header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt van het delen van ritten zal naar verwachting groeien met een waarde van USD 194,01 miljard in 2030

Sep 18, 2023 1:56 PM ET

Het rapport over de wereldwijde markt voor ride sharing van Market Research Future (MRFR) biedt een significante vooruitblik op talrijke trends, drijvende krachten, ontmoedigingsmaatregelen en uitdagingen voor de prognoseperiode (2022-2030), zonder de COVID-19 pandemie uit het oog te verliezen. Toepassingen voor het delen van ritten hebben aan belang gewonnen als een belangrijke vorm van transport door de penetratie van smartphones en het internet. Met gedeelde ritten kunnen klanten afstanden afleggen tegen betaalbare prijzen. Ze hebben de interesse gewekt in zich ontwikkelende economieën die hun indexen voor gemak van zaken doen en gemak van leven willen verhogen.

Markt

De wereldwijde markt voor gedeeld rijden zal naar verwachting groeien met 19,2% CAGR tijdens de prognoseperiode. De marktwaarde kan tegen 2030 meer dan USD 194,01 miljard bedragen. De markt wordt gedreven door de grote vraag naar tijdbesparende vervoerswijzen. Het grote aantal klanten in stedelijke gebieden en de groeiende bevolking in buitenwijken kan de vraag naar apps voor ritdeling stimuleren. Het gebrek aan openbaar vervoer en de introductie van elektrische voertuigen zullen de vraag op de markt de komende jaren waarschijnlijk stimuleren.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeld> https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7444

De COVID-19 pandemie heeft de markt negatief beïnvloed omdat er op nationaal en staatsniveau afsluitingen zijn ingesteld om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Klanten hebben toepassingen voor car hailing vermeden om te voorkomen dat ze in de eerste stadia van de pandemie besmet raken. Beperkingen die door overheden worden opgelegd om de vervuiling te beperken, kunnen de groei van de markt beïnvloeden. Maar een verschuiving van ride hailing naar autoverhuur en lange-termijn voertuigabonnementen kan veelbelovend zijn voor de markt.

Maar zorgen over de veiligheid en strenge overheidsvoorschriften kunnen de groei van de markt belemmeren.

Concurrentie

  • Careem,
  • GrabTaxi Holdings Pte. Ltd.,
  • car2go, Taxify,
  • Didi Chuxing Technology Co,
  • Lyft Inc., Gett,
  • ANI Technologies Pvt. Ltd.,
  • OLA,
  • Cabify en Uber Technologies Inc.

zijn de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor ritdeling. Uitbreidingen, nieuwe productfuncties, fusies & overnames, fondsenwerving en partnerschappen zijn strategieën die door prominente spelers worden onderzocht om hun positie op de markt te versterken. Onlangs heeft BlaBlaCar USD 115 miljoen aan zaaikapitaal opgehaald om zijn diensten uit te breiden en onbekende gebieden te verkennen.

Segmentatie

  • Op basis van type is de markt onderverdeeld in autodelen, mobiliteit op stations, e-hailing en autoverhuur. Het segment autodelen zal waarschijnlijk een groot deel van de markt in handen hebben vanwege de prijsplannen van prominente mobiele toepassingen en het grote aantal mensen met mobiele apps. Aan de andere kant wordt geschat dat de stationgebaseerde mobiliteit een enorme groei zal doormaken als gevolg van door de overheid gestimuleerde spoorlijnen die snel worden aangelegd voor verbindingen met landelijke gebieden en stationmobiliteit om afgelegen plaatsen te bereiken.
  • Op basis van het voertuigtype wordt een onderscheid gemaakt tussen elektrische voertuigen, ICE-voertuigen en voertuigen op LPG of CNG.
  • Op basis van het businessmodel is het segment onderverdeeld in B2C, P2P en B2B.
  • Op basis van het type lidmaatschap is het segment onderverdeeld in vast ritten delen, zakelijk ritten delen en dynamisch ritten delen. Het lidmaatschapssegment voor zakelijk ridesharing zal ongetwijfeld groeien vanwege het grote aantal stedelijke forenzen en carpooling voor woon-werkverkeer.
  • Op basis van service wordt het segment opgesplitst in web- en app-gebaseerd, app-gebaseerd en web-gebaseerd.

Doorblader diepgaand marktonderzoeksrapport (135 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Automotive Finance Market Report:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/ride-sharing-market-7444

Regionale analyse

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific (APAC) en de Rest van de Wereld (RoW) zijn regio’s die in aanmerking komen voor de wereldwijde markt voor ritdeling.

Noord-Amerika kan de wereldwijde markt domineren door de aanwezigheid van prominente bedrijven zoals Lyft en Uber. De regionale markt voor het delen van ritten zal naar verwachting groeien vanwege de grote belangstelling onder durfkapitaalbedrijven en de vraag naar mobiele toepassingen voor het oplossen van stedelijke mobiliteitsproblemen.

APAC zal naar verwachting snel groeien als gevolg van de toenemende vervuiling en de voorkeur van consumenten in India en China voor ride hailing-toepassingen. Hoge onderhoudskosten van eigen voertuigen kunnen in het voordeel van de markt werken. De grote bevolking en de stijgende populariteit van ride hailing diensten kunnen een gunstige invloed hebben op de groei van de markt.

Nieuws uit de industrie

Gojek en Tokopedia zijn gefuseerd tot een nieuwe entiteit, GoTo Group, om het grootste bedrijf in Indonesië te worden. De applicatie voor het delen van ritten biedt haar diensten aan in Thailand, Singapore en Vietnam.

Lees meer inzichtelijk rapport:

Ride Sharing Market Research Report Wereldwijde voorspelling tot 2030

Automotive Cyber Security Market Research Report- Wereldwijde prognose 2030

Elektrische kick-scooter marktonderzoeksrapport Wereldwijde voorspelling tot 2030

Mountainbikemarkt: omvang en vraag

Automotive Smart Tire-markt: omvang, aandeel en vraag

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Ride Sharing Market Size,Ride Sharing Market,Ride Sharing Market Trends,Ride Sharing Market Scope,Ride Sharing Market Share