header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor slimme sloten zal tegen 2030 9,53 miljard dollar bereiken als gevolg van de toenemende bezorgdheid over veiligheid en de toenemende integratie met Smart Home Ecosystemen

Sep 18, 2023 9:00 AM ET

Smart Lock Markt Toepassingsgebied & Overzicht

Het rapport van SNS Insider geeft aan dat de markt voor slimme sloten in 2022 een waarde had van 2,04 miljard USD, en dat verwacht wordt dat de markt in 2030 een waarde van 9,53 miljard USD zal hebben bereikt, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 21,2% tijdens de geprojecteerde periode van 2023 tot 2030.

Volgens het onderzoek van SNS Insider zal de markt voor slimme sloten blijven groeien als gevolg van een combinatie van toegenomen bezorgdheid over veiligheid, groeiende vraag naar gemak, integratie met smart home ecosystemen en voortdurende technologische vooruitgang.

Slimme-slottechnologie is een baanbrekende innovatie die een revolutie teweeg heeft gebracht in de manier waarop we onze huizen en bedrijven beveiligen. In tegenstelling tot traditionele sloten, die afhankelijk zijn van fysieke sleutels of combinaties, maken slimme sloten gebruik van geavanceerde digitale mechanismen om toegang te verlenen of te beperken. Deze apparaten hebben de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen vanwege hun gemak, verbeterde beveiligingsfuncties en integratie met het groeiende Internet of Things (IoT) ecosysteem.

Download gratis een voorbeeld van de Smart Lock Market @ https://www.snsinsider.com/sample-request/1562

De belangrijkste spelers in het Smart Lock marktrapport zijn:

Yale
Schlage
August Home
Kwikset
Goji
SDS Smart Locks
Mul-T-Lock
Unikey Technologies Inc.
Haven Lock, Inc.
Honeywell International Inc
Panasonic Corporations
Salto Systems
Samsung Sds Co. Ltd.
Vivint, Inc.

Marktanalyse

De wereldwijde markt voor slimme sloten heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, aangedreven door verschillende factoren die het beveiligings- en gemakslandschap van residentiële en commerciële ruimten een nieuwe vorm hebben gegeven. Met een toenemend bewustzijn van veiligheidsbedreigingen en de behoefte aan betere bescherming, wenden consumenten en bedrijven zich tot slimme sloten als een geavanceerder en veiliger alternatief voor traditionele sloten. Slimme sloten bieden functies zoals encryptie, sabotagewaarschuwingen en bewaking op afstand, die zorgen voor een hoger beveiligingsniveau. De groei van het Internet of Things (IoT) heeft geleid tot de integratie van slimme sloten in grotere smart home ecosystemen. Deze sloten kunnen samenwerken met andere slimme apparaten zoals beveiligingscamera’s, thermostaten en spraakassistenten. Naadloze integratie verbetert de algemene domotica-ervaring.

De marktsegmentatie van slimme sloten is als volgt:

NAAR TYPE
Veiligheidssloten
Hendelgrepen
Hangslot
Server sloten & Sluitingen
Knopsloten
Overige

PER TECHNOLOGIE
Bluetooth
WiFi
Z-Wave
Andere

PER MECHANISME
Toetsenbord
Kaart Toets
Touch gebaseerd
Sleutelhanger
Smartphone gebaseerd

NAAR TOEPASSING
Commercieel
Particulier
Horeca
Onderneming
Kritieke infrastructuur
Institutioneel & Overheid
Industrieel
Transport & Logistiek

Gesegmenteerd per regio/land:
Noord-Amerika
Europa
China
Japan
Azië Overige

Ontvang gratis kwartaalupdates. Klik op de link voor meer informatie @ https://www.snsinsider.com/enquiry/1562

