header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor gesinterd staal zal naar verwachting groeien met een CAGR van 4,30% in 2032 Rapport van Market Research Future (MRFR)

Sep 18, 2023 4:00 PM ET

De wereldwijde markt voor gesinterd staal zal tijdens de prognoseperiode een CAGR van 4,30% laten zien en zal naar schatting USD 35,2 miljard bedragen in 2032.

De stijgende vraag naar gesinterd staal

Gesinterd staal, een product van zorgvuldig samengeperste metaalpoeders die worden blootgesteld aan hoge temperaturen en druk, is al lange tijd een favoriet in industrieën die sterkte, duurzaamheid en precisie vereisen. Wat gesinterd staal bijzonder aantrekkelijk maakt, is het vermogen om te voldoen aan strenge technische specificaties en tegelijkertijd een aanzienlijke kostenbesparing te bieden in vergelijking met traditionele productiemethoden.

Innovaties in materiaalsamenstelling

Recente innovaties in de samenstelling van materialen hebben het toepassingsgebied van gesinterd staal uitgebreid. Van auto-onderdelen tot geavanceerde medische apparatuur, gesinterd staal bewijst zijn aanpassingsvermogen en veelzijdigheid. De mogelijkheid om verschillende legeringselementen toe te voegen heeft fabrikanten in staat gesteld om de eigenschappen van gesinterd staal aan te passen, waardoor op maat gemaakte oplossingen voor diverse industrieën zijn ontstaan.

Duurzaamheid voor het milieu

De markt voor gesinterd staal loopt ook voorop als het gaat om milieuduurzaamheid. Het sinterproces zelf genereert minimaal afval, waarbij het meeste overtollige poeder recyclebaar is. Daarnaast draagt de inherente duurzaamheid van gesinterde staalproducten bij aan een langere levensduur, waardoor er minder vaak vervangen hoeft te worden en de ecologische voetafdruk dus kleiner wordt. Deze combinatie van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zorgt ervoor dat gesinterd staal steeds meer in de belangstelling komt te staan van industrieën die willen voldoen aan strenge duurzaamheidsdoelstellingen.

Download een proefexemplaar van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12039

Invloed op de auto-industrie

Een van de meest opvallende groeigebieden voor gesinterd staal is de automobielsector. Autofabrikanten maken steeds meer gebruik van onderdelen van gesinterd staal om het gewicht van voertuigen te verlagen, het brandstofverbruik te verbeteren en de veiligheid te verhogen. De uitzonderlijke verhouding tussen sterkte en gewicht van gesinterd staal maakt het een ideale keuze voor kritieke onderdelen zoals tandwielen, lagers en remonderdelen. Bovendien zorgt de weerstand tegen corrosie voor een langere levensduur van deze onderdelen, wat bijdraagt aan de algehele levensduur van voertuigen.

Vooruitgang in de gezondheidszorg

In de gezondheidszorg speelt gesinterd staal een centrale rol in de vooruitgang van de technologie voor medische hulpmiddelen. Van chirurgische instrumenten tot prothetische implantaten, het gebruik van gesinterd staal zorgt voor een revolutie in de patiëntenzorg. De biocompatibiliteit, slijtvastheid en precisie maken het een topkeuze voor de productie van medische hulpmiddelen die hoge prestaties en betrouwbaarheid vereisen.

Ruimtevaart innovatie

De lucht- en ruimtevaart is nog zo’n sector die de transformerende kracht van gesinterd staal ervaart. Het lichtgewicht en toch duurzame karakter van gesinterd staal is perfect geschikt voor onderdelen van vliegtuigen en ruimtevaartuigen. Het vermogen om extreme temperaturen en druk te weerstaan is cruciaal voor de veiligheid en functionaliteit van luchtvaartapparatuur.

Marktsegmentatie

Naar type

Roestvrij staal, koolstofstaal, gelegeerd staal en gereedschapsstaal maken deel uit van de segmentatie van de markt voor gesinterd staal naar staaltype.

Per proces

De processegmenten van de markt voor gesinterd staal zijn metaalspuitgieten (Mim), additieve vervaardiging (Am), conventionele vervaardiging en poedersmeden. De categorie van additieve vervaardiging (Am) produceerde de hoogste omzet in 2022.

Vraag naar maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/12039

Per toepassing

Motoren, transmissies, carrosserie, chassis, aandrijflijnen, elektrische apparaten en andere onderdelen zijn opgenomen in de segmentatie van de markt voor gesinterd staal op basis van toepassing. In 2022 was het dominante segment van de markt dat van de motoren.

Naar eindgebruik

Met betrekking tot de eindgebruiker wordt de markt voor gesinterd staal opgesplitst in de transportsector, de elektrische sector, de industrie en andere sectoren. In 2022 domineerde de elektrische sector de industrie.

Belangrijkste spelers

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor gesinterd staal: Advanced Technology (Bazhou) Special Powder Ltd; Changsha Hualiu Metal Powders Ltd (HL Powder); CNPC Powders; Erasteel; GKN; Höganäs AB; POLEMA; Pometon Powder; Sandvik AB; Yingtan Longding New Materials & Technologies Ltd; United States Metal Powders, Inc.

Deel uw vragen: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/12039

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Sintered Steel,Sintered Steel Market,Sintered Steel Market Size