header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor militaire elektro-optische infraroodsystemen zal tegen 2030 USD 10,86 miljoen bereiken met een CAGR van 6%.

Sep 18, 2023 12:00 PM ET

Marktoverzicht militaire elektro-optische infraroodsystemen (EOIR)

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor militaire elektro-optische inf raroodsystemen tegen 2030 een waarde bereiken van USD 10,86 miljoen met een CAGR van 6%.

Drivers

Toenemende behoefte aan door drones aangedreven EO/IR-systemen om de marktgroei te stimuleren

De groeiende vraag naar EO/IR-systemen aangedreven door drones zal de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren. Door drones aangedreven EO/IR- of EO/IR-camera’s hebben een aanzienlijke groei doorgemaakt in het militaire infraroodsysteem voor elektro-optiek vanwege het potentieel om uitstekend zicht te bieden in open ruimten zoals grenzen.

Kansen

Technologische vooruitgang biedt robuuste kansen

Andere groeibevorderende technologische ontwikkelingen omvatten de ontwikkeling van baanbrekende & EO-lasernavigatiesystemen met lange golf infrarood (LWIR). Deze bieden meer mogelijkheden voor doeldetectie en thermische beeldvorming, evenals betrouwbare informatie voor de veiligheid van de bemanning in gevechtssituaties.

Gratis voorbeeldrapport@https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1287

Beperkingen en uitdagingen

Hoge materiaalkosten die de markt afremmen

De hoge materiaalkosten en inefficiënte prestaties tijdens extreme weersomstandigheden kunnen tijdens de prognoseperiode een remmende werking hebben op de markt.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor militaire elektro-optische infraroodsystemen is onderverdeeld op basis van platform, sensortechnologie en type.

Per type zal beeldversterking de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Per sensortechnologie zal hyperspectraal de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Wat het platform betreft, zal de markt tijdens de prognoseperiode worden aangevoerd door vliegtuigen.

Volledig rapport@https://www.marketresearchfuture.com/reports/military-electro-optical-infrared-systems-market-1287

COVID-19 Analyse

De COVID-19 epidemie had een aanzienlijke impact op de wereldeconomie en de markt voor militaire elektro-optische en infraroodsystemen was er niet immuun voor. In veel landen over de hele wereld leidde de snelle uitbraak van de COVID-19 pandemie tot strenge afsluitwetten, die vertragingen veroorzaakten bij de & import en export van militaire elektro-optische en infraroodsystemen & apparatuur. Bovendien had het een onmiddellijk effect op het productieproces, waardoor de toeleveringsketen verstopt raakte en de wereldwijde marktinkomsten daalden. Om echter een manier te vinden om te herstellen van de impact van Covid-19, brengen de belangrijkste spelers op de markt nieuwe marketingtechnieken in de praktijk. De pandemische situatie wordt geleidelijk onder controle gebracht, wat een goed voorteken is voor de wereldmarkt in de toekomst.

Regionale analyse

Noord-Amerika leidt de markt voor militaire elektro-optische infraroodsystemen

De Amerikaanse strijdkrachten hadden een grote behoefte aan EO/IR-apparatuur, waardoor Noord-Amerika het grootste aandeel innam. De Verenigde Staten moesten hun uitgaven voor geavanceerde wapensystemen uitbreiden vanwege de toegenomen capaciteiten van hun vijanden op het slagveld. Bovendien werd de toegenomen aankoop van geavanceerde ISR & andere apparatuur die het situationele bewustzijn van het leger verbeterde, sterk beïnvloed door de toenemende betrokkenheid van de Amerikaanse strijdkrachten in verschillende internationale oorlogen.

APAC kent een bewonderenswaardige groei in de markt voor militaire elektro-optische infraroodsystemen

Vanwege de opkomende economieën en militaire modernisering die het gebruik van geavanceerde technologie stimuleert, zal de markt voor militaire elektro-optische systemen naar verwachting gestaag groeien in de regio Azië-Pacific.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers in het rapport over de wereldwijde markt voor militaire elektro-optische infraroodsystemen zijn Raytheon, Lockheed Martin, L-3 Communications Holdings, Inc. BAE Systems Plc. Thales Group, DRS Technologies, Northrop Grumman, Elbit Systems Ltd., Harris Corporation, Rheinmetall Defence AG, Textron, Rockwell Collins, II-VI, Inc. en Ultra Electronics Holdings.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Aerospace & Defense, door Market Research Future:

Military Drone Market Research Report Information By Payload Type (Sensors, Camera, Navigatiesystemen, en anderen), By Drone Type (MALE, HALE, TUAV, UCAV, en SUAV), By Application (Spying, Search & Rescue, Border Security, en Combat) And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2030.

Militaire Simulatie en Virtuele Training Marktonderzoeksrapport Informatie per Platform (Vliegtuigsimulatie en Training, Roterende Vluchtsimulatie en Training en UAV Vluchtsimulatie en Training], Grond [Slagveld Simulatie en Training, Gevechtssimulatie en Training, Grondvoertuig Simulatie en Training en anderen] en Marine [Scheepsbrug Simulatie en Training, Onderzeeboot Simulatie en Training en anderen]), Trainingstype (Live, Virtual Reality [VR], Constructieve en Gaming Simulatie) en Regio -Marktvoorspelling tot 2030

Noord-Amerikaanse C5ISR-markt per eindgebruik Prognose (2018-2025)

Noord-Amerikaanse militaire IoT-markt per technologie verwachting (2018-2024)

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Military Electro-Optical and Infrared Systems Market,Military Electro-Optical and Infrared Systems Market Size,Military Electro-Optical and Infrared Systems Market Share,Military Electro-Optical and Infrared Systems Market Analysis,Military Electro-Optical and Infrared Systems Market Trends,Military Electro-Optical and Infrared Systems Market Research,Military Electro-Optical and Infrared Systems Market Report,Military Electro-Optical and Infrared Systems Market Outlook