Impact van Recessie

Een recessie kan een uitdaging vormen voor de markt van slimme sloten en leiden tot lagere consumentenbestedingen, een lagere vraag in de woning- en commerciële sector en een verschuiving in consumentenvoorkeuren. Innovatieve bedrijven die zich aanpassen aan veranderende economische omstandigheden en concurrerende prijzen bieden, kunnen echter nog steeds groeikansen vinden, vooral op de lange termijn als de smart home en beveiligingsindustrieën blijven evolueren.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft verschillende uitdagingen en onzekerheden met zich meegebracht voor de markt van slimme sloten. Deze uitdagingen zijn onder andere verstoringen in de toeleveringsketen, prijsvolatiliteit, geopolitieke factoren, zorgen over cyberbeveiliging, marktonzekerheid en regionale verschillen. Bedrijven in de sector van slimme sloten zullen de situatie nauwlettend in de gaten moeten houden en hun strategieën moeten aanpassen om deze uitdagingen effectief het hoofd te kunnen bieden.

Belangrijke regionale ontwikkelingen

De Noord-Amerikaanse markt, met name de Verenigde Staten en Canada, is een belangrijke drijvende kracht achter de slimme slotenindustrie. Hoge besteedbare inkomens, een sterke focus op veiligheid in huis en een technisch onderlegde bevolking hebben de adoptie van slimme slotsystemen gestimuleerd. Europa kent een gestage groei in de markt van slimme sloten, met landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk als koplopers. De regio Azië-Stille Oceaan, inclusief China, Japan en Zuid-Korea, kent een snelle groei van de markt als gevolg van de toenemende verstedelijking en het toenemende bewustzijn van slimme technologieën voor thuis.

Belangrijkste resultaten van de marktstudie naar slimme sloten

-Terwijl de markt blijft groeien, zullen de segmenten Deadbolt Locks en Keypad naar verwachting hun dominantie behouden. Deadbolt sloten bieden een balans tussen traditie en innovatie en zijn aantrekkelijk voor wie op zoek is naar veiligheid zonder uitgebreide aanpassingen.

-Toetsenbordsloten bieden gemak zonder sleutels, waardoor ze een populaire keuze zijn voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een moderne en handige toegangsoplossing. Beide segmenten dragen bij aan de algehele groei van de industrie van slimme sloten en spelen in op de uiteenlopende behoeften en voorkeuren van consumenten in het digitale tijdperk.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de markt voor slimme sloten

-Fortune Brands, een toonaangevend wereldwijd bedrijf in consumentengoederen, heeft met succes de overname afgerond van Emtek en Schaub Premium Hardware Brands, waarmee het portfolio van eersteklas producten voor woningverbetering en beveiliging op de Amerikaanse en Canadese markt verder is uitgebreid.

Kaadas, het gerenommeerde wereldwijde bedrijf voor slimme sloten, heeft een ambitieuze stap gezet door zijn activiteiten uit te breiden naar Noord-Amerika. Deze strategische stap markeert niet alleen een belangrijke mijlpaal voor Kaadas, maar luidt ook een nieuw tijdperk van geavanceerde beveiligingsoplossingen in voor de Noord-Amerikaanse markt.

Inhoudsopgave – Analyse van de belangrijkste punten

1. Introductie
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1 COVID-19 Impactanalyse
4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3 Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
5. Waardeketenanalyse
6. Porter’s 5 krachten model
7. PEST-analyse
8. Segmentatie van de markt voor slimme sloten, per type
9. Segmentatie van de markt voor slimme sloten, naar technologie
10. Smart Lock marktsegmentatie, per mechanisme
11. Segmentatie van de markt voor slimme sloten, naar toepassing
12. Regionale analyse
13. Bedrijfsprofielen
14. Concurrentielandschap
15. Conclusie

Koop PDF voor één gebruiker @ https://www.snsinsider.com/checkout/1562

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (US) | 91-7798602273 (IND)


Keywords:  Smart Lock Market,Smart Lock Market Size,Smart Lock Market Share,Smart Lock Market Growth,Smart Lock Market Trends,Smart Lock Market Analysis,Smart Lock Industry