header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor functionele bloem zal naar verwachting 53.355 miljoen dollar overschrijden in 2030 en zal naar verwachting stijgen met een CAGR van 8,6% | Analyse door MRFR

Sep 15, 2023 3:51 PM ET

Overzicht functionele meelmarkt:

De markt voor functionele bloem zal naar verwachting positief blijven door de snelle groei van de vraag en het gezondheidsbewustzijn. Bovendien zou de groei van de markt worden gestimuleerd door de toename van chronische ziekten en de focus op preventieve gezondheidszorg. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde markt voor functionele bloem naar verwachting 53.355 miljoen dollar bereiken in 2030, met een groei van 8,6% CAGR tijdens de beoordelingsperiode (2022-2030).

Ook het stijgende besteedbare inkomen, de toenemende focus op natuurlijke producten en de toenemende beschikbaarheid van functionele meelsoorten stimuleren de groei van de markt. Bovendien wordt verwacht dat de groeiende belangstelling voor functionele voedingsmiddelen, het toenemende consumentenbewustzijn over immunotherapieën en de toenemende investeringen door fabrikanten de groei van de wereldwijde markt voor functionele meelsoorten zullen stimuleren.

Natuurlijke immuunboosters zijn stoffen die de reactie van het immuunsysteem van een persoon verhogen. Natuurlijke immuunboosters worden steeds populairder omdat ze minimale bijwerkingen hebben en effectiever zijn dan kunstmatige methoden. Het toenemende gebruik van natuurlijke producten om de immuniteit te verhogen en de bewustwording over het belang van immuniteit versterken de marktaandelen.

Consumenten en voedingsbedrijven zijn in toenemende mate op zoek naar hoogwaardige, plantaardige eiwitproducten die functionaliteit leveren en goed zijn voor het milieu. De toename van chronische ziekten en de focus op preventieve gezondheidszorg ondersteunen de marktinkomsten. Bovendien wordt verwacht dat de stijgende trend van gezondheidsbewustzijn, de toenemende beschikbaarheid van natuurlijk functioneel meel en de groeiende populariteit van natuurlijke functionele voedingsmiddelen de marktgroei zullen stimuleren.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1807

Functional Flour Market

Markt voor functionele bloem – segmenten:

Het marktrapport is onderverdeeld in bronnen, claims, distributiekanalen en regio’s. Het bronsegment is onderverdeeld in tarwe, maïs, rijst, rogge, pinda en andere. Het claimsegment is onderverdeeld in glutenvrij, organisch, voorgegelatineerd en andere. Het segment distributiekanaal is onderverdeeld in winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd. Per regio is de functionele meelmarkt onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific (APAC) en de Rest van de Wereld (RoW).

Wereldwijde markt voor functionele bloem – Regionale analyse:

Noord-Amerika heeft het grootste marktaandeel in functionele bloem, voornamelijk door de toename van chronische ziekten, de aanwezigheid van verschillende toonaangevende fabrikanten en de toenemende vraag naar functionele bloemproducten. Noord- en Zuid-Amerika zullen naar verwachting de markt voor functionele bloem aanvoeren vanwege de toenemende vraag van consumenten naar immuunboosters en het toenemende bewustzijn van het belang van het stimuleren van immuniteit.

Markt voor functionele bloem – Analyse van de concurrentie:

Fabrikanten zijn op zoek naar meer innovatieve, duurzaam geproduceerde ingrediënten om te voldoen aan de groeiende wereldwijde vraag naar betere plantaardige voedingsmiddelen. Marktspelers richten zich op productlanceringen, innovaties, fusies & overnames en samenwerkingsverbanden om hun activiteiten uit te breiden.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/functional-flour-market-1807

Grote spelers:

De belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor functioneel meel zijn onder andere Parrish and Heimbecker Limited (Canada), Cargill (VS), Archer Daniels Midland Company (VS), Associated British Foods PLC (VK), Bunge Limited (VS), General Mills Inc. (VS), Associated British Foods PLC (VK), The Scoular Company (VS), The Hain Celestial Group Inc. (VS), Agrana Beteiligungs-AG (Oostenrijk) en Sunopta Inc (Canada).

Industrie/Innovatie/Gerelateerd nieuws:

13 sept. 2022 — Equinom Ltd., een volledig geïntegreerd food-tech bedrijf, kondigde een samenwerking aan met AGT Food and Ingredients Inc., een wereldwijde leverancier van plantaardige voedingsproducten en ingrediënten, om plantaardige functionele ingrediënten te ontwikkelen. De samenwerking zal helpen bij de ontwikkeling, validering en commercialisering van co-branded, functionele plantaardige eiwitingrediënten geproduceerd uit Equinom’s eiwitrijke gele erwten.

Gerelateerde rapporten:

Onderzoeksrapport overde markt voor broodmeel per bron (tarwe, rijst, rogge, overige), per type (bloem voor alle doeleinden, gewone bloem, volkorenbloem, overige), per specialiteit (biologisch, glutenvrij, gebleekt, ongebleekt, overige), per distributiekanaal (winkelbasis (supermarkten/hypermarkten, speciaalzaken, buurtwinkels, overige) en per regio – voorspelling tot 2030.

Onderzoeksrapport over demarkt voor peulvruchten per vorm (bonen, linzen, kikkererwten, erwten), toepassing (vleesproducten, dranken, bakkerijproducten, hartige producten), distributiekanaal (winkelverkoop, groothandel) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport over demarkt voor rijstmeel informatie per bron (witte rijst en bruine rijst), categorie (biologisch en conventioneel), toepassing (bakkerijproducten & snoepgoed, ontbijtoplossingen, babyvoeding, zoete & hartige snacks en andere) regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, RoW) – wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Functional Flour Market,Functional Flour Market Size,Functional Flour Market Share,Functional Flour Market Trends,Functional Flour Market Overview,Functional Flour Market Insights,Functional Flour Market Outlook,Functional Flour Market Analysis,Functional Flour Market Growth,Functional Flour Market Research