header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor chipkaarten zal tegen 2030 20 miljard dollar bereiken, met 7% CAGR van 2023 tot 2030

Sep 18, 2023 6:00 PM ET

Inzicht in de markt voor smartcards

De wereldwijde smartcardmarkt zal in de toekomst blijven groeien. De toename van het aantal transacties zonder contant geld en de vraag vanuit de gezondheidszorg zijn de belangrijkste drijfveren voor de markt. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde smartcardmarkt naar verwachting escaleren van USD 9 miljard in 2022 tot USD 20 miljard in 2030, met een groei van 7% CAGR tijdens de evaluatieperiode (2023-2030).

Smartcards bieden handige, systematische en veilige betaalmethoden. Daarom kan de groei van de markt worden toegeschreven aan het stijgende aantal beveiligingsmaatregelen die worden geïmplementeerd in smartcards die meer veiligheid bieden dan proximitykaarten. Met smartcards kunnen gebruikers de opgeslagen gegevens op de kaarten beheren met behulp van interactieve intelligente kaartlezers.

Mensen vragen steeds meer om lezers, RFID-tags en smartcards, vooral omdat ze handig zijn en gegevens sneller overbrengen. Met de snelle introductie van mobiele apps voor het verzamelen van tags zal de markt de komende jaren naar verwachting aanzienlijk groeien.

Multifunctionele kaarten dienen als toegang tot het netwerksysteem en slaan waarde en andere gegevens op, waardoor deze smartcards aan populariteit, vraag en populariteit winnen. Overheidsinitiatieven voor de ontwikkeling van infrastructuur en slimme snelwegprojecten stimuleren ook de groei van de markt.

Download een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6499

Grote spelers

Toonaangevende spelers op de smartcardmarkt zijn

  • CardLogix Corporation (VS),
  • Rambus Inc. (VS),
  • CPI Card Group Inc. (VS),
  • VeriFone Systems, Inc. (VS),
  • Identiv, Inc. (VS),
  • Gemalto NV (Nederland),
  • IDEMIA France SAS (Frankrijk),
  • Giesecke & Devrient GmbH (Duitsland),
  • Infineon Technologies AG (Duitsland),
  • HID Global Corporation (Zweden),
  • NXP Semiconductors NV (Nederland), en
  • STMicroelectronics NV (Zwitserland), onder andere.

Wereldwijde markt voor smartcards – segmenten

Het rapport is onderverdeeld in typen, componenten, toepassingen en regio’s. Het type segment is onderverdeeld in contact, contactloos, hybride, dual-interface en anderen. Het componentensegment is onderverdeeld in hardware (smartcards, lezers), software en diensten. Het toepassingssegment is onderverdeeld in overheid, gezondheidszorg, BFSI, detailhandel, transport, onderwijs, entertainment, ondernemingen en andere. Per regio is de smartcardmarkt onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, MEA, Europa en de rest van de wereld.

Smartcardmarkt – Regionale analyse

Noord-Amerika leidt de smartcardmarkt vanwege de snelle toepassing van nieuwe technologieën. Daarnaast stimuleren opkomende bedrijfsmodellen en de verspreiding van het internet van de dingen in deze regio de vraag op de markt. De sterke aanwezigheid van belangrijke technologieleveranciers in de regio draagt bij aan de groei van de markt. Daarnaast zorgt de grote opkomst van smartcards in gemeenschappelijke toegangskaarten (CAC) en andere, die twee- of drie-factor authenticatie bieden, voor een substantiële groei van de markt.

Smartcardmarkt – Concurrentielandschap

De markt lijkt goed gevestigd en gefragmenteerd, met verschillende belangrijke spelers die een competitief landschap vormen. Volwassen spelers gebruiken strategieën zoals fusies & overnames, samenwerking, uitbreiding en productlancering om een groter marktaandeel te verwerven.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6499

Industrie/innovatie/gerelateerd nieuws

25 aug. 2023 – Datamatics, een toonaangevend bedrijf op het gebied van IT- en BPM-dienstverlening, heeft een samenwerkingsverband aangekondigd met de Memphis Area Transit Authority (MATA) voor de introductie van het GO901 Smart Card System. De samenwerking stelt Datamatics in staat om het woon-werkverkeer in Memphis te transformeren met een smartcard-systeem door forenzen een naadloze en gebruiksvriendelijke reiservaring te bieden.

MATA’s Next Generation Fare System (NGFS) is een Automatic Fare Collection (AFC) systeem geïntegreerd met Datamatics’ AFC platform, TruFare, om het smartcard systeem te creëren. De integratie vergemakkelijkt het kopen van tickets aan loketten met het laden van smartcards en maakt contactloos reizen mogelijk.

Lees meer artikelen-

Voorspeld wordt dat de omvang van de markt voor niet-destructieve inspectieapparatuur tegen 2030 zal groeien met een CAGR van 4,7% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Demarkt voor röntgenfluorescentieanalysatoren zal naar verwachting groeien met een CAGR van 5,2% tegen 2030 – Verslag van Market Research Future (MRFR)

Demarkt voor industriële endoscopen zal naar verwachting groeien met een CAGR van 6,7% in 2030 – Verslag van Market Research Future (MRFR)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Smart Cards Market,Smart Cards Market Size,Smart Cards Market Share