header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor Secure Access Services Edge (SASE) zal tegen 2030 naar verwachting USD 5,5 miljard bereiken met een CAGR van 21,00% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Sep 15, 2023 1:00 PM ET

Marktanalyse

Toename datalekken stimuleert marktgroei

Het gebruik van cloud-gebaseerde apps is de laatste tijd toegenomen omdat meer bedrijven en industriële sectoren hun gegevens naar de cloud verplaatsen om de productiviteit te verhogen, kosten te besparen en schaalbaarheid te bieden. Cyberbeveiliging wordt belangrijker naarmate cloud-gebaseerde apps vaker worden gebruikt omdat er meer cyberaanvallen en datalekken zijn. Secure Access Service Edge verlaagt de kosten, vereenvoudigt processen, helpt bij het handhaven van de toegangsbeveiliging voor gebruikers en maakt externe en mobiele toegang veiliger.

De vraag naar efficiënte en snelle toegang tot de netwerkbronnen vanaf afgelegen locaties en apparaten (IoT) neemt toe als gevolg van de proliferatie van mobiele apparaten en het IoT. SASE biedt netwerkbeveiligingsoplossingen die schaalbaar en aanpasbaar zijn en kunnen worden aangepast aan de behoeften van ondernemingen.

Ontvang de gratis voorbeeldbrochure in PDF-formaat –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10718

De belangrijkste spelers op de markt voor Secure Access Services Edge (SASE)

Prominente marktspelers die in het rapport over de Secure Access Services Edge markt worden geprofileerd zijn onder andere:

  • Cisco Systems Inc. (VS)
  • VMware Inc. (VS)
  • Fortinet Inc.
  • Palo Alto Networks Inc. (VS)
  • Akamai Technologies Inc. (VS)
  • Zscaler Inc. (VS)
  • Cloudflare Inc. (VS)
  • Cato Networks Ltd. (Israël). (Israël).

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor beveiligde toegangsdiensten tegen 2030 een waarde bereiken van USD 5,5 miljard met een CAGR van 12,50%.

Koop nu een premium onderzoeksrapport – Krijg uitgebreide marktinzichten.

Kansen

Groeiend gebruik in IT en Telecom biedt grote kansen

De noodzaak om materiaal over de grenzen heen te filteren en een effectief beheer van het beveiligingskader te garanderen, blijft het gebruik van SASE in IT & telecomorganisaties stimuleren, waardoor de vraag naar SASE bij dergelijke bedrijven toeneemt.

Beperkingen en uitdagingen

Gebrek aan bewustzijn als marktbeperking

Het gebrek aan bewustzijn over SASE-oplossingen en de complexiteit om SASE-oplossingen op te zetten en te monitoren, kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (141 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over de Secure Access Services Edge (SASE) markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/secure-access-services-edge-market-10718

Markt Segmentatie

De wereldwijde markt voor beveiligde toegangsdiensten aan de rand is onderverdeeld op basis van verticalisering, organisatiegrootte en aanbod.

Op basis van het aanbod zal beveiliging als dienst de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Per organisatiegrootte zullen grote ondernemingen de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Op basis van verticalen zal de gezondheidszorg de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

COVID-19 Analyse

Als gevolg van de COVID-19-epidemie hebben veel bedrijven praktijken voor werken op afstand ingevoerd en de manier waarop ze beveiliging benaderen veranderd. In de nasleep van de epidemie is de vraag naar cloud-gebaseerde producten en diensten en sterke beveiligingsoplossingen aanzienlijk toegenomen. Aangezien SASE kenmerken heeft die de netwerkbeveiliging & toegangsbeveiliging kunnen ondersteunen, kiezen veel bedrijven hiervoor omdat ze zich realiseren dat de verouderde legacy netwerkbeveiligingsarchitecturen en traditionele VPN’s niet in staat zouden zijn om de essentiële beveiligingsondersteuning te bieden. Een aantal cloud beveiligingsbedrijven hebben ook het potentieel van SASE & herkend en denken erover om de markt te betreden.

Vraag om maatwerk – Vraag een aangepaste versie van het rapport aan door een aanpassingsverzoek in te dienen.

Regionale analyse

Noord-Amerika aan kop van de markt voor beveiligde toegangsdiensten

De SASE-markt in Noord-Amerika zal naar verwachting USD 0,3 miljard bereiken in 2021 en groeien met een CAGR van 44,30% in de loop van de onderzoeksperiode. De VS is de regionale markt die het snelst groeit als gevolg van het vroege gebruik van geavanceerde technologieën en de toenemende nadruk op het versterken van de IT-infrastructuur. Het gebruik van SASE in deze regio wordt vooral gestimuleerd door de toename van cyberaanvallen op grote bedrijven en de schadelijke effecten die deze aanvallen hebben op de industrie als geheel.

Blader door meer Informatie- en Communicatietechnologie Onderzoeksrapporten.

Verwante rapporten

Stockbrokingmarkt – De beurshandel zal naar verwachting groeien van 43,9 miljard dollar in 2023 tot 103,5 miljard dollar in 2032.

Geavanceerde connectiviteit in de olie & gassector markt – De geavanceerde connectiviteit in de olie & gassector markt zal naar verwachting groeien van 51,20 miljard USD in 2023 tot 245,30 miljard USD in 2032

Geavanceerde connectiviteit in de e-commerce & retailmarkt – De geavanceerde connectiviteit in de e-commerce & retailmarkt zal naar verwachting groeien van 71,10 miljard USD in 2023 tot 287,40 miljard USD in 2032.

Immersieve technologiemarkt – De Immersieve technologiemarkt zal naar verwachting groeien van 27,2 miljard USD in 2023 tot 144,5 miljard USD in 2032.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contacteer ons: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Secure Access Services Edge (SASE) Market,Secure Access Services Edge (SASE) Market Size,Secure Access Services Edge (SASE) Market Share,SESA Market,US Secure Access Services Edge (SASE),Japan's Secure Access Services Edge (SASE) Market