header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor gegevensherstelsoftware zal tegen 2032 groeien met een CAGR van 11,1% tot een waarde van USD 8,039 miljard – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Sep 15, 2023 1:00 AM ET

Market Research Future Insights:

Volgens de analyse van MRFR werd de omvang van de Data Recovery Software Markt geschat op USD 3,1 miljard in 2022. Volgens de prognoses zal de markt voor software voor gegevensherstel toenemen van USD 3,44 miljard in 2023 tot USD 8,039 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 11,17% gedurende de prognoseperiode (2023-2032). De belangrijkste marktfactor die de groei van de sector gegevensherstelsoftware stimuleert, is de prevalentie van organisaties die gebruikmaken van cloud-opslagplatforms. De wereldwijde markt groeit sneller door het toenemende gebruik van computers en andere opslagapparaten op kantoren, thuis en in andere omgevingen.

Naarmate meer mensen gegevensback-up in de cloud gaan gebruiken, zal de sector naar verwachting groeien. In het geval van apparatuurstoringen of andere noodsituaties houdt cloudback-up in dat er een kopie van een fysiek of virtueel bestand, database of andere gegevens op een secundaire, externe locatie wordt bewaard. Dankzij gegevensback-up in de cloud kan informatie in de cloud worden opgeslagen en overal en altijd worden geraadpleegd. De gegevens zijn daardoor veiliger en gemakkelijker terug te vinden. Zo voorspelde het Amerikaanse managementadviesbureau Gartner in november 2020 dat er na de COVID-19-crisis een toename zou zijn van IT-investeringen in de cloud. Voorspeld werd dat deze investeringen in 2024 14,2% van alle wereldwijde zakelijke IT-uitgaven zouden uitmaken, tegenover 9,1% in 2020.

Als gevolg van een toename in het gebruik van gegevensback-ups in de cloud, groeit de markt voor software voor gegevensherstel.

Bovendien is de exponentiële groei van het datavolume een belangrijke factor die de CAGR-markt voor dataherstelsoftware aandrijft. Het toenemende gebruik van verbonden technologieën en digitale transformatie-initiatieven in verschillende industriële sectoren hebben geleid tot een exponentiële toename van de hoeveelheid gegevens.

Klik hier voor het Premiumrapport

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste bedrijven op de markt voor gegevensherstelsoftware zijn:

  • Dell Inc. (VS)
  • NetApp Inc. (VS)
  • CA Technologies (VS)
  • Hewlett Packard Enterprise Development LP (VS)
  • Microsoft Corporation (VS)
  • Acronis International GmbH (Zwitserland)
  • Veritas Technologies LLC (VS)
  • Commvault (VS)
  • Oracle Corporation (VS)
  • IBM Corporation (VS)

Omvang van het rapport – Data Recovery Software Market:

Rapportgegevens

Details

Marktomvang in 2032

USD 8,039 miljard

CAGR tijdens 2023-2032

11.17%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Markt Segmentatie:

Software en service zijn twee van de marktsegmenten voor software voor gegevensherstel die wereldwijd worden gebruikt. De markt werd gedomineerd door de softwaresector.

Gebaseerd op de inzet, is de wereldwijde markt voor data recovery software onderverdeeld in On-Premises en On-Cloud segmenten. De categorie on-cloud verdiende het meeste geld.

Commercieel en Persoonlijk zijn twee toepassingsgerichte segmenten van de wereldwijde markt voor dataherstelsoftware. Het meeste geld werd verdiend in de persoonlijke categorie.

De platformgebaseerde segmentatie van de wereldwijde markt voor dataherstelsoftware omvat Windows, Linux en Mac. Het meeste geld werd verdiend in de Windows-categorie.

BFSI en gezondheidszorg zijn twee van de sectoren die deel uitmaken van de marktsegmentatie voor software voor gegevensherstel wereldwijd.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Data Recovery Software Markt – https://www.marketresearchfuture.com/reports/data-recovery-software-market-5739

De analyse biedt inzicht in de markt voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, per regio. Deze sector zal worden gedomineerd door de Noord-Amerikaanse markt voor software voor gegevensherstel vanwege het hoge volume van gegevensverlies in deze regio, het grote aantal essentiële actoren, falende databasesystemen en operationele vertragingen.

Strenge regels voor gegevensbeveiliging, hybride IT-strategieën van bedrijven en de exponentiële toename van bedrijfsgegevens door de snelle toepassing van het internet van de dingen in verschillende industriële sectoren zijn andere redenen die de vraag naar software voor gegevensherstel in Noord-Amerika stimuleren.

Gerelateerde rapporten:

Gamingmarkt zal tegen 2030 546,99 miljard dollar bereiken, met een verwachte CAGR van 13,19% tot 2030.

De markt voor zelfscankassa’s in de detailhandel zal tegen 2032 naar verwachting USD 12,07 miljard groeien, met een CAGR van 15,50%,

De verwachting is datde IoT Monetization Market Business Function zal groeien met USD 3,5 miljard tegen 2032, met een groeipercentage van 37,55%.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Data Recovery Software Market,Data Recovery Software Market Industry,Data Recovery Software Market Demand,Data Recovery Software Market Growth,Data Recovery Software Market Trends,Data Recovery Software Market Insights,Data Recovery Software Market Research,Data Recovery Software Market Report