header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Stevia markt zal wereldwijd $ 1.714,27 miljoen bereiken tegen 2030 met een CAGR van 10,20%. Het segment van hele bladeren is de drijvende kracht achter de groei tijdens 20232030 | The Insight Partners

Sep 15, 2023 3:39 PM ET

Stevia marktanalyse:

De wereldwijde Stevia Markt zal tegen 2030 USD 1.714,27 miljoen bereiken met een CAGR van 10,20%, volgens het recente rapport van Market Research Future.

Drivers

Groeiende behoefte aan natuurlijke zoetstoffen om de marktgroei te stimuleren

Omdat consumenten steeds beter op de hoogte zijn van gezondheidskwesties, lezen de meeste consumenten, vooral in geïndustrialiseerde landen zoals het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en & Duitsland, zorgvuldig de etiketten van producten voordat ze een aankoop doen. Als gevolg van het consumentenbewustzijn zijn fabrikanten natuurlijke zoetstoffen gaan gebruiken in plaats van calorierijke polyolen. Alternatieve zoetstoffen zoals stevia verdringen in toenemende mate suikeralcoholen zoals sorbitol en maltitol op de markt, omdat deze in verband worden gebracht met maag- en darmproblemen. Schone etikettering heeft de vraag naar natuurlijke zoetstoffen, met name stevia, gestimuleerd. In reactie hierop hebben de voedingsmiddelen- en drankenindustrie stevia gebruikt als een natuurlijke, clean-label zoetstof door middel van productinnovatie.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1747

Stevia Market

Kansen

Toenemende toepassing in de cosmetica-industrie biedt robuuste kansen

Stevia is een natuurlijk bestanddeel dat in de cosmetica-industrie wordt gebruikt om een gladde, soepele en rimpelvrije huid te creëren. Het heeft een waterig extract dat de ontwikkeling van ziektekiemen stopt, irritatie verzacht en acne tegengaat.

Beperkingen en uitdagingen

Bittere nasmaak als marktbeperking

De bittere nasmaak van stevia en de prijsschommelingen van steviabladeren kunnen tijdens de prognoseperiode als marktbeperkingen fungeren. Daarnaast kan ook de impact van COVID-19 de groei van de markt belemmeren.

Marktsegmentaties:

De wereldwijde stevia markt is onderverdeeld op basis van distributiekanaal, toepassing, aard en type.

Per type zal poederextract de markt aanvoeren gedurende de prognoseperiode.

Qua aard zal regelmatig stevia-extract de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Wat de toepassing betreft, zal commercieel de markt tijdens de prognoseperiode aanvoeren.

Qua distributiekanaal zal offline de markt tijdens de prognoseperiode stimuleren.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/stevia-market-1747

Regionale analyse:

APAC leidt Steviaproductiemarkt

Het grootste marktaandeel voor de steviamarkt is in handen van de regio Azië-Pacific. Het gebied heeft de hoogste bevolkingsdichtheid ter wereld en een aantal snel groeiende economieën. China is de grootste producent van stevia in de regio en er wordt verwacht dat deze industrie in de komende jaren zal groeien. De steviamarkt in Azië-Pacific zal de komende jaren naar verwachting een consistente omzetgroei laten zien. De primaire elementen die worden beschouwd als de drijvende krachten achter de ontwikkeling van de stevia-markt in Azië en de Stille Oceaan zijn het toenemende bewustzijn over het gebruik van conventionele suiker en de daarmee gepaard gaande gezondheidsrisico’s. Daarnaast concentreren bedrijven in de regio Azië-Pacific zich op milieuduurzaamheid en strategieën voor ontwikkelingsacquisitie.

Belangrijkste spelers:

Bekende spelers in de industrie die in het rapport over de wereldwijde steviamarkt worden geprofileerd zijn Cargill, Incorporated (VS), Ingredion Incorporated (VS), Tate & Lyle PLC. (VK), Archer-Daniels-Midland Company (ADM) (VS), Tereos (Frankrijk), GLG LIFE TECH CORP. (Canada), NOW Foods (VS), Fooding Group Limited (China), HOWRAIN (China) en Sunwin Stevia International Inc (China).

De belangrijkste spelers hebben verschillende strategieën toegepast om hun voorsprong te behouden, zoals overnames, fusies en de lancering van nieuwe producten.

Gerelateerde rapporten:

Sugar Substitutes Market Research Report Information Per Type (Stevia, Xylitol, Erythritol, Sacharine, Sucralose en Honing), Per Categorie (Natuurlijk, Synthetisch en Andere), Per Distributiekanaal (Winkelgebaseerd en Niet-Winkelgebaseerd), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En De Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2030

Alternatieve zoetstoffen Marktonderzoeksrapport Informatie per Producttype (Synthetisch, (Aspartaam, Acesulfaam-K, Sucralose en Sacharine,) en Natuurlijk (Stevia, Sorbitol, Xylitol en Erythritol), per Toepassing (Voedingsmiddelen & Dranken (Bakkerij & Snoepgoed, Dranken, Zuivel & Diepvriesdesserts, Zoete & Hartige snacks, en Andere), Farmaceutische & Nutraceuticals, Diervoeding, en Andere) en Regio – Prognose tot 2030

Informatie over hetmarktonderzoek naar caloriearme zoetstoffen per categorie (natuurlijk en synthetisch), per type (aspartaam, sacharine, sorbitol, stevia, xylitol en andere), per toepassing (bakkerijproducten, zoetwaren, dranken, zuivelfabrieken, diepvriesdesserts, zoete snacks en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Stevia Market,Stevia Market Size,Stevia Market Share,Stevia Market Trends,Stevia Market Overview,Stevia Market Outlook,Stevia Market Insights,Stevia Market Analysis,Stevia Market Growth,Stevia Market Research,Stevia Market Report