header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de effectenmarkt zal tegen 2032 103,5 miljard dollar bedragen, met een CAGR van 11,30% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Sep 18, 2023 4:00 PM ET

Marktanalyse

Volgens een recent rapport van Market Research Future zal de wereldwijde effectenmarkt tegen 2032 een waarde bereiken van 103,5 miljard USD met een CAGR van 11,30%.

Drivers

Behoefte aan markttoezicht om de marktgroei te stimuleren

Het belangrijkste element dat de expansie van de markt aanwakkert, is de behoefte aan markttoezicht. Om mogelijk marktmisbruik en financiële misdrijven zoals handel met voorkennis en marktmanipulatie te identificeren, houdt het toezicht op de aandelenmarkt het verzamelen en analyseren van transactiegegevens in.

Ontvang gratis voorbeeldbrochure PDF –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12040

Hoofdrolspelers in de Stockbroking-markt

Eminente spelers in de sector die in het Stockbroking-marktrapport worden geprofileerd, zijn onder andere:

  • InfoReach, Inc,
  • Myalgomate Technologies LLP
  • Charles Schwab & Co., Inc,
  • ICICI Securities Ltd.
  • Zerodha Broking Ltd.
  • NinjaTrader
  • Tethys Technologie
  • MetaQuotes Ltd.
  • VIRTU Financial Inc.
  • Upstox, ZacksTrade,
  • Interactieve makelaars LLC
  • Tridge, Axis Direct
  • E-Trade
  • FMR LLC
  • Angel One Limited.

Kansen

Technologische vooruitgang biedt robuuste kansen

De ontwikkeling van de markt voor effectenmakelaardij wordt gestimuleerd door technologische ontwikkelingen op het gebied van effectenmakelaardij, zoals machine learning, voorspellende analyses en kunstmatige intelligentie voor verbeterde handelsplatformen voor klanten.

Beperkingen en uitdagingen

Hoge makelaarskosten zullen de markt beperken

De hogere makelaarskosten, hoge investeringskosten en onvoldoende vermogen om risico’s in te schatten kunnen tijdens de prognoseperiode als marktbeperkingen fungeren.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Markt Segmentatie

De wereldwijde effectenmarkt is onderverdeeld op basis van eindgebruiker, handelstype, modus, type makelaar en diensten.

Op het gebied van diensten zal orderuitvoering de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Per type broker zullen full-service brokers de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

In de voorspellingsperiode zal de online modus de markt aanvoeren.

Per handelstype zal kortetermijnhandel de markt stimuleren tijdens de prognoseperiode.

Per eindgebruiker zullen institutionele beleggers de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

COVID-19 Analyse

De COVID-19-epidemie heeft geen effect op de expansie van de beurshandelsector, omdat er onder ongekende omstandigheden meer oplossingen voor beurshandel worden gebruikt. Bovendien was er tijdens de pandemie aanzienlijk meer behoefte aan cyberbeveiliging bij de ontwikkeling van software. Als gevolg daarvan begon de beurshandel gebruik te maken van talloze technologieën, waaronder AI en ML, om het gedrag van aandelen te voorspellen. Dit hielp op zijn beurt de beurshandel uit te breiden tijdens de epidemie.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s, grafieken, tabellen, cijfers) over Stockbroking Markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/stockbroking-market-12040

Regionale analyse

Noord-Amerika aan kop Stockbroking-markt

In 2022 werd deze markt geleid door de Noord-Amerikaanse effectenmarkt (45,80%). De effectenhandel is uitgebreid en goed ontwikkeld in Noord-Amerika, vooral in de VS. De New York Stock Exchange en de NASDAQ, twee van de grootste en belangrijkste effectenbeurzen ter wereld, maken daar deel van uit. Bovendien had de Noord-Amerikaanse effectenmarkt in de VS het grootste marktaandeel, terwijl de sector in Canada het snelst groeide. Talrijke variabelen, zoals aanzienlijke uitgaven aan handelstechnologie en meer overheidssteun voor internationale handel, werden als oorzaken hiervoor genoemd. De expansie van de markt wordt verder geholpen door de dichte concentratