header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de batterijmarkt voor elektrische voertuigen zal naar verwachting toenemen van USD 18,97 miljard in 2023 tot USD 192,55 miljard in 2032

Sep 18, 2023 1:29 PM ET

De batterijmarkt voor elektrische voertuigen groeit voortdurend, voornamelijk door de toenemende productie en verkoop van elektrische voertuigen in de afgelopen jaren. Daarnaast stimuleert de stijgende vraag naar geavanceerde EV-batterijen innovatieraces rond bereik en vermogen. Batterijproducenten richten zich op het verbeteren van hun batterijprestaties en managementtechnologieën die de marktkapitalisatie al hebben veranderd.

De groeiende vraag naar lithium-ion & hybride batterijen biedt uitstekende kansen voor de markt. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde markt voor batterijen voor elektrische voertuigen naar verwachting een exponentiële waarde bereiken tegen 2032, met een indrukwekkende CAGR tijdens de voorspellingsperiode (2023-2032).

Fabrikanten van EV-batterijen proberen de onderdrukte vraag en toeleveringsketen te verbeteren, productieproblemen op te lossen en proberen gelijke tred te houden met technologieën. Ze richten zich op het onmiddellijke vooruitzicht van consolidatie van de industrie en het aanpassen van de vraag, grotendeels via subsidies voor consumenten en via belastingen en heffingen.

Aan de andere kant zijn veranderende regelgevende normen, marktdynamiek en technologische trends belangrijke factoren die de groei van de markt belemmeren. Ook de prijsvolatiliteit en de kloof tussen vraag en aanbod van grondstoffen die nodig zijn voor de productie van batterijen vormen belangrijke uitdagingen voor de groei van de markt.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeld> https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4810

Markt voor batterijen voor elektrische voertuigen – Segmenten

De markt voor EV-batterijen is onderverdeeld in batterijtype, voertuigtechnologie, eindmarkt en regio. Het batterijtype segment is onderverdeeld in lithium-ion batterij, lood-zuur batterij, nikkel hydride batterij en andere. Hiervan heeft het subsegment lithium-ion batterij het grootste marktaandeel, gevolgd door nikkelhydride en lood-zuur batterij.

Het segment voertuigtechnologie is onderverdeeld in batterij-elektrische voertuigen, hybride elektrische voertuigen, plug-in hybride elektrische voertuigen en andere. Hiervan heeft het subsegment batterij-elektrische voertuigen het grootste marktaandeel, gevolgd door hybride elektrische voertuigen.

Het eindmarktsegment is onderverdeeld in OEM’s en vervangingsmarkten. Het regionale segment is onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Batterijmarktelektrische voertuigen – Regionale markt

De regio Azië-Pacific domineert de wereldwijde markt voor batterijen voor elektrische voertuigen. China, Zuid-Korea, Japan en India hebben een groot marktaandeel vanwege de voordelen op het gebied van grondstoffen en de beschikbaarheid van kostenconcurrerende arbeidskrachten. Daarnaast zijn de toenemende vraag naar EV’s en het groeiende bewustzijn van milieuvriendelijke voertuigen belangrijke groeifactoren. Verwacht wordt dat de APAC EV-batterijmarkt zijn marktpositie tijdens de beoordelingsperiode zal behouden.

Europa neemt de tweede positie in wat betreft de waarde van de markt voor batterijen voor elektrische voertuigen. In deze regio stijgt de verkoop van nieuwe elektrische voertuigen, waardoor de vraag naar EV-batterijen toeneemt. Ook Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, de toonaangevende landen in Europa, hebben de groei van de markt gestimuleerd. Bovendien stimuleren de strenge regelgeving en de toenemende vraag naar milieuvriendelijke voertuigen de inkomsten uit de markt voor batterijen voor elektrische voertuigen.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (188 pagina’s, grafieken, tabellen, cijfers) Automotive Finance Market Report:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/electric-vehicles-battery-market-4810

Noord-Amerika is getuige van een stimulerende stijging van de inkomsten uit de markt voor batterijen voor elektrische voertuigen. Factoren die een impuls geven aan de marktgroei zijn onder andere de vooruitgang in technologieën en opslagcapaciteiten. Bovendien vormen de toename van het aantal EV’s en de aanwezigheid van belangrijke spelers in de sector een belangrijke stimulans voor de groei van de markt in deze regio. De Noord-Amerikaanse markt voor EV-batterijen zal naar verwachting aanzienlijk groeien tijdens de voorspellingsperiode.

Batterijmarktvoor elektrische voertuigen – Analyse van de concurrentie

De markt voor EV-batterijen zal naar verwachting belangrijke strategische benaderingen kennen, zoals expansie, samenwerking, fusies & overnames en integratie van geavanceerde technologieën. Toonaangevende spelers in de sector doen ook strategische investeringen in het stimuleren van onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten en het bevorderen van hun uitbreidingsplannen.

Grote spelers

Marktleiders op het gebied van EV-batterijen zijn onder andere Panasonic Corporation (Japan), Automotive Energy Supply Corporation (Japan), BYD Company Limited (China), Quallion (VS), LG Chem Ltd. (Zuid-Korea), Boston-Power Corporation (China), LG Chem Ltd. (VS), LG Chem Ltd. (Zuid-Korea) en LG Chem Ltd. (VS). (Zuid-Korea), Boston-Power (VS), Narada Power Source (China), Johnson Controls International (VS), GS Yuasa Corporation (Japan), Crown Battery Corporation (VS), Tianneng Power International (China) en Hitachi Chemical Company (Japan).

Industrie/innovatie/gerelateerd nieuws

09 april 2021 – Epsilon Advanced Materials Pvt. Ltd. kondigde de opening aan van een nieuwe anodeproductiefaciliteit in de Indiase staat Karnataka. Anodematerialen worden gebruikt in lithium-ionbatterijen voor elektrische voertuigen (EV). Het bedrijf is een opkomende wereldwijde leverancier van anodematerialen van synthetisch grafiet. Epsilon wil steenkoolteer omzetten in grafietanoden om de afhankelijkheid van China te verminderen, dat een monopolie heeft in batterijen voor elektrische auto’s.

Lees meer inzichtelijk rapport:

Tractor marktomvang

Marktaandeel autodetailhandel

Groen duurzaam toerisme markt reikwijdte

Groei van de markt voor verkeerslichtregelaars

Onderzoeksrapport over de markt voor voertuigen met lage snelheid (LSV) – prognose 2030

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Electric Vehicle Battery Market Size,Electric Vehicle Batteries Market,Electric Vehicle Batteries,EV Batteries,EV Battery Market Size,Electric Vehicle Battery Market Demand,Electric Vehicle Battery,Electric Vehicle Batteries Demand