header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor slimme hoofdtelefoons zal van 2023 tot 2030 naar verwachting 33,07 miljard dollar bereiken en groeien met een CAGR van 17,23%.

Sep 15, 2023 4:00 PM ET

Inzichten in de markt voor slimme hoofdtelefoons:

De wereldwijde markt voor slimme hoofdtelefoons zal een aanzienlijke omzetgroei laten zien als gevolg van de snelle vooruitgang in audiotechnologieën, zoals ruisonderdrukking en Bluetooth-technologieën. Market Research Future (MRFR) bevestigt dat de wereldwijde markt voor slimme hoofdtelefoons zal escaleren van USD 9,27 miljard in 2022 tot USD 33,07 miljard in 2030, met een groei van 17,23% CAGR tijdens de beoordelingsperiode (2023-2030).

Daarnaast zouden de groeiende penetratie van slimme audioapparatuur, technologische vooruitgang en de groeiende verkoop van smartphones de omvang van de markt voor slimme hoofdtelefoons stimuleren. De stijging van het besteedbaar inkomen geeft een enorme impuls aan de marktgroei, wat leidt tot hogere uitgaven aan high-end elektronische producten, voornamelijk smartphones en draagbare apparaten.

Download een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10584

Belangrijkste spelers:

  • Apple Inc
  • Bose Corporation
  • Philips
  • Huawei
  • Intel
  • LG Electronics Inc
  • Sennheiser
  • Sony
  • Streamz
  • Skullcandy,

zijn de belangrijkste leveranciers op de markt voor slimme hoofdtelefoons.

Ontvang de volledige rapportgegevens op https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-headphones-market-10584

Regionale analyse van de markt voor slimme hoofdtelefoons:

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor slimme hoofdtelefoons met het grootste marktaandeel. Groeiende investeringen in de ontwikkeling van technologieën en de grote vraag van films, het onderwijssysteem en het leger naar een betere visuele ervaring stimuleren de groei van de markt. Daarnaast bevorderen investeringen in onderzoek en ontwikkeling om innovaties te stimuleren de groei van de markt in de regio.

De grote aanwezigheid van wereldspelers heeft een positieve invloed op de marktgroei. Zij vinden hun bestaande producten steevast opnieuw uit en voorzien deze van een nieuw merk om de kwaliteit en innovatie in het ontwerp te verbeteren. De VS heeft een aanzienlijk aandeel in de markt voor slimme hoofdtelefoons in Noord-Amerika.

Segmentatie van de markt voor slimme hoofdtelefoons:

Het rapport is onderverdeeld in typen, connectiviteit, distributiekanalen en regio’s. Het type segment is onderverdeeld in in-ear, on-ear en over-ear. Het connectiviteitssegment is onderverdeeld in bedraad en draadloos. Het segment distributiekanaal is onderverdeeld in online en offline. Het segment regio is onderverdeeld in Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10584

22 juni 2023 – Fairphone, een Nederlandse elektronicafabrikant en sociale onderneming, heeft een door de gebruiker te repareren draadloze hoofdtelefoon onthuld die gericht is op duurzaamheid. Het bedrijf staat bekend om zijn inzet voor duurzaamheid en repareerbaarheid in de elektronica-industrie. De onlangs gelanceerde Fairbuds XL over-ear hoofdtelefoon biedt consumenten een alternatief voor het wegwerpkarakter van veel elektronische apparaten.

Lees meer artikel-

Onderzoeksrapport over de marktvoor draagbare technologie – voorspelling voor 2030

DIY Smart Home marktonderzoeksrapport – prognose 2030

Onderzoeksrapport over de markt voorpicoprojectoren – wereldwijde prognose 2030

Set-Top Box (STB) Marktonderzoeksrapport- Wereldwijde voorspelling tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Smart Headphones Market,Smart Headphones Market Size,Smart Headphones Market Share,Smart Headphones Market Trends,Smart Headphones Market Growth