header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde markt voor documentbeheersystemen zal tegen 2030 USD 14,09 miljard waard zijn met een CAGR van 12,7%

Sep 15, 2023 2:38 PM ET

De markt voor documentbeheersystemen zal in de komende jaren een aanzienlijke omzetgroei laten zien. De toenemende vraag naar technologie voor documentautomatisering zal de omvang van de markt doen toenemen. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde markt voor documentbeheersystemen zal escaleren van USD 5,41 miljard in 2022 tot USD 14,09 miljard in 2030, met een CAGR van 12,7% tijdens de prognoseperiode (2022-2030).

Grote investeringen in de ontwikkeling van DMS-technologieën beïnvloeden de groei van de markt. Het automatiseren van processen is noodzakelijk geworden in bedrijven, ongeacht de grootte van organisaties. Daarnaast stimuleren de digitale transformatie in bedrijven in verschillende sectoren en de stijgende vraag naar duurzame oplossingen de marktaandelen. De groeiende behoefte om papierwerk te elimineren en de workflow te stroomlijnen stimuleert de marktinkomsten.

De proliferatie van digitale transformatie & automatisering en de toenemende acceptatie van document management oplossingen bij veel bedrijven in verschillende industrieën begunstigen de marktgroei. Vooruitgang in automatiseringstools & technologieën en het toenemende gebruik van intelligente oplossingen beïnvloeden de marktontwikkeling. Ook de enorme vooruitgang in technologische infrastructuur beïnvloedt de groei van de markt.

PDF-voorbeeld: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6498

Markt voor documentbeheersystemen – Segmenten

De markt is onderverdeeld in aanbiedingen, implementaties, organisatiegroottes, sectoren en regio’s. Het segment aanbod is onderverdeeld in oplossingen en diensten. Het segment inzet is onderverdeeld in lokaal, cloudgebaseerd en hybride. Het segment organisatiegrootte is onderverdeeld in KMO’s en grote ondernemingen.

Het verticale segment is onderverdeeld in onderwijs, BFSI, overheid, gezondheidszorg, productie, detailhandel en andere. Per regio is de markt voor documentbeheersystemen onderverdeeld in Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific, het Midden-Oosten & Afrika en de rest van de wereld.

Markt voor documentbeheersystemen – Regionale analyse

Noord-Amerika leidt de wereldwijde markt voor documentbeheersystemen. Factoren zoals de snelle toepassing van DMS-tools en de stijging van de IT-uitgaven in verschillende sectoren stimuleren de groei van de regionale markt. Bovendien zijn de snelle vooruitgang en toepassing van AI, ML, NLP en computer vision technologieën belangrijke groeidrijvers voor de markt. Ook de sterke aanwezigheid van DMS-leveranciers in de regio, zoals IBM Corporation, M-Files en Canon Inc., stimuleert de groei van de regionale markt.

Wereldwijde markt voor documentbeheersystemen – Analyse van de concurrentie

De gevestigde DMS-markt lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van verschillende grote documentmanagementsysteembedrijven. Technologieaanbieders nemen strategische initiatieven zoals fusies & overnames, samenwerking, uitbreiding en productlanceringen om een concurrentievoordeel te behalen. Ook de focus op innovaties en de ontwikkeling van nieuwe oplossingen voedt de toch al hevige concurrentie op de markt.

Koop eersteklas onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6498

Grote spelers:

Toonaangevende spelers op de wereldmarkt voor documentbeheersystemen zijn onder andere Canon Inc., eFileCabinet, Hyland Software, IBM Corporation, M-Files Corporation, Newgen Software Technologies Limited, OpenText Corporation, Oracle Corporation, The Ricoh Company, Ltd. en Xerox Holdings Corporation.

Industrie/ innovatie/ verwant nieuws

09 april 2023 – Integrated Technology Group (ITG), een toonaangevende leverancier van technologische oplossingen, kondigde een strategische samenwerking aan met Ghoroos Foundation, een Saoedische liefdadigheidsorganisatie die opereert onder het beschermheerschap van het Ministerie van Human Resources en Sociale Ontwikkeling. Onder de voorwaarden van de overeenkomst zal ITG haar document management systeem, WaveDMS, implementeren als een cloud service om de efficiëntie en transparantie van Ghoroos Foundation te verbeteren.

18 mei 2023 — PlanRadar, een toonaangevend platform voor digitaal bouw-, vastgoed- en faciliteitenbeheer in Europa, heeft een documentbeheersysteem gelanceerd om de efficiëntie van bouwprojecten te stroomlijnen. Het bedrijf heeft zijn uitgebreide digitale beheertools uitgebreid met een nieuwe documentbeheerfunctie. De intuïtieve nieuwe functie is klaar om het bijhouden van projectgegevens te vernieuwen.

Gerelateerde rapporten:

Uninterruptible Power Supply (UPS) Market Research Report per producttype, per toepassing – voorspelling voor 2030

Sensor marktonderzoeksrapport: Per Type, Per Component, Per Technologie, Per Verticaal – Voorspelling tot 2030

3D XPoint-technologie markt, per opslagtype, per eindgebruiker – voorspelling 2027

Persoonlijke service robotica markt, per component, per toepassing – prognose 2030

Markt voor hardwarebeveiligingsmodules (HSM), per type, per toepassing, per eindgebruiker – prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)


Keywords:  Document Management System Market,Document Management System Market Size,Document Management System Market Share,Document Management System Market Trends,Document Management System Market Scope