header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Proptechmarkt verwacht opmerkelijke groei door toenemende toepassing van Big Data Analytics

Sep 15, 2023 9:00 PM ET

Overzicht van de proptechmarkt:

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde proptechmarkt tegen 2032 102,4 miljard USD bereiken met een CAGR van 16,30%.

Ontvang een gratis voorbeeld van een PDF-brochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11686

Belangrijkste spelers:

Belangrijke marktspelers in het proptech-marktrapport zijn onder andere,

  • Ascendix Technologieën
  • Zumper Inc.
  • Opendoor
  • Altus Groep
  • Guesty Inc.
  • HoloBuilder, Inc.
  • Zillow, Inc.
  • ManageCasa
  • Coadjute
  • Vergesense
  • Reggora
  • Enertiv
  • Homelight
  • Proptech groep
  • Qualia

Bestuurders:

Groeiende toepassing van geavanceerde technologieën om de marktgroei te stimuleren

Er wordt verwacht dat de stijging zal worden aangewakkerd door het toenemende gebruik door de vastgoedsector van een aantal geavanceerde technologieën, waaronder kunstmatige intelligentie, het IoT, machine learning, & virtual reality. De toepassing van dergelijke technologie vereenvoudigt ook complexe procedures voor vastgoedbeheer en stroomlijnt de gegevensadministratie. AI helpt ook bij het begrijpen en voorstellen van klantvoorkeuren.

Kansen:

Toenemende toepassing van Big Data Analytics biedt grote kansen

Vanwege de voordelen, zoals hulp bij het verhogen van de algehele productiviteit, het nemen van betere beslissingen, het verbeteren van de klantenservice en het verhogen van het algehele inkomen, wordt Big Data Analytics steeds populairder. Met betrekking tot het identificeren van de beste investeringen, marketing en verkoop, profiteren vastgoedinvesteerders in feite van de inzichten die big data-oplossingen bieden. Om de concurrentie voor te blijven en hun concurrentiekracht te behouden, zijn veel bedrijven geneigd om big data-strategieën te omarmen.

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Beperkingen en uitdagingen:

Weerstand tegen verandering als marktrestrictie

Weerstand tegen verandering, gebrek aan standaardisatie, veiligheidsproblemen, gegevensprivacy en hoge implementatiekosten kunnen tijdens de prognoseperiode als marktbeperkingen fungeren.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde proptechmarkt is onderverdeeld op basis van eindgebruiker, toepassing, oplossing en type eigendom.

Per type vastgoed zullen woningen de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Per oplossing zal software de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Inzet op locatie zal de markt tijdens de prognoseperiode aanvoeren.

Qua eindgebruiker zullen woningcorporaties de markt tijdens de prognoseperiode stimuleren.

COVID-19 Analyse

Vergrendelingen & sociale isolatiebeperkingen stimuleerden de behoefte aan oplossingen op afstand in de vastgoedsector. Het gebruik van proptechbedrijven die online vastgoedadvertenties, virtuele vastgoedrondleidingen en digitale transacties aanboden, nam in deze periode toe. De uitbraak versnelde de verschuiving naar digitale technologieën in de vastgoedsector. Traditionele activiteiten zoals papierwerk, handmatige transacties, & persoonlijke ontmoetingen werden onder andere getroffen. Bedrijven omarmden daarom proptech-oplossingen die elektronische handtekeningen, contactloze transacties en online vastgoedbeheersystemen boden.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over de proptechmarkt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/proptech-market-11686

Regionale analyse:

Noord-Amerika aan kop van de Proptech-markt

Noord-Amerika had in 2022 het grootste omzetaandeel van 45,80%. De welvaart van de buurt wordt toegeschreven aan de aanwezigheid van bekende bedrijven zoals Ascendix Technologies, Opendoor, Zumper Inc. en Altus Group. Vastgoed is een van de meest betrouwbare en veelbelovende sectoren in Noord-Amerika, en het groeit. De technologiebewuste millennial-demografie, die ongeveer 43% van de lokale vastgoedmarkt uitmaakt, zorgt voor een toenemende vraag naar slimme huizen met IoT-geactiveerde gadgets. Dit stimuleert de groei van de markt. Daarnaast had de Amerikaanse markt het grootste marktaandeel, terwijl de Proptech-sector in Canada zich het snelst uitbreidde op het Noord-Amerikaanse continent.

Gerelateerde rapporten:

Racegames Markt

Operationele Analytics-markt

Tijdgevoelige netwerken markt

Webanalysemarkt

Markt voor cognitieve diensten

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en accurate analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  proptech market map,proptech market size,proptech market,global proptech market size,proptech market growth,current size of proptech market,proptech market size 2023,proptech is transforming the housing market