header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor vectornetwerkanalysatoren zal tegen 2032 USD 0,57 miljard bereiken, met een CAGR van 4% van 2023 tot 2032

Sep 15, 2023 8:00 PM ET

Vector netwerk analyzer marktinzichten

De wereldwijde markt voor vector network analyzers zal een gestage groei van de inkomsten laten zien. Het groeiende aantal gebruikers van mobiele telefoons die werken op 3G- of 4G-netwerken zal de marktgroei stimuleren. Market Research Future (MRFR) bevestigt dat de wereldwijde markt voor vector netwerkanalysatoren zal escaleren van USD 0,4 miljard in 2022 tot USD 0,57 miljard in 2032, met een groei van 4% CAGR tijdens de evaluatieperiode (2023-2032).

Bovendien zal de toenemende toepassing van Wi-Fi, of draadloze LAN-netwerken in kantoren en commerciële locaties, de vraag naar vector-netwerkanalysatoren in de industrie stimuleren. Snelle ontwikkelingen in Wi-Fi-technologie en -netwerken zullen de marktgroei stimuleren. Het toegenomen gebruik van draadloze apparaten en de vraag naar vector netwerkanalysatoren vanuit de elektronica-, luchtvaart-, & defensie- en auto-industrie zijn belangrijke marktfactoren die de marktinkomsten verhogen.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6264

Grote spelers

Spelers die de wereldwijde vector netwerk analyzer industrie leiden.

  • GS Instrument Co. Ltd. (Korea),
  • AWT Global LLC (VS),
  • Chengdu Tianda Instrument Equipment Co. Ltd. Ltd. (China),
  • OMICRON Lab. (Oostenrijk),
  • Anritsu Corporation (Japan),
  • Copper Mountain Technologies (VS),
  • National Instrument Corporation (VS),
  • Transcom Instruments Co. Ltd. Ltd. (China),
  • HUBER SUHNER (Zwitserland),
  • Rohde & Schwarz GmbH & Co. KG. (Duitsland) en
  • Keysight Technologies Inc. (VS), onder andere.

Vector Netwerk Analyzer Markt – Segmenten

Het rapport over de vector-netwerkanalysatorindustrie is onderverdeeld in frequentietypes, toepassingen en regio’s. Het frequentiesegment is onderverdeeld in 0,26 – 5 GHz, 26,5 -40 GHz, 40 -50 GHz, 50 -67 GHz en 67 -110 GHz. Het toepassingssegment is onderverdeeld in IT & telecom, elektronische fabricage, onderwijs, lucht- en ruimtevaart & defensie, transport & automobiel, medisch en landbouw. Per regio is de markt voor vectornetwerkanalysatoren onderverdeeld in APAC, Noord- en Zuid-Amerika, Europa en de rest van de wereld.

Ontvang de volledige rapportgegevens @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/vector-network-analyzer-market-6264

Vector netwerk analyzer markt – Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde vector netwerk analyzer industrie. Het toenemende gebruik van draadloze apparaten, het stijgende aantal smartphonegebruikers en de brede toepassing van VNA’s voor radiofrequentietoepassingen stimuleren de groei van de markt voor vector network analyzers. Daarnaast stimuleert de groeiende behoefte aan VNA’s in draadloze apparaten en IoT-technologie de omvang van de markt voor vector network analyzers.

Ook de grote aanwezigheid van belangrijke spelers zoals Keysight Technologies en AWT Global ondersteunt het marktaandeel van vector network analyzers in de regio. De hoge adoptie van IoT-technologie en slimme apparaten zoals smartphones en smart tv’s in de regio stimuleren de inkomsten van de vector netwerk analyzer industrie. De vroege adoptie van geavanceerde vector network analyzers door telecombedrijven in de regio stimuleert de marktgroei.

Wereldwijde VNA-markt – Analyse van de concurrentie

Er zijn veel gevestigde spelers actief in de vector netwerk analyzer industrie. De markt vertoont hoge groeivooruitzichten, wat verschillende nieuwkomers zou aantrekken, waardoor de concurrentie op de markt verder zou toenemen. Gerijpte spelers werken samen, nemen over, werken samen, lanceren producten en breiden uit om een concurrentievoordeel te behalen.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6264

Industrie / innovatie / gerelateerd nieuws:

Jun.01, 2023 — Keysight Technologies heeft de eerste midrange Vector Network Analyzer (VNA), de E5081A ENA-X, gelanceerd. De Keysight E5081A ENA-X produceert snelle, nauwkeurige en foutvector magnitude (EVM) metingen om de karakterisering van het 5G componentontwerp tot 50% te versnellen. De nieuwe VNA voorziet in de behoefte om het ontwerp en de prestaties van componenten te testen en biedt volledige vectorcorrectie in een enkele testopstelling op het vlak van het te testen apparaat (device under test – DUT).

Meer artikelen lezen-

De omvang van de industriële roerwerkmarkt zal tegen 2030 USD 3,1 miljard bereiken met een CAGR van 4,70% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Demarkt voor draagbare batterijen zal naar verwachting 27,54 miljard dollar bereiken met een groeipercentage van 8,68% in 2030 – Verslag van Market Research Future (MRFR)

Onderzoeksrapport overde markt voorVessel Traffic Management System – voorspelling voor 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Vector Network Analyzer Market,Vector Network Analyzer Market Size,Vector Network Analyzer Market Share