header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Tijdgevoelige netwerkmarkt ziet een bewonderenswaardige groei als gevolg van de voorkeur boven traditionele netwerksystemen

Sep 15, 2023 9:00 PM ET

Tijdgevoelige netwerkmarkt:

De wereldwijde markt voor tijdgevoelige netwerken zal tegen 2030 USD 1513,2 miljoen bereiken met een CAGR van 36,66%, volgens het recente rapport van Market Research Future.

Ontvang een gratis voorbeeld van een PDF-brochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10524

Belangrijkste spelers:

Eminente spelers uit de industrie die in het rapport over de wereldwijde markt voor tijdgevoelige netwerken worden geprofileerd, zijn onder andere,

 • Cisco Systems, Inc.
 • NXP Halfgeleider N.V.
 • Marvell Technology Group Ltd.
 • Microsemi Corporation
 • Intel Corporation
 • National Instruments Corporation
 • Xilinx, Inc.
 • Analoog Apparaten, Inc.
 • Broadcom Limited
 • Belden Inc.
 • Renesas Electronics Corporation
 • TTTech Computertechnik AG

Bestuurders:

Toenemende toepassing in de automobielsector zal de marktgroei stimuleren

Een bekabelde verbinding die gebruikt wordt in/tussen systemen in een voertuig is Ethernet voor automobieltoepassingen, ook wel Automotive Ethernet genoemd. TSN Ethernet heeft een aantal voordelen, waaronder een verlaging van de kosten, complexiteit, & gewicht als gevolg van de behoefte aan minder bekabeling in auto’s. Het kan ook het aantal netwerken verminderen. Het kan ook het aantal netwerken, dat per domein verschilt, in een auto verminderen. De stijgende vraag naar autonome auto’s met weinig menselijke betrokkenheid is een andere factor die bijdraagt aan de uitbreiding. Toepassingen zoals ADAS die real-time, veiligheidskritische prestaties vereisen, moeten Ethernet met TSN gebruiken.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Kansen:

Voorkeur voor traditionele netwerksystemen biedt grote kansen

Door voordelen zoals verhoogde productiviteit, realtime gegevens voor geavanceerde analyses, bruikbare inzichten, efficiëntie van de bedrijfsvoering en realtime communicatiediensten via Ethernet, winnen tijdgevoelige netwerken veel sneller aan populariteit dan traditionele netwerksystemen, wat heeft geleid tot een indrukwekkende groei in de wereldwijde markt voor tijdgevoelige netwerken.

Beperkingen en uitdagingen:

Netwerkbeveiligingsproblemen die de markt afremmen

Netwerkbeveiligingsproblemen en de complexiteit van de implementatie met de bestaande technologieën kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor tijdgevoelige netwerken is onderverdeeld op basis van toepassing, component en producttype.

Per producttype zal 802.1AS de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Per component zullen schakelaars de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Per toepassing zal industriële automatisering de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

COVID-19 Analyse

Belanghebbenden in de hele TSN-waardeketen hebben aanzienlijke gevolgen ondervonden van de uitbraak en verspreiding van COVID-19. Het toenemende gebruik van industriële automatisering binnen de verwerkende industrie is een van de belangrijkste drijfveren die de markt voor tijdgevoelige netwerken stimuleren. De volledige sluiting van alle fabrieken, openbare ruimtes en kantoren wereldwijd als gevolg van lockdowns heeft de behoefte aan TSN-oplossingen aanzienlijk verminderd. Bovendien is de vraag naar deze apparaten drastisch gedaald als gevolg van de wereldwijde lockdowns die door verschillende landen zijn opgelegd om de verspreiding van de COVID-19 tegen te gaan, wat de uitbreiding van de markt voor tijdgevoelige netwerken beperkt.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (141 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over de markt voor tijdgevoelige netwerken –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/time-sensitive-networking-market-10524

Regionale analyse:

Noord-Amerika leidt de markt voor tijdgevoelige netwerken

Met een sterke groei en een goede CAGR domineert Noord-Amerika deze industrie. Het is een belangrijke markt voor de snel groeiende behoefte aan automatiseringscontrollers die veel werklasten tegelijk kunnen beheren, waaronder videofeeds en verkeersregeling, vanwege de recente expansie in de regio. Hierdoor is het nu mogelijk om deep learning-mogelijkheden te combineren in één apparaat dat in realtime kan communiceren met andere controllers die zijn aangesloten op het netwerk van de fabriek. De groei van de industriële automatisering & robotica is een factor in de expansie. Bovendien is dit gebied de thuisbasis van grote ontwikkelingslanden zoals de Verenigde Staten, Canada en Mexico die het bedrijf enorme ruimte voor groei bieden.

Gerelateerde rapporten:

Software voor bestandsdeling

Markt voor slim speelgoed

Mobiele markt voor Unified Communication en samenwerking

Markt voor GPS-volgsystemen

Toegepaste AI in de detailhandel & E-commerce markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: sales@marketresearchfuture.com Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  time-sensitive networking market,time sensitive networking market,time-sensitive networking market share,time-sensitive networking market analysis,time-sensitive networking market forecast,time-sensitive networking market size,time-sensitive networking market growth,time-sensitive networking market demand