustzijn van energiebesparing. Market Research Future (MRFR) bevestigt dat de wereldwijde markt voor intelligente energiemodules zal escaleren van USD 1,5 miljard in 2022 tot USD 3,33 miljard in 2032, met een groei van 9,28% tijdens de beoordelingsperiode (2023-2032).

Intelligente energiemodules (IPM) worden steeds vaker gebruikt in liften, omvormers en huishoudelijke apparaten. Daarnaast stimuleert de toenemende vraag vanuit industrieën zoals HVAC en windturbines de groei van intelligente energiemodules. De nieuwste ontwikkelingen in de industrialisatie bieden aanzienlijke marktkansen. De opkomst van consumentenelektronica, slimme netwerken en commerciële sectoren stimuleert de omvang van de IPM-markt.

Energiebedrijven proberen in toenemende mate hun hernieuwbare capaciteit te verhogen door fotovoltaïsche projecten met een hoog vermogen op te zetten en IPM’s te gebruiken om een hoge voedingsstabilisatie voor elektronische componenten te bereiken. De toenemende druk om IPM’s te integreren in elektronische apparaten voor consumenten voor een laag energieverbruik en een hoge energie-efficiëntie creëert ook een aanzienlijke vraag op de markt.

PDF-voorbeeld: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5881

Markt voor intelligente voedingsmodules – Segmentaties

Deze markt is onderverdeeld in spanningsniveaus, stroomniveaus, circuitconfiguraties, voedingsapparaten, verticale segmenten en regio’s. Het spanningssegment bestaat uit 600V, 601V-1200V en meer dan 1200V. De stroomclassificatie bestaat uit stroomclassificaties tot 100A, 101A-600A en meer dan 600A.

Het segment circuitconfiguratie bestaat uit 6-pack, 7-pack, fasebrug en dubbel. Het segment voedingsapparaten bestaat uit IGBT, MOSFET en andere. Het verticale segment bestaat uit consumentenelektronica, auto’s, industrie, lucht- en ruimtevaart, defensie en andere. De regio’s zijn Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en de rest van de wereld.

Wereldwijde markt voor intelligente energiemodules – Regionale analyse

De regio Azië-Pacific domineert de wereldwijde markt voor intelligente energiemodules. De groeiende vraag naar efficiënt energiebeheer en voortdurende upgrades van de verouderende netwerkinfrastructuur verhogen de marktinkomsten. Bovendien zorgen de snelle industrialisatie en de groeiende vraag naar intelligente energiemodules in verschillende nutsbedrijven voor een regelmatige, ononderbroken stroomvoorziening voor een enorme vraag op de markt.

De groeiende behoefte aan energiebeheer en de voortdurend groeiende consumentenelektronicasector stimuleren het marktaandeel. Daarnaast stimuleert de aanwezigheid van bekende fabrikanten van intelligente energiemodules in de regio de groei van de markt.

Markt voor intelligente voedingsmodules – Concurrentielandschap

Op de markt voor intelligente vermogensmodules zullen naast verschillende strategische partnerschappen ook andere strategische benaderingen zoals expansie, samenwerking, fusies & overnames en de lancering van diensten & technologie een rol spelen. Volwassen spelers in de sector investeren strategisch in onderzoeksactiviteiten & en bevorderen uitbreidingsplannen.

Koop het premium onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5881

Belangrijkste spelers:

Actieve spelers op de markt van intelligente energiemodules zijn ROHM Semiconductors (Japan), Infineon Technologies (Duitsland), STMicroelectronics NV (Zwitserland), Mitsubishi Electric Corporation (Japan), ON Semiconductor (VS), Texas Instruments Incorporated (VS), Hon Hai Precision Industry Co., Ltd (Taiwan), Sanken Electric Co. Ltd (Japan) en Fuji Electric Co. Ltd (Japan), onder andere.

Industrie/ innovatie/ verwant nieuws

17 mei 2022 – Sensitron, een toonaangevende fabrikant van zeer betrouwbare oplossingen voor vermogenselektronische componenten, en EPC, een leider op het gebied van eGaN-gebaseerd vermogensbeheer, kondigden hun samenwerking aan voor de introductie van een intelligente vermogensmodule (IPM). De bedrijven lanceerden een IPM-technologie met een hoge vermogensdichtheid van 350 V GaN-halfbridge die goedkoop en kleiner is dan vergelijkbare siliciumoplossingen.

Gerelateerde rapporten:

Digital Mobile Radio (DMR) Marktonderzoeksrapport: Per Niveau, Per Industrie Verticaal en Per Regio – Voorspelling tot 2030

Markt voor USB-apparaten: Informatie per type, product, connectortype, toepassing en regio – voorspelling tot 2030

OnderzoeksrapportPlasma Verlichting Markt: per Wattage, per Distributiekanaal, per Toepassing en per Regio – Prognose tot 2027

Fluorescentie Marktonderzoeksrapport: Per type, per installatie (nieuwe installatie en retrofit), per toepassing en per regio – Prognose tot 2030

Onderzoeksrapportlasersensoren markt: per type, per aanbod, per eindgebruiker en per regio – vooruitzichten tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Intelligent Power Modules Market,Intelligent Power Modules Market Size,Intelligent Power Modules Market Share,Intelligent Power Modules Market Trends,Intelligent Power Modules Market Growth