header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De waarde van de aftermarket van remonderdelen voor de auto-industrie zal tegen 2032 naar verwachting USD 73,0 miljard bedragen, met een CAGR van 4,50%.

Sep 15, 2023 5:35 PM ET

Automotive Remonderdelen Aftermarket Industrie Overzicht

In de onderzoeksdocumenten van MRFR staat dat de Automotive Brake Components Aftermarket Market Research Report Information by Sales Channel, Vehicle Type, Product Type, and Region – Forecast Till 2030, de Automotive Brake Components Aftermarket markt naar verwachting aanzienlijk zal groeien tijdens de evaluatieperiode van 2023 tot 2032 met een aanzienlijke CAGR van nauw 4,50%.

De onderzoeksdocumenten suggereren projecties met betrekking tot de wereldwijde markt van de montage-inkomsten, die waarschijnlijk een markt van USD 73,0 miljard zal bereiken tegen het einde van 2032. Volgens de rapporten was de markt in 2022 bijna 49,1 miljard dollar waard. De aftermarket van remonderdelen voor auto’s is recentelijk gegroeid. Het belangrijkste kenmerk dat een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, is het gebruik van luxueuze voertuigen. Bovendien zullen factoren zoals een toename in het gebruik van schijfremmen in bedrijfsvoertuigen en de handhaving van strenge veiligheidsvoorschriften de groei van de wereldmarkt de komende jaren waarschijnlijk positief beïnvloeden.

Ontvang een volledige gratis PDF @ Vraag naar maatwerk@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-retail-market-12016

Analyse van de concurrentie

  • Akebono Brake Industry Co. Ltd.
  • Carlisle Bedrijven
  • ABS Friction Inc.
  • Continental AG
  • Baer
  • Schijfremmen Australië Pty. Ltd.
  • BorgWarner Inc.
  • Eerste Merken Groep
  • Brembo SpA
  • Freeman Automotive U.K. Ltd.
  • Robert Bosch GmbH
  • Hyundai Motor Co.

Marktbepalende factoren

De aftermarket van remonderdelen voor de auto-industrie is recentelijk gegroeid. Het belangrijkste kenmerk dat een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, is het gebruik van luxueuze voertuigen. Bovendien zullen factoren zoals een toename in het gebruik van schijfremmen in bedrijfsvoertuigen en de handhaving van strenge veiligheidsvoorschriften de groei van de wereldmarkt de komende jaren waarschijnlijk positief beïnvloeden.

Beperkingen van de markt

Daarentegen kunnen verschillende aspecten de groei van de wereldwijde markt voor Automotive Brake Components Aftermarket schaden. Een van de belangrijkste beperkingen die de groei van de markt in de weg staan, zijn de verhoogde grondstofprijzen.

Segmentanalyse

De wereldwijde markt voor Automotive Brake Components Aftermarket is onderverdeeld in de segmenten Verkoopkanalen, Regio, Voertuigtype en Producttype.

Op basis van type wordt de wereldwijde Automotive Brake Components Aftermarket-markt onderverdeeld in trommelremmen en schijfremmen.

Op basis van het voertuigtype wordt de wereldwijde aftermarket van remonderdelen voor de auto-industrie onderverdeeld in zware bedrijfsvoertuigen, lichte bedrijfsvoertuigen en passagiersvoertuigen.

Op basis van het verkoopkanaal wordt de wereldwijde aftermarket-markt voor auto-remonderdelen onderverdeeld in aftermarket en OEM.

Verkrijg de volledige rapportgegevens@
https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-brake-components-aftermarket-market-11729

Regionale analyse

Het onderzoek biedt marktgegevens per regio voor Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

De onderzoeksdocumenten van MRFR brengen met zich mee dat Azië-Pacific in 2022 de eerste plaats inneemt op de wereldwijde markt voor aftermarket-onderdelen voor autogeremde componenten. Het gebied wordt erkend voor dynamische ontwikkeling bijdragers zoals China, India en Indonesië. Het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de regionale markt stimuleert, is dat bedrijven in het gebied aanzienlijke kostenbesparingen bieden vanwege de toegankelijkheid van goedkope arbeidskrachten en grondstoffen.

Bovendien bevindt het centrum van de auto-industrie zich in landen als India en China. Bovendien zal de toegenomen populariteit van remsystemen voor auto’s de ontwikkeling van de regionale markt waarschijnlijk stimuleren in de beoordelingsperiode. Daarnaast zullen factoren zoals het stijgende aantal ongevallen, de toename in autobezit en de stijging in de verkoop van luxe en premium voertuigen naar verwachting ook een positieve invloed hebben op de groei van de regionale markt in de komende jaren.

De Europese regio zal naar schatting de tweede positie innemen op de wereldwijde markt voor aftermarket-onderdelen voor autogeremde componenten tijdens de beoordelingsperiode. Het gebied staat bekend om zijn dynamische ontwikkeling, zoals Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de regionale markt stimuleert, is de toenemende acceptatie van actieve remsystemen. Bovendien wordt de toegenomen vraag naar luxe en hoogwaardige voertuigen ook beschouwd als een van de vitale parameters die de groei van de regionale markt bevorderen.

De Noord-Amerikaanse regio zal van 2023 tot 2032 met de hoogste CAGR groeien op de wereldwijde markt voor aftermarket remonderdelen voor auto’s. Het gebied staat bekend om de dynamische ontwikkeling van bijdragers zoals Mexico, Canada en de VS. Het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de regionale markt stimuleert, is de stijgende vraag van consumenten naar voertuigen die beter functioneren bij slecht weer. Bovendien wordt de aanwezigheid van grote autofabrikanten ook beschouwd als een van de vitale parameters die de groei van de regionale markt bevorderen.

Vraag naar maatwerk@
https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/11729

Bovendien zullen factoren zoals de verplichte installatie van ESC-technologie in alle lichte auto’s vanaf 2018 en een toename van de productie van zowel personenauto’s als lichte bedrijfsvoertuigen de prestaties van de regionale markt de komende jaren waarschijnlijk positief beïnvloeden.

Lees meer inzichtelijke rapporten:

Global Automotive Bearing Market Research Report – Forecast to 2030

Onderzoeksrapport 3D-printen in de automobielmarkt – Wereldwijde prognose tot 2030

Automotive Brake Caliper Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com