header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De CNC-controllermarkt zal van 2023 tot 2030 naar verwachting USD 06 miljard bereiken en groeien met een CAGR van 9,00%.

Sep 15, 2023 7:00 PM ET

Inzicht in de CNC Controller Markt:

De CNC Controller marktomvang werd in 2022 geschat op 2,9 miljard dollar en zal naar verwachting stijgen van 3,2 miljard dollar in 2023 tot 6 miljard dollar in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9,00% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2030). De vraag naar betere prestaties en servicekwaliteit zijn de belangrijkste factoren die de expansie van de markt stimuleren, en CNC-besturingen en machines winnen de laatste jaren terrein.

De markt voor CNC-besturingen groeit als gevolg van de stijgende vraag naar automatisering en het wijdverspreide gebruik van CNC-technologie. Door de behoefte aan meer efficiëntie en precisie in industriële CNC-machines is het gebruik van CNC-besturingen toegenomen.

Ontvang een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3839

Belangrijkste spelers:

  • Siemens AG
  • Mitsubishi Electric
  • Bosch Rexroth AG
  • DMG Mori Co Ltd
  • Hurco Bedrijven Inc
  • Fagor Automatisering
  • Haas Automation, Inc.
  • Wuhan Huazhong Numerical Control Co., Ltd.
  • Yamazaki Mazak Corporation
  • FANUC Corporation
  • Okuma Corporation,

zijn de belangrijkste leveranciers in de CNC Controller markt.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/cnc-controller-market-3839

Regionale analyse CNC Controller markt:

De analyse biedt inzicht in de markt voor elke regio afzonderlijk, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Door het bestaan van verschillende productiebedrijven en de toenemende investeringen in de commerciële en productieprocessen, is de regio Azië-Pacific een belangrijke speler op de CNC Controller markt. Om aan de groeiende vraag te voldoen, is het gebied de thuisbasis van een aanzienlijk aantal gevestigde en nieuw opkomende bedrijven die actief zijn in de CNC Controller sector. Bovendien is de regio de thuisbasis van enkele van de grootste productiesectoren, waaronder die voor machines, elektronica, auto’s en ruimtevaart, wat de markt voor geavanceerde en krachtige CNC besturingen heeft gestimuleerd. De behoefte aan CNC-besturingen in de regio Azië-Pacific wordt gestimuleerd door de expansie van deze industrieën en de toenemende investeringen in de productiesector, wat de expansie van de markt heeft aangewakkerd.

CNC-besturingen marktsegmentatie:

Op basis van product wordt de CNC Controller markt gesegmenteerd in Microcontroller-gebaseerde, DSP-gebaseerde, Motion Control Chip-gebaseerde en andere. In 2022 had de categorie die gebruikmaakte van motion control chips de meerderheid van de markt in handen.

Voedingseenheden, software, bekabeling, circuitbeveiligingssystemen, motorstuurprogramma’s en andere items zijn opgenomen in de marktsegmentatie voor CNC-besturingen op basis van componenten. In 2022 had de categorie motorstuurprogramma’s het leeuwendeel van de markt in handen.

De markt voor CNC-controllers is onderverdeeld in 2-assig, 3-assig, 4-assig, 5-assig en meer-assig op basis van het type as. In 2022 werd de markt gedomineerd door de 5-assige categorie.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10764

De CNC controller maakt geautomatiseerde besturing van tal van CNC-machineprocessen mogelijk, waardoor de noodzaak voor menselijke tussenkomst en de kans op fouten worden geminimaliseerd.

Enkele van de belangrijkste drijfveren voor de groei van de markt voor CNC-besturingen zijn het stijgende aantal productiesectoren en -industrieën over de hele wereld, de toenemende toepassing van geautomatiseerde technologieën in deze sectoren en de stijgende vraag naar productieprocessen met hogere normen voor kwaliteit, uniformiteit, veiligheid en nauwkeurigheid. De introductie van 5-assige CNC-machines op de markt voor CNC-besturingen, die worden gebruikt om ingewikkelde machineonderdelen te maken voor de luchtvaart- en auto-industrie, bevordert de expansie van de CNC-besturingenindustrie als geheel.

Lees meer artikel-

Verslag van het marktonderzoek naarelektronische beveiligingssystemen – voorspelling voor 2030

Onderzoeksrapportcommerciële beveiligingsmarkt – prognose 2030

Onderzoeksrapport over de markt voormobiele videobewaking – wereldwijde prognose 2027

Perimeter Intrusion Detection Systems marktonderzoeksrapport – wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  CNC Controller Market,CNC Controller Market Size,CNC Controller Market Share,CNC Controller Market Trends,CNC Controller Market Growth