header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor waterstofopslagtanks en -transport zal in 2030 meer dan USD 4.138,56 miljoen bedragen als gevolg van de toenemende nadruk op groene waterstof en de stijgende vraag in de transportsector

Sep 18, 2023 9:00 AM ET

Volgens het onderzoek van SNS Insider is de markt voor waterstofopslagtanks en -transport klaar voor een robuuste groei, gedreven door een combinatie van milieuoverwegingen, technologische vooruitgang en ondersteunend overheidsbeleid.

Het rapport van SNS Insider geeft aan dat de markt voor waterstofopslagtanks en -transport in 2022 een waarde van 175 miljoen USD bereikte en naar verwachting zal groeien tot een substantiële 4.138,56 miljoen USD in 2030, met een opmerkelijk samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 48,5% tijdens de voorspellingsperiode van 2023 tot 2030.

De belangrijkste spelers zijn:

 • AMS Samengestelde Cilinders
 • Plastic Omnium
 • Worthington Industries
 • Hexagon Purus
 • NPROXX
 • Tenaris
 • Weldship Corporation
 • Composite Advanced Technologies LLC.
 • Luxfer Gasflessen
 • Mahytec
 • UMOE geavanceerde composieten
 • Pragma Industries
 • Marine Service Noord
 • overige

Ontvang een voorbeeld van de Wind Power Market Size 2023 @

https:// www.snsinsider.com/sample-request/2795

Marktbereik

Nu de wereld verschuift naar schonere en duurzamere energiebronnen, heeft waterstof zich ontpopt als een veelbelovende mededinger in de race om onze planeet koolstofvrij te maken. Opslagtanks voor waterstof spelen een cruciale rol in het garanderen van de beschikbaarheid en toegankelijkheid van waterstof voor verschillende toepassingen. De succesvolle toepassing van waterstof als schone energiedrager hangt af van voortdurend onderzoek en innovatie om de efficiëntie, veiligheid en kosteneffectiviteit van de opslag te verbeteren, evenals de ontwikkeling van een robuuste infrastructuur voor het transport ervan.

Marktanalyse

De markt voor waterstofopslagtanks en -transport is klaar voor aanzienlijke groei in de komende jaren, gedreven door een samenloop van factoren die een revolutie beloven teweeg te brengen in de manier waarop we waterstof produceren, opslaan en transporteren. De wereldwijde verschuiving naar duurzame en groene energieoplossingen heeft waterstof in de schijnwerpers gezet. Groene waterstof, geproduceerd uit hernieuwbare energiebronnen zoals wind- en zonne-energie, wint aan populariteit als schoon alternatief voor fossiele brandstoffen. Deze toename in de productie van groene waterstof vereist geavanceerde oplossingen voor opslag en transport. Onderzoek en ontwikkeling op het gebied van materiaalwetenschap en -techniek leveren innovatieve opslagoplossingen op, waaronder geavanceerde composietmaterialen, metaalhydriden en vloeibare organische waterstofdragers (LOHC’s). Deze technologieën bieden een hogere opslagdichtheid en verbeterde veiligheid, waardoor waterstof toegankelijker en kosteneffectiever wordt.

De marktsegmentatie en subsegmentatie zijn als volgt:

Modulaire opslag:

 • Waterstof Brandstof Opslag Systeem
 • Waterstof Distributie Systeem

Op druk:

 • <200 Bar
 • 200-500 Bar
 • >500 Bar

Op tank type:

 • Type 1
 • Type 2
 • Type 3
 • Type 4

Per toepassing:

 • Voertuigen
 • Scheepvaart
 • Spoor
 • Stationaire opslag
 • Aanhangwagen voor H2-transport

Impact van recessie

Recessies kunnen inderdaad uitdagingen vormen voor de markt van waterstofopslagtanks en -transport, maar ze bieden ook kansen voor innovatie en veerkracht. Door hun inspanningen te diversifiëren, zich te richten op kostenefficiëntie, samen te werken, een langetermijnperspectief te behouden, te pleiten voor de industrie en te zorgen voor veerkracht in de toeleveringsketen, kunnen belanghebbenden de economische onzekerheden het hoofd bieden en bijdragen aan de langetermijngroei van de waterstofsector.

Ontvang gratis kwartaalupdates. Klik op de link voor meer informatie:

https:// www.snsinsider.com/enquiry/2795

Gevolgen van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft een grote impact gehad op de markt voor waterstofopslagtanks en -transport, en creëert uitdagingen en kansen voor belanghebbenden. Nu de wereld probeert de afhankelijkheid van Russische fossiele brandstoffen te verminderen en de energiezekerheid te versterken, komt waterstof naar voren als een levensvatbaar alternatief, wat investeringen, innovatie en de ontwikkeling van infrastructuur in deze sector stimuleert. Het is echter essentieel om de veranderende geopolitieke situatie en de mogelijke langetermijneffecten daarvan op de mondiale waterstofeconomie in de gaten te houden.

