header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Entertainment Robots Markt zal naar verwachting 18,1 miljard dollar bereiken en groeien met een CAGR van 24,60% van 2023 tot 2032

Sep 15, 2023 8:00 PM ET

Inzichten in de entertainment robots markt:

De marktomvang voor entertainmentrobots werd in 2022 geschat op USD 2,5 miljard. Volgens de prognoses zou de markt voor entertainmentrobots toenemen van USD 3,1 miljard in 2023 tot USD 18,1 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 24,60% gedurende de prognoseperiode (2023-2032). De ontwikkeling van entertainmentrobots met een hoge AI-waarde en het toegenomen gebruik van robots door kinderen en senioren zijn de belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren.

De vergrijzing van de bevolking, de toegenomen behoefte aan animatronics en de vooruitgang in technologieën voor kunstmatige intelligentie zijn allemaal factoren die de markt voor entertainmentrobots stimuleren. De mogelijkheden in entertainmentrobots die hen helpen om van elkaar te leren, met mensen te interageren en te oordelen, omvatten robotvisie, machinaal leren en cognitieve informatica.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2925

Belangrijkste spelers:

  • Kuk uit Duitsland
  • Hasbro Inc. van de Verenigde Staten
  • Mattel Inc. van Verenigde Staten
  • Sphero van Verenigde Staten
  • Bluefrog Robotics van Frankrijk
  • Modular Robotics van Verenigde Staten
  • Robobuilder van Zuid-Korea
  • Sony van Japan
  • Lego van Denemarken,

zijn de belangrijkste leveranciers op de markt van entertainmentrobots.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/entertainment-robots-market-2925

Regionale analyse van entertainmentrobots:

De analyse biedt inzicht in de markt voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, per regio. In 2022 had de markt voor entertainmentrobots in Azië-Pacific een marktaandeel van 45,80%. Er wordt voorspeld dat de markt voor entertainmentrobots zal stijgen in ontwikkelingslanden zoals China en India als gevolg van een uitbreiding van industriële en productiebases. De Japanse regering heeft financiering aangekondigd voor de ontwikkeling van robots voor ouderenzorg in een poging om het verwachte tekort aan geschoolde arbeidskrachten van 380.000 personen tegen 2025 aan te pakken. Daarnaast wil de Japanse regering ervoor zorgen dat in 2050 alle nieuwe auto’s die in Japan worden verkocht elektrisch of hybride zijn. Het land is van plan subsidies aan te bieden om de ontwikkeling van batterijen en motoren voor elektrische voertuigen door de privésector te versnellen. Verwacht wordt dat het gebruik van robots voor ouderenzorg in huishoudens hierdoor in de nabije toekomst zal toenemen. Bovendien groeide de Indiase markt voor entertainmentrobots het snelst in de regio Azië-Stille Oceaan, terwijl de Chinese markt voor deze apparaten het grootste marktaandeel behield.

Segmentatie van de markt voor entertainmentrobots:

Robot Speelgoed, Educatieve Robots en Robot Gezelschapsdieren zijn opgenomen in de segmentatie van de Entertainment Robots Markt op basis van Product. In 2022 was robotspeelgoed het segment met het grootste aandeel in de omzet.

Media, onderwijs, detailhandel en anderen maken deel uit van de segmentatie van de markt voor entertainmentrobots op basis van eindgebruiker. In 2022 werd de markt voor entertainmentrobots gedomineerd door de detailhandel.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2925

Dit is de perfecte component om de groei van de industrie aan te wakkeren. In 2016 onthulde het Britse bedrijf Emotech LTD entertainment- en speelgoedrobots met een ontwikkelde persoonlijkheid en het vermogen om te reageren op verschillende omstandigheden. Deze robots worden gebruikt in veel verschillende contexten, zoals kunst, onderwijs, informatievoorziening, horeca, gezondheidszorg en sociale zorg. Op 9 januari 2018 introduceerde Sony Corporation een entertainmentrobot waarvan de bewegingen werden gestuurd door analyse en kunstmatige intelligentie.

Lees meer artikel-

Magazijn Robotica Marktonderzoeksrapport – Prognose tot 2030

OnderzoeksrapportOnderwijsrobots Markt – Prognose tot 2027

OnderzoeksrapportDraadloze Elektrische Voertuiglader Markt – Wereldwijde Verwachting tot 2027

Energie Oogst Systeem Marktonderzoek Rapport- Voorspelling tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Entertainment Robots Market,Entertainment Robots Market Size,Entertainment Robots Market Share,Entertainment Robots Market Trends,Entertainment Robots Market Growth