header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor melkrobots zal van 2023 tot 2032 naar verwachting 5,6 miljard dollar bereiken en groeien met een CAGR van 11,70%.

Sep 15, 2023 7:00 PM ET

Inzicht in de markt van melkrobots:

De marktomvang voor melkrobots werd in 2022 geschat op USD 2,1 miljard. De markt voor melkrobots zal naar verwachting stijgen van USD 2,3 miljard in 2023 tot USD 5,6 miljard in 2032, met een verwachte samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) van 11,70% van 2023 tot 2032. De belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren zijn onder andere een toename van de vraag naar zuivelproducten, op maat gemaakte ontwerpen en een constante operationele workflow.

De stijging in de consumptie van zuivelproducten en de verschuiving in de voorkeur van consumenten van niet-vegetarische naar zuivelproducten voor de toevoeging van eiwitten. Zuivelproducten zijn gemakkelijk toegankelijk dankzij de koelketenlogistiek en hoogwaardige winkelfaciliteiten, waardoor de markt kan groeien. Melkveebedrijven kunnen de arbeidskosten verlagen door gebruik te maken van geautomatiseerde melktechnologieën zoals melkrobots, die de melkproductie aanzienlijk kunnen verhogen.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11073

Belangrijkste spelers:

  • DeLaval
  • Gea Groep
  • Lely
  • Boumatic
  • Fullwood Joz
  • Christensen & Firma
  • Paul Mueller Bedrijf
  • Milkomaz Zuiveloplossingen
  • Systeem Happel GmbH
  • Waikato Melksystemen NZ LP,

zijn de belangrijkste leveranciers op de markt van melkrobots.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/milking-robots-market-11073

Regionale analyse van de markt voor melkrobots:

De analyse biedt marktinformatie voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, georganiseerd per regio. Als gevolg van een toename in moderne melkveehouderijtechnologieën, zal de Noord-Amerikaanse markt voor melkrobots deze markt leiden. Het gebruik van online portals om consumenten voor te lichten over landbouw en voedselkwaliteit en de daling van de prijs van melkapparatuur zullen ook bijdragen aan de bloei van de markt in deze regio. Door de grote aanwezigheid van fabrikanten en het groeiende bewustzijn van boerderijeigenaren met betrekking tot melkrobots, zal de markt voor melkrobots in Azië-Pacific zich naar verwachting ontwikkelen met de snelste CAGR van 2023 tot 2032. Bovendien groeide de markt voor melkrobots in de regio Azië-Pacific in India het snelst, terwijl de markt voor melkrobots in China het grootste marktaandeel had.

Segmentatie van de markt voor melkrobots:

Hardware, software en diensten maken allemaal deel uit van de segmentatie van de markt voor melkrobots. De hardware-industrie droeg het meeste bij aan de totale marktomzet.

De segmentatie van de wereldwijde markt voor robotmelkrobots is gebaseerd op het systeemtype en bestaat uit enkelvoudige melkstallen, meervoudige melkstallen en geautomatiseerde draaimelkstallen. De markt wordt gedomineerd door de sector met meerdere melkstallen.

Op basis van de grootte van de veestapel is de wereldwijde melkrobotmarkt onderverdeeld in drie categorieën: onder 100, tussen 100 en 1000 en boven 1000. De categorie tussen 100 en 1000 heeft de hoogste marktinkomsten.

Pneumatische en elektrische actuators zijn opgenomen in de marktsegmentatie voor melkrobots op basis van actuator type. De snelste en meest betrouwbare categorie van actuators was pneumatisch, wat het meeste geld opbracht.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10764

De melkrobots zijn ook speciaal gemaakt om te voldoen aan de behoeften en voorkeuren van de boer. Bovendien kiest elke koe haar eigen ritme als het gaat om melken, en het succes van dit ritme wordt sterk beïnvloed door het comfort en de wens van de koe. Daarom was de ontwikkeling van de robot uitsluitend gericht op de koe. De koe wordt aangemoedigd om vaak en snel te melken omdat de robot ervoor zorgt dat ze rustig en ongestoord is en niet visueel wordt afgeleid door armbewegingen. In het verwachte tijdsbestek zullen de aanpasbaarheid en operationele effectiviteit van deze robots toenemen.

Lees meer artikel-

Elektronisch beveiligingssysteem marktonderzoeksrapport – voorspelling 2030

Onderzoeksrapportcommerciële beveiligingsmarkt – prognose 2030

Onderzoeksrapport over de markt voormobiele videobewaking – wereldwijde prognose 2027

Perimeter Intrusion Detection Systems marktonderzoeksrapport – wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Milking Robots Market,Milking Robots Market Size,Milking Robots Market Share,Milking Robots Market Trends,Milking Robots Market Growth