header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor dronecamera’s zal naar verwachting 66,2 miljard dollar bereiken en van 2023 tot 2030 groeien met een CAGR van 29,0%.

Sep 15, 2023 5:00 PM ET

Inzicht in de markt voor dronecamera’s:

De wereldwijde markt voor drone camera’s is getuige van een aanzienlijke omzetstijging. Het toenemende gebruik van dronecamera’s en de toenemende bewustwording van oplossingen voor de veiligheid en bewaking van woningen stimuleren de groei van de markt. Daarnaast stimuleren de opmars van verschillende innovatieve drones met 360-graden, 4K-camera’s die handsfree en probleemloos opnames maken en rechtstreeks verbinding maken met de app om de opgenomen beelden in 360-graden formaat samen te voegen, de omvang van de markt.

Ook de toegenomen behoefte aan perimeterbeveiliging en de stijgende trend van slimme huizen beïnvloeden de marktinkomsten. De markt zal de komende jaren waarschijnlijk aanzienlijk groeien. In dit verband stelt Market Research Future (MRFR) dat de waarde van de wereldwijde markt voor dronecamera’s naar verwachting zal stijgen van USD 11,1 miljard in 2022 tot USD 66,2 miljard in 2030, met een groei van 29% CAGR in de beoordelingsperiode (2023-2030).

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10764

Belangrijkste spelers:

  • Sony Corporation (Japan)
  • Panasonic Corporation (Japan)
  • GoPro Inc. (VS)
  • Canon Inc. (Japan)
  • FLIR Systems Inc. (VS),

zijn de belangrijkste leveranciers op de markt voor dronecamera’s.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/drone-camera-market-10764

Regionale analyse van de Drone Camera markt:

Noord-Amerika leidt de wereldwijde drone cameramarkt, getuige de stijgende adoptie van drones in de commerciële en militaire sectoren in de hele regio. Daarnaast heeft de vooruitgang in drone- en imagingtechnologieën invloed op de waarde van de regionale markt. Gunstige overheidsinitiatieven om het commerciële gebruik van dronecamera’s te reguleren om de veiligheid te verbeteren, stimuleren de vraag op de markt.

Daarnaast stimuleren de toenemende investeringen van de spelers in het upgraden en ontwikkelen van de modellen van dronecamera’s de marktaandelen van de regio. De toenemende toepassing van drones in de bouwsector voor 2D- en 3D-modellering &, afvalvermindering, landmeting en andere doeleinden onderbouwt de marktgrootte.

Drone Camera Markt Segmentatie:

Het rapport is onderverdeeld in typen, resoluties, toepassingen, eindgebruikers en regio’s. Het type segment bestaat uit SD camera’s en HD camera’s. Het resolutiesegment bestaat uit 12 MP, 12-20 MP, 20-32 MP, 32 MP en meer. Het toepassingssegment bestaat uit fotografie & videografie, thermische beeldvorming, bewaking en andere. Het segment eindgebruikers bestaat uit commerciële en militaire toepassingen, binnenlandse veiligheid en andere. Het segment regio’s bestaat uit Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, MEA, Europa en de rest van de wereld.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10764

De toenemende toepassing van dronecamera’s en het toenemende bewustzijn van thuisveiligheid en bewakingsoplossingen stimuleren de groei van de markt. Ook de toegenomen behoefte aan perimeterbeveiliging en de stijgende trend van slimme huizen beïnvloeden de marktinkomsten. Snel dalende prijzen van op maat gemaakte commerciële drones met nieuwe functionaliteiten maken uitgebreide toepassingen in verschillende niches mogelijk.

Moderne drones kunnen binnenkort worden ingezet in de landbouw voor alledaagse taken zoals het automatisch bemesten van gewassen, het monitoren van verkeerssituaties, het in kaart brengen van moeilijk bereikbare plaatsen of zelfs het bezorgen van voedsel. De toekomst van de voortdurend evoluerende dronetechnologie ondergaat momenteel baanbrekende verbeteringen. Met zeven potentiële generaties bevindt de meeste huidige technologie zich in de vijfde en zesde generatie.

Lees meer artikel-

Onderzoeksrapport overluidsprekermarkt voor mobiele telefoons – Wereldwijde voorspelling tot 2027

Smart Home and Office Market Research Report – Wereldwijde verwachtingen tot 2027

Smart Window marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2027

OnderzoeksrapportMobiele Robotica Markt – Voorspelling 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Drone Camera Market,Drone Camera Market Size,Drone Camera Market Share,Drone Camera Market Trends,Drone Camera Market Growth