header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt van lineaire bewegingssystemen zal tegen 2030 USD 14,22 miljard waard zijn, met een CAGR van 7,80% van 2022 tot 2030

Sep 15, 2023 6:00 PM ET

Lineaire bewegingssystemen marktinzichten

De wereldwijde markt voor lineaire bewegingssystemen zal waarschijnlijk een opmerkelijke groei van de inkomsten laten zien. De toenemende automatisering en digitalisering in industrieën over de hele wereld is een belangrijke trend die de marktgroei versnelt. Market Research Future (MRFR) bevestigt dat de wereldwijde markt voor lineaire bewegingssystemen zal escaleren van USD 8,40 miljard in 2022 tot USD 14,22 miljard in 2030, met een groei van 7,80% CAGR tijdens de beoordelingsperiode (2022-2030).

Uitgebreide implementatie en toepassingen van de technologie in productiesectoren om een naadloos & soepel proces en overgang te bereiken, bevorderen de omvang van de markt voor lineaire bewegingssystemen. Daarnaast stimuleren de snelle industrialisatie en digitale transformatie wereldwijd de vraag naar lineaire bewegingssystemen op de markt. Ook de grote technologische vooruitgang en het toenemende gebruik van lineaire bewegingssystemen in de eindgebruikersindustrie stimuleren de marktgroei.

Andere toepassingen waarbij lineaire bewegingssystemen de dynamiek expressief veranderen, zijn verpakking, werktuigmachines, palletiseren, robotica en materiaalbehandelingsapparatuur. De gezondheidszorg en de automobielindustrie profiteren echter het meest van lineaire bewegingssystemen. In de gezondheidszorg worden deze systemen gebruikt voor de productie van couveuses, röntgenapparaten en tandartsstoelen.

Lineaire bewegingssystemen worden steeds vaker gebruikt bij COVID-tests omdat ze RT-PCR-tests versnellen en snellere resultaten opleveren. Daarnaast zorgt de wereldwijd toenemende industriële automatisering voor een aanzienlijke vraag op de markt. Met de toenemende toepassingen in verschillende industrieën, waaronder halfgeleiders, de auto-industrie, elektronica, verpakking en robotica, zal de markt naar verwachting de komende jaren een grote vraag kennen.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6200

Grote spelers

Marktleiders op lineaire bewegingssystemen zijn

  • Bosch Rexroth AG (Duitsland),
  • Thomson Industries Inc. (VS),
  • Rollon SpA (Italië),
  • Schneeberger AG (Zwitserland),
  • Nippon Bearing Co. Ltd (Japan),
  • SKF AB (Zweden),
  • Hepco Motion (Engeland),
  • Schneider Electric Motion USA (VS),
  • Bishop-Wisecarver (VS),
  • Lintech (VS), onder andere.

Lineaire bewegingssystemen markt – segmenten

Het rapport is onderverdeeld in typen, toepassingen en regio’s. Het type segment is onderverdeeld in eenassige en meerassige lineaire bewegingssystemen. Het toepassingssegment is onderverdeeld in verpakking, werktuigmachines, palletiseren, robotica, materiaalverwerkingsapparatuur en andere. Per regio is de markt voor lineaire bewegingssystemen onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, APAC en de rest van de wereld.

Ontvang de volledige rapportgegevens https://www.marketresearchfuture.com/reports/linear-motion-system-market-6200

Wereldwijde markt voor lineaire bewegingssystemen – Regionale analyse

De regio Azië-Pacific domineert de wereldwijde markt voor lineaire bewegingssystemen. Factoren zoals verhoogde industriële activiteit en overheidsinvesteringen in industriële automatiseringssystemen zijn belangrijke drijvende krachten achter de marktgroei. Daarnaast zijn de aanwezigheid van belangrijke marktspelers in de regio en technologische ontwikkelingen in lineaire bewegingssystemen.

De regio huisvest een grote halfgeleiderindustrie naast de snelgroeiende auto-, farmaceutische, voedingsmiddelen- en machinebouwindustrie. Dit heeft een positieve invloed op de markt voor lineaire bewegingssystemen. Bovendien stimuleert de snelle toepassing van lineaire actuatoren en andere systemen in de elektronica- en automobielindustrie de omvang van de markt.

Markt voor lineaire bewegingssystemen – Analyse van de concurrentie

Op de markt voor lineaire bewegingssystemen zullen naast andere strategische benaderingen, zoals expansie, samenwerking, fusies & overnames en lanceringen van diensten & technologie, verschillende strategische partnerschappen plaatsvinden. Volwassen spelers in de sector investeren strategisch in onderzoeksactiviteiten & en bevorderen uitbreidingsplannen.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6200

Industrie/innovatie/ gerelateerd nieuws:

25 mei 2023 — NSK Americas, een toonaangevende wereldwijde leverancier van lager- en lineaire bewegingstechnologie, presenteerde een nieuwe hoge-precisie lineaire bewegingstechnologie op Automate 2023. De nieuwe AXIS-serie lineaire actuators van NSK zijn ultrasnelle, supernauwkeurige eenassige actuators die hoogbelaste positionering bieden in een vereenvoudigde, eenvoudig te installeren vormfactor.

Lees meer artikelen-

De omvang van de markt voor slimme straatverlichting zal tegen 2030 naar verwachting USD 14.751,1 miljoen bedragen met een CAGR van 23,4% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Voorspeld wordt datde marktomvang van smartcards in 2030 USD 20 miljard zal bedragen met een CAGR van 7,00% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Demarktomvang van Internet of Things (IoT) Cloud Platforms zal naar verwachting 23,66 miljard USD bereiken met een CAGR van 14,10% in 2030- Rapport van Market Research Future (MRFR)

Onderzoeksrapport over deIoT-chipsmarkt – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Marktonderzoeksrapport over Vessel Traffic Management SystemMarktonderzoeksrapport– Prognose voor 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Linear Motion System Market,Linear Motion System Market Size,Linear Motion System Market Share