header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor recreatieboten zal van USD 19,3 miljard in 2023 stijgen naar USD 32,7 miljard, met een CAGR van 6,80% tussen 2023 en 2032.

Sep 15, 2023 4:54 PM ET

Markt Overzicht

Het rapport ” Recreational Boats Market Information By Type, Boat Size, Engine Placement, Engine Type, Power Range, Material Type, Activity Type, Power Source, and Region – Forecast till 2032″ van Market Research Future (MRFR) laat zien dat de markt voor pleziervaartuigen zal groeien van 19,3 miljard dollar in 2023 naar 32,7 miljard dollar in 2032, met een CAGR van 6,80% tussen 2023 en 2032.

Samenvatting

De opkomst van nieuwe wateren als toeristische hotspots, sterke overheidssteun en een gelijktijdige stijging van het toerisme in het algemeen zijn belangrijke factoren die de markt voor pleziervaartuigen stimuleren. De marktomvang wordt ook vergroot door de toename in besteedbaar geld, met name in Aziatische economieën waar de meerderheid van de jonge bevolking woont.

Ontvang een volledige gratis PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11961

Concurrentielandschap van de markt:

  • Azimut Benetti Group
  • Bass Pro Groep
  • Bombardier Recreational Products
  • Brunswick Groep
  • Bryton Marine Groep
  • Beneteau Groep
  • Hobie Cat Onderneming
  • Marine Producten Corporation
  • Polaris Inc
  • Sunseeker Groep
  • White River Marine Groep
  • Yamaha Motor Co. Ltd.

Drivers van de markt:

Jetskiën, bootracen, roeien, raften, kajakken, kanoën, zeilen, motorboot varen en andere watersporten zijn voorbeelden van recreatieve activiteiten op het water. Wereldwijd is de groei van recreatieve bootfaciliteiten beïnvloed door de toenemende interesse van klanten in watersporten en de toegenomen betrokkenheid in alle leeftijdsgroepen. Daarnaast worden watersporten steeds populairder vanwege de vele gezondheidsvoordelen en de kick of adrenalinestoot die ze geven tijdens het sporten.

Bovendien is opgemerkt dat onder fans van watersporten kunstmatige waterlichamen voor kajakken en raften steeds populairder worden. De markt voor pleziervaartuigen wordt ook ondersteund door de toegenomen populariteit van gemotoriseerde watersporten zoals jetskiën, zeilen en zeilen. De promotie van watersport heeft de laatste tijd ook actieve aandacht gekregen van een aantal overheidsinstanties. In een aantal landen zijn initiatieven gestart om de bouw van watersportfaciliteiten en pleziervaart te bevorderen.

Ontvang de volledige rapportgegevens op
https://www.marketresearchfuture.com/reports/recreational-boats-market-11961

Veel cruisemaatschappijen investeren ook in privé-eilanden aan land, waardoor cruisemaatschappijen de ervaring aan boord kunnen uitbreiden door passagiers exclusieve strandtijd te bieden. Daarnaast trekt het natuurlijke landschap van landen die aan zee of oceanen grenzen elk jaar een aanzienlijk aantal bezoekers uit het buitenland, vooral uit de rijke sector van de samenleving. Deze landen zijn ook populaire keuzes voor sommige zakelijke bijeenkomsten en promotionele gelegenheden wanneer luxe schepen worden gehuurd. Daarnaast maakt de pleziervaartindustrie een enorme groei door dankzij ondersteunende overheidsinitiatieven en programma’s om het publiek bewust te maken van de voordelen van watertoerisme.

Beperkingen

Voor de bouw van recreatieboten zijn enorme faciliteiten en gekwalificeerde arbeidskrachten nodig vanwege de omvang en complexiteit van de boten, waardoor de initiële productiekosten aanzienlijk stijgen. Een van de meest voor de hand liggende kostenposten voor een boot zijn bovendien de kosten van de motor. Voor pleziervaartuigen zijn krachtige motoren nodig en de totale prijs van de boot zal afhangen van de paardenkracht.

Marktsegmentatie

Jachten, zeilboten, waterscooters, opblaasboten en andere zijn opgenomen in de segmentatie van de markt voor pleziervaartuigen, met betrekking tot het type boot.

Er zijn drie bootgroottecategorieën in de markt voor pleziervaartuigen: 30 voet en minder, 30 voet tot 50 voet, en >50 voet. In 2022 werd de markt aangevoerd door de categorie van 30 voet.

Outboards, Inboards en andere types zijn opgenomen in de segmentatie van de markt voor pleziervaartuigen, afhankelijk van het type.

ICE en elektrisch zijn twee van de motortypen die zijn opgenomen in de segmentatie van de pleziervaartuigenmarkt. In 2022 domineerde de elektrische sector de sector.

Tot 100 kW, 100-200 kW en meer dan 200 kW zijn de vermogensbereiken die in het MRFR-rapport worden besproken.

Aluminium, glasvezel, staal en andere zijn opgenomen in de segmentatie van de markt voor recreatieboten per materiaaltype. In 2022 werd de markt gedomineerd door de staalsector.

Cruising watersport, & Vissen zijn opgenomen in de Recreatieboten Markt segmentatie per Activiteit Type.

Motor aangedreven, Boat Shows, & Online verkoop zijn opgenomen in de Recreatieboten Markt segmentatie per Energiebron.

Vraag naar maatwerk@ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/11961

Regionaal inzicht

Sinds 2022 (45,80%) staat de markt voor recreatieboten in Noord-Amerika aan de leiding. Bootliefhebbers trekken massaal naar bekende toeristische bestemmingen in Noord-Amerika zoals Florida, Californië en de Grote Meren. Andere drijvende krachten achter de markt zijn de infrastructuur voor boten en verhuurdiensten. Hoewel de Amerikaanse markt voor pleziervaartuigen zijn dominantie op dit gebied zal behouden, zal de Canadese markt de komende jaren het snelst groeien.

Lees meer inzichtelijke rapporten:

Onderzoeksrapport Elektrische Fietsen Markt – Voorspelling tot 2030

Automotive Infotainment Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030

Automotive Software Market Research Report Wereldwijde prognose tot 2030

Automotive Hypervisor-marktonderzoeksrapport Wereldwijde prognose tot 2030

Autoverhuur Marktonderzoeksrapport Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en accurate analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com