header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het aandeel in de markt voor celkweekmedia zal tegen 2032 naar verwachting een gezonde waarde bereiken van USD 12,47 miljard met een CAGR van 14,21%.

Sep 15, 2023 12:53 PM ET

Onderzoeksrapport celkweekmedia per producttype (media en supplementen), per toepassing (regeneratieve geneeskunde, biofarmaceutische productie en onderzoek), per celtype (dierlijke cellen, plantencellen en bacteriële cellen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld – voorspelling tot 2032

De wereldwijde markt voor celkweekmedia zal naar verwachting groeien van USD 3,51 miljard in 2022 tot USD 12,47 miljard in 2032, met een CAGR van 14,21% tijdens de prognoseperiode. Media voor celkweek is een vloeistof rijk aan voedingsstoffen die wordt gebruikt om cellen te kweken en te onderhouden in een laboratoriumomgeving. Het bevat een verscheidenheid aan essentiële componenten, waaronder aminozuren, vitaminen, mineralen en groeifactoren. Media voor celkweek worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen, waaronder het ontdekken en ontwikkelen van medicijnen, weefselmanipulatie en celtherapie.

Celtherapie is een type behandeling waarbij cellen worden gebruikt om ziekten te behandelen. Celkweekmedia worden gebruikt om de cellen te kweken en te onderhouden die bij celtherapie worden gebruikt.

Weefselengineering is een tak van de wetenschap die zich richt op het ontwikkelen van nieuwe weefsels en organen ter vervanging van beschadigde of zieke weefsels. Celkweekmedia worden gebruikt om de cellen te kweken en te onderhouden die gebruikt worden bij tissue engineering.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4462

Analyse van de concurrentie

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor celkweekmedia zijn Thermo Fisher Scientific Inc. (VS), Sartorius AG (Duitsland), Merck KGaA (Duitsland), Danaher Corporation (VS), Lonza (Zwitserland), Becton, Dickinson and Company (VS), HiMedia Laboratories (India), Corning Incorporated (VS), Promocell GmbH (Duitsland), Bio-Rad Laboratories, Inc. (VS).

Marktsegmentatie

De segmentatie van de wereldmarkt voor celkweekmedia omvat toepassingen, eindgebruikers en producttypes. MRFR’s kijk op de markt verkent verschillende facetten van de markt diepgaand.

De toepassingsgerichte segmentatie van deze markt omvat biofarmaceutica, kankeronderzoek, cytogenetica, & medicijnontwikkeling, gentherapie, stamcelonderzoek, & weefselkweekproductie en andere. Het segment ontdekking van & geneesmiddelenontwikkeling heeft 23,8% van het marktaandeel in handen.

Wat de eindgebruiker betreft, is de markt onderverdeeld in academische & onderzoekslaboratoria, biofarmaceutische bedrijven, ziekenhuizen & diagnostische centra, pathologielaboratoria en andere. Het segment biofarmaceutische bedrijven heeft het grootste marktaandeel.

Op basis van het producttype is de markt onderverdeeld in media, reagentia en sera. Het mediasegment is onderverdeeld in chemisch gedefinieerde media, klassieke media, aangepaste media, lysogene bouillon, eiwitvrije media, serumvrije media, stamcelmedia en andere. De stamcelmedia zijn verder onderverdeeld in beenmerg, embryonale stamcellen (ESC’s), mesenchymale stamcellen (MSC’s) en neurale stamcellen (NSC’s).

Regionale analyse

Noord-Amerika: De Verenigde Staten en Canada zijn sterk vertegenwoordigd in de markt voor celkweekmedia dankzij een sterke biofarmaceutische industrie, goed gefinancierde onderzoeksinstellingen en een focus op innovatie.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (161 pagina’s) over celkweekmedia: https://www.marketresearchfuture.com/reports/cell-culture-media-market-4462

Europa: Landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk zijn belangrijke spelers op de Europese markt voor celkweekmedia, gedreven door hun biotechnologische en farmaceutische sectoren.

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific, met name China, India, Japan en Zuid-Korea, heeft een aanzienlijke groei laten zien in de markt voor celkweekmedia. Deze groei wordt toegeschreven aan toenemende investeringen in de biowetenschappensector, toenemende O&O-activiteiten en de uitbreiding van biofarmaceutische productiecapaciteiten.

Latijns-Amerika en het Midden-Oosten: Deze regio’s hebben een groeiende interesse in de markt voor celkweekmedia getoond, gedreven door de groeiende infrastructuur van de gezondheidszorg en onderzoeksinitiatieven.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Onderzoeksrapport informatie overde markt voor wegwerpnitril handschoenen, per type (poedervrij en gepoederd), per toepassing (medisch en niet-medisch) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor elektrochirurgie per producttype (elektrochirurgische generatoren, rookafvoersystemen en elektrochirurgische accessoires), toepassing (algemene chirurgie, verloskundige gynaecologische chirurgie, orthopedische chirurgie, cardiovasculaire chirurgie, oncologische chirurgie, cosmetische chirurgie, cosmetische chirurgie, urologische chirurgie, neurologische chirurgie en andere), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken, specialistische centra, ambulante chirurgische centra en onderzoekslaboratoria en academische instituten) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

Verslag van hetmarktonderzoek Teleradiologie per producten en diensten (teleradiologiediensten, software), per beeldvormingstechniek (computertomografie (CT), magnetische resonantiebeeldvorming (MRI), ultrageluid, röntgen, mammografie, nucleaire beeldvorming, fluoroscopie), per eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken, ambulante beeldvormingscentra, radiologieklinieken, andere), per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Cell Culture Media Market,Cell Culture Media Market Size,Cell Culture Media Market Share,Cell Culture Media Market Trends,Cell Culture Media Market Growth,Cell Culture Media Market Insights,Cell Culture Media Market Outlook,Cell Culture Media Market Overview,Cell Culture Media Market Analysis,Cell Culture Media Market Research