Krijg volledige rapportgegevens @ https://www.snsinsider.com/reports/hydrogen-storage-tanks-and-transportation-market-2795

Belangrijkste regionale ontwikkeling

In Noord-Amerika is er een sterke focus op waterstof als middel om verschillende industrieën koolstofvrij te maken, waaronder transport en productie. De Verenigde Staten investeren veel in waterstofinfrastructuur, vooral in Californië, waar strenge emissienormen de vraag naar brandstofcelvoertuigen stimuleren. Europa heeft ambitieuze doelen gesteld voor de invoering van waterstof, met de Europese Green Deal als doel om Europa in 2050 koolstofneutraal te maken. Landen als Duitsland en Frankrijk lopen voorop in de ontwikkeling van transport op waterstof, met een focus op brandstofcelvoertuigen en infrastructuur voor het tanken van waterstof.

Belangrijkste resultaten van de marktstudie Waterstofopslagtanks en -transport

 • Het waterstofdistributiesysteem is de levensader van de waterstofeconomie. Het omvat de infrastructuur die nodig is om waterstof te produceren, op te slaan, te transporteren en aan eindgebruikers te leveren. De nadruk op schone energie heeft de ontwikkeling van groene waterstofproductietechnologieën versneld, zoals elektrolyse aangedreven door hernieuwbare energiebronnen.
 • Waterstofvoertuigen vormen een ander cruciaal segment van het waterstofecosysteem. Deze voertuigen gebruiken waterstof als brandstofbron, meestal in brandstofcellen, om elektrische motoren aan te drijven. Waterstofvoertuigen bieden emissievrije mobiliteit en nemen zo de milieuproblemen weg die gepaard gaan met traditionele voertuigen met verbrandingsmotoren.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de waterstofopslagtanks en transportmarkt

 • Chart Industries en Nikola Corporation zijn een ambitieus strategisch partnerschap aangegaan met als doel een revolutie teweeg te brengen in de waterstofindustrie. Deze samenwerking tussen twee marktleiders zal het landschap van waterstofgerelateerde apparatuur en infrastructuur opnieuw definiëren.
 • Vopak en Hydrogenious zijn een spannende joint venture aangegaan die een revolutie teweeg moet brengen in de manier waarop waterstof wordt opgeslagen en getransporteerd. Deze baanbrekende samenwerking brengt de expertise van Vopak op het gebied van de opslag van bulkvloeistoffen en de geavanceerde waterstofdraagtechnologie van Hydrogenious samen om een van de meest kritieke uitdagingen in de waterstofindustrie aan te pakken.

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten:

 1. Inleiding
 2. Methodologie van het onderzoek
 3. Markt Dynamiek
 4. Impactanalyse
  • COVID-19 Impactanalyse
  • Impact van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
  • Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
 5. Waardeketenanalyse
 6. Porter’s 5 Krachten Model
 7. PEST-analyse
 8. Segmentatie van de markt voor waterstofopslagtanks en -transport, naar modulaire opslag
 9. Segmentatie van de markt voor waterstofopslagtanks en -transport, naar druk
 10. Marktsegmentatie waterstofopslagtanks en -transport, per tanktype
 11. Segmentatie van de markt voor waterstofopslagtanks en -transport, per toepassing
 12. Regionale analyse
 13. Bedrijfsprofiel
 14. Concurrentielandschap
 15. Gebruikersgevallen en beste praktijken
 16. Conclusie

Koop PDF voor één gebruiker van Wind Power Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/checkout/2908

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoeks- en adviesbureaus die de marktonderzoeksindustrie wereldwijd domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te functioneren in veranderende omstandigheden. Om u te voorzien van actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen, zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van verschillende technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Neem contact met ons op:

Akash Anand – Hoofd Bedrijfsontwikkeling & Strategie

info@snsinsider.com

Telefoon: 1-415-230-0044 (US) | 91-7798602273 (IND)

Website: https://www.snsinsider.com

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie info@snsinsider.com Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND) Website: https://www.snsinsider.com


Keywords:  Hydrogen Storage Tanks And Transportation,Hydrogen Storage Tanks And Transportation Market,Hydrogen Storage Tanks And Transportation Market Size,Hydrogen Storage Tanks And Transportation Market Share,Hydrogen Storage Tanks And Transportation Market Growth,Hydrogen Storage Tanks And Transportation Market Trends,SNS Insider