header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde consumentenaudiomarkt: 274,8 miljard dollar met 16,30% CAGR tegen 2032

Sep 15, 2023 3:41 PM ET

De wereldwijde consumentenaudiomarkt is enorm populair. De toenemende marktverspreiding en populariteit van audioapparatuur, zoals hoofdtelefoons, headsets, luidsprekersystemen, soundbars, microfoons en andere, stimuleren de marktgroei. Daarnaast stimuleren de toenemende vooruitgang in internet & Bluetooth-technologieën en de opkomst van populaire spraakassistenten de groei van de markt.

Door de toename van elektronische apparaten zal de markt de komende jaren waarschijnlijk aanzienlijk groeien. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde consumentenaudiomarkt naar schatting escaleren van USD 70,6 miljard in 2022 tot USD 274,8 miljard in 2032, met een groei van 16,30% CAGR tijdens de prognoseperiode (2023-2032). Ook de groeiende populariteit van spraakassistenten bepaalt de groeivooruitzichten van de markt wereldwijd.

Het gebruik van consumentenaudio neemt toe onder jongeren en bij buitenactiviteiten zoals wandelen en kamperen. Daarnaast zorgen de stijgende verkoop van smartphones en de groeiende voorkeur voor muziekstreaming tijdens het reizen ervoor dat de marktwaarde verder stijgt. De markt is de afgelopen jaren sterk gegroeid door de toenemende populariteit van draagbare producten.

De groeiende populariteit van geïntegreerde muziekstreamingplatforms zoals Spotify en iTunes beïnvloedt de verkoop van audioapparatuur voor consumenten. Deze ontwikkelingen zijn ook een voorbode van de hoogtijdagen die de consumentenaudiomarkt binnenkort zal beleven. De toenemende concurrentie tussen de spelers op de consumentenaudiomarkt op het gebied van prijzen, functies, kwaliteit en ontwerp leidt tot hoge investeringen in onderzoek en ontwikkeling.

Ontvang een gratis pdf-voorbeeldexemplaar: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10465

Wereldwijde consumentenaudiomarkt – segmenten

Het rapport is onderverdeeld in producten, connectiviteit, toepassingen en regio’s. Het productsegment is onderverdeeld in hoofdtelefoons, headsets, luidsprekersystemen, soundbars en microfoons. Het segment connectiviteit is onderverdeeld in bedraad en draadloos.

Het toepassingssegment is onderverdeeld in onderwijs, overheid, commercieel, industrieel, detailhandel en horeca. Per regio is de consumentenaudiomarkt onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Consumentenaudiomarkt – Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde consumentenaudiomarkt vanwege de grote populariteit van audioapparatuur en het hoge besteedbare inkomen per hoofd van de bevolking in deze regio. Daarnaast stimuleert het toenemende gebruik van smart home-oplossingen met gebaren, spraakgestuurde apparaten en elektronica de marktvraag in deze regio. Ook de grote technologische vooruitgang en de grote aanwezigheid van technologieleveranciers in de regio stimuleren de groei van de regionale markt.

Consumentenaudiomarkt – Analyse van de concurrentie

De consumentenaudiomarkt is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van veel populaire merken. Spelers zetten strategieën in zoals samenwerking, fusies & overnames, expansie en product/technologie lanceringen om een groter marktaandeel te verwerven. Spelers in de sector investeren lokaal en in opkomende regio’s aanzienlijk om hun productiecapaciteit en distributienetwerk uit te breiden.

Belangrijke spelers:

Marktleiders op de wereldwijde consumentenaudiomarkt zijn HARMAN International Industries, Inc., Apple Inc., Bose Corporation, Sony Corporation, Sonos, Inc., DEI Holdings, Inc., VIZIO, Inc., Sennheiser Electronic GmbH & Co. Kg, VOXX International Corporation, Ossic Corporation, Plantronics, Inc., Phazon, Trüsound Audio, Bragi, Jam, Earin, Human Inc., Jaybird, Devialet en Dali A/S, onder anderen.

Koop nu een premium onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10465

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws:

12 mei 2023 — Videomax International Pvt. Ltd (VMI) kondigde aan dat het van plan is om de komende drie jaar Rs 100 crore te investeren in de uitbreiding van een consumentenelektronicamerk, Skyball. Skyball is een merk voor home audio, slimme accessoires en consumentenelektronica. Het bedrijf richt zich op het leveren van de beste technologie aan zijn consumenten en streeft ernaar om in dezelfde periode een omzet van Rs 500 crore te behalen.

Gerelateerde rapporten:

Onderzoeksrapportkoptelefoon- en hoofdtelefoonmarkt: per type per toepassing en per regio – voorspelling tot 2030

Marktonderzoek Toegangscontrole, Per Technologie, Per Toepassing – Prognose tot 2030

Spraakherkenningsmarkt, per type, technologie, marktsegmenten – voorspelling tot 2030

Robotic Process Automation (RPA) Markt, Per Proces, Per Operatie, Per Type, Per Industrie – Prognose 2030

Industrie 4.0-markt, per technologie, per toepassing, per eindgebruiker – prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Consumer Audio Market,Consumer Audio Market Size,Consumer Audio Market Share,Consumer Audio Market Trends,Consumer Audio Market Demand,Consumer Audio Market Growth,Consumer Audio Market Analysis,Consumer Audio Market Segments