header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor bewaking van de koudeketen in de gezondheidszorg zal tegen 2032 naar verwachting USD 5,92 miljard bereiken, met een CAGR van 12,20% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Sep 18, 2023 5:00 PM ET

De markt voor cold chain monitoring in de gezondheidszorg zal naar verwachting een enorme groei doormaken. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de markt voor bewaking van de koudeketen in de gezondheidszorg groeien van USD 2,1 miljard in 2022 tot USD 5,92 miljard in 2032, met een CAGR van 12,20% tijdens de beoordelingsperiode (2023-2032).

De toegenomen vraag naar diensten voor de toeleveringsketen van klinische geneesmiddelen, voornamelijk voor klinische proeven met cellen en genen, bepaalt het groeiende marktlandschap. Zorginstellingen streven ernaar hun wereldwijde netwerk uit te breiden om de versnelde vraag naar mRNA- en celtherapieën te ondersteunen, wat de omvang van de markt ondersteunt. Vooruitgang in IoT-connectiviteitsoplossingen transformeert het beheer van de wereldwijde koudeketen in de gezondheidszorg.

Deze technologieën helpen farmaceutische en gezondheidszorgorganisaties om veilige en conforme omgevingen te handhaven. Daarnaast stimuleren vroegtijdige toegang & beheerde toegangsprogramma’s en uitbreiding van cold chain-diensten en verpakkingsoplossingen de marktinkomsten. Aanzienlijke investeringen in het versnellen van het wereldwijde netwerk van klinische toeleveringsketens en de mogelijkheden van de koudeketen doen de marktaandelen stijgen.

Huidige en toekomstige investeringen in innovatieve oplossingen die hoge standaarden handhaven voor uitmuntendheid in de levering en logistiek van de koudeketen zouden de lat steeds hoger blijven leggen. De meeste organisaties in de gezondheidszorg die betrokken zijn bij de productie van vaccins, hanteren strenge richtlijnen om de werkzaamheid en effectiviteit van het vaccin in alle onderdelen van de koudeketen te behouden.

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10713

Grote spelers

De belangrijkste spelers op de markt voor bewaking van de koudeketen in de gezondheidszorg zijn

  • Monnit Corporation (VS)
  • Berlinger & Co. AG (VS)
  • Carrier (VS), Emerson (VS)
  • Signatrol (VK)
  • Testo SE & Co. KGaA (Duitsland)
  • Haier Biomedical (VK)
  • Temptime Corporation (VS)
  • Emerson (VS)
  • Berlinger & Co. AG (Zwitserland)
  • Signatrol (VK), onder andere.

Markt voor bewaking van de koudeketen in de gezondheidszorg – Segmentaties

Het rapport segmenteert de markt in componenten, producten, temperatuurtypes, eindgebruikers en regio’s. Het productsegment is onderverdeeld in biofarmaceutica, vaccins, klinische proefmaterialen en andere. Het componentensegment is onderverdeeld in software (cloudgebaseerd en on-premises) en hardware (sensoren, dataloggers, RFID-apparaten, real-time bewakingsapparaten, weerstandstemperatuurdetectoren, etc.).

Het temperatuursegment is onderverdeeld in bevroren en gekoeld. Het segment eindgebruikers is onderverdeeld in ziekenhuizen, klinieken, onderzoeksinstituten, biofarmaceutische bedrijven en andere. Tot slot is het segment regio onderverdeeld in Azië-Pacific, Noord- en Zuid-Amerika, MEA, Europa en de rest van de wereld.

Koop nu het beste onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10713

Wereldwijde markt voor bewaking van de koudeketen in de gezondheidszorg – Regionale analyse

Noord-Amerika leidt de wereldwijde markt voor bewaking van de koudeketen in de gezondheidszorg als gevolg van de hoge penetratie van geavanceerde technologieën en de toegankelijkheid van producten & die kosteneffectieve diensten leveren. Bovendien stimuleert de voortdurend stijgende vraag naar oplossingen voor bewaking van de koudeketen in de gezondheidszorg de groei van de markt. Organisaties in de regio werken aan het verbeteren van de bedrijfsflexibiliteit en de stijgende ontwikkelingen op het gebied van actieve en intelligente opslag in de gezondheidszorg, wat het marktaandeel van de regio ten goede komt.

Wereldwijde markt voor bewaking van de koudeketen in de gezondheidszorg – Analyse van de concurrentie

De markt voor bewaking van de koudeketen in de gezondheidszorg is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd, met verschillende gevestigde spelers. Deze spelers in de sector nemen strategische initiatieven zoals samenwerking, overname, partnerschap, uitbreiding en de lancering van technologie om een voorsprong te verwerven en hun positie in de markt te behouden.

Industrie/innovatie/gerelateerd nieuws:

18 apr. 2023 – Eseye, een toonaangevende leverancier van cellulaire IoT-connectiviteitsoplossingen, heeft een partnerschap aangekondigd met AmericanPharma Technologies, een toonaangevende leverancier van oplossingen voor monitoring van de farmaceutische en gezondheidszorgomgeving.

In het kader van de samenwerking zullen de bedrijven samenwerken om de betrouwbaarheid en veerkracht van AmericanPharma’s PharmaWatch-systeem te verbeteren en de internationale expansie ervan te bevorderen. PharmaWatch is een op IoT-gebaseerde, cellulair verbonden system-as-a-service softwareoplossing die helpt bij het bewaken en beveiligen van menselijke weefsels, vaccins en medicijnen in farmaceutische en gezondheidszorgomgevingen.

Bekijk korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-10713

Gerelateerde rapporten:

Wereldwijde voorspelling voor demarkt voor halfgeleiderverbindingen tot 2027

Onderzoeksrapport overde markt voor beeldsensoren – Wereldwijde prognose tot 2030

SCADA-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Temperatuursensoren markt onderzoeksrapport – voorspelling 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Healthcare Cold Chain Monitoring Market,Healthcare Cold Chain Monitoring Market Trends