header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Automotive Robotics-markt kan stijgen van USD 4,6 miljard in 2023 naar USD 10,4 miljard, met een CAGR van 10,69%.

Sep 18, 2023 1:17 PM ET

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Automotive Robotics Market Information by Product Type, Type, Application, and Region – Forecast till 2032″, kan de automotive robotica markt tijdens de onderzoeksperiode (tussen 2023 en 2032) stijgen van USD 4,6 miljard in 2023 tot USD 10,4 miljard, met een snelheid van 10,69%.

Om de precisie, efficiëntie, flexibiliteit en betrouwbaarheid aan de productielijn te verbeteren, implementeren autofabrikanten robotica in hun productieprocessen. Dankzij het wijdverspreide gebruik van automobielrobots is de automobielsector nu de meest geautomatiseerde sector ter wereld en een van de grootste verbruikers van industriële robots.

Bovendien geven robots voor de autoproductie autofabrikanten een concurrentievoordeel door de kwaliteit te verbeteren, de capaciteit te verhogen, de garantiekosten te verlagen en werknemers te beschermen tegen veeleisende en gevaarlijke activiteiten. Bovendien worden robots voor de auto-industrie meestal gebruikt in autoassemblagefabrieken voor taken als puntlassen, verven en andere soortgelijke taken, maar er zijn ook verschillende andere supply chain-toepassingen voor deze technologie.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeld> https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1989

Concurrentielandschap van de markt:

  • ABB Groep
  • Comau SpA
  • Denso Wave
  • Dürr AG
  • Fanuc Corporation
  • Harmonische aandrijving
  • KUKA AG
  • Kawasaki Heavy Industries (Kawasaki Robotics)
  • Nabtesco Motion Control Inc
  • Nachi-Fujikoshi Corp

Drijfveren voor de markt:

Om effectief te kunnen concurreren op de markt concentreren veel bedrijven zich op het automatiseren van operationele procedures om kosten te besparen, tijd vrij te maken, goederen van hoge kwaliteit te produceren en de productiviteit te verhogen. In een productiefaciliteit automatiseren industriële robots interne procedures en verlichten ze de werklast van mensen door met hen samen te werken voor een hogere productiviteit. De automobielsector maakt al lang gebruik van automatiseringstechnologie en de automatisering in de sector gaat steeds verder.

Om deze technologieën in hun productiefaciliteiten te integreren, werken autobedrijven en hun leveranciers samen met bedrijven die automatiseringstechnologie gebruiken. Autofabrikanten als BMW en Ford Motor Co. werken bijvoorbeeld nauw samen met additive producers om de technologie te implementeren in de productiefaciliteit. Bedrijven maken ook gebruik van virtuele en augmented reality om de problemen in de productie aan te pakken. Daarnaast concentreert de autosector zich op het gebruik van industrie 4.0, waarin onderling verbonden machines met elkaar en met menselijke operators communiceren voor effectieve en naadloze operaties. Als gevolg hiervan groeit de markt voor automobielrobots door de toenemende automatisering in de automatiseringssector.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Automotive Finance Market Report:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-robotics-market-1989

Het gebruik van industriële robots in de productiefaciliteit geeft het autobedrijf een concurrentievoordeel. Het gebruik van automobielrobots in de productie heeft een aantal voordelen, waaronder hogere kwaliteit, hogere productiviteit, lagere garantiekosten, het wegnemen van knelpunten en de bescherming van mensen tegen gevaarlijke en zware beroepen. Bovendien wordt, wanneer werknemers worden vervangen door automobiele robotica, de kans op een foutieve workflow kleiner, wat resulteert in een hogere output die zowel nauwkeurig als productief is.

Verder worden robots alleen gebruikt in autofabrieken voor taken als puntlassen en spuiten. Er zijn ook mogelijkheden om robots in te zetten in de hele toeleveringsketen om de productiviteit te verhogen. Robots hebben ook geen last van vermoeidheid aan het einde van een dienst, dus de productiecycli zijn de hele dag constant en de piekproductie blijft stabiel. Als gevolg hiervan groeit de markt voor automobielrobots dankzij verbeteringen in nauwkeurigheid, veiligheid en productiviteit.

Beperkingen in de markt:

Een rapport getiteld “The State of Industrial Robotics” werd in november 2020 uitgebracht door het Massachusetts Institute of Technology. De kosten van robothardware zijn de afgelopen jaren gedaald, maar het rapport beweert dat deze nog steeds slechts een klein deel uitmaken van de totale integratiekosten in een productielijn.

De hoge integratiekosten werden door een aantal bedrijven genoemd als een afschrikmiddel voor een grotere inzet. Hoge integratiekosten zijn onbetaalbaar voor KMO’s met kleinere productievolumes, en pogingen om nieuwe robottechnologieën te integreren met een 15 tot 20 jaar oude infrastructuur kan een zware last zijn voor grote bedrijven. Deze factoren zullen de expansie van de markt beperken.

Marktsegmentatie

Op basis van producttype wordt de Automotive Robotics markt onderverdeeld in SCARA robots, gelede robots en cartesiaanse robots.

Hardware, software en diensten maken deel uit van de segmentatie van de markt voor Automotive Robotics met betrekking tot het type.

Grijpen, Stempelen, Lassen, Verven, Assemblage en andere zijn opgenomen in de segmentatie van de automotive robotica markt, afhankelijk van de toepassing.

Regionaal inzicht

De marktleider in deze sector is Noord-Amerika. Een sterke beroepsbevolking en een goed ontwikkelde infrastructuur in dit gebied hebben bijgedragen aan de expansie van de markt. De groei van de markt in Noord-Amerika wordt ook ondersteund door de groeiende behoefte aan automatisering in de auto-industrie en ondersteunende overheidsvoorschriften.

Lees meer inzichtelijk rapport:

Automotive Board Ac Dc Power Inverters Marktgrootte en Aandeel

Automotive stempelmarkt: omvang en trends

Omvang en reikwijdte van de markt voor plafondconsole

Autofinanciering marktomvang en vraag

Marktgrootte en trends in het wegtransport

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Automotive Robotics Market Size,Automotive Robotics Market Share,Automotive Robotics Market Trends,Automotive Robotics Market Scope,Automotive Robotics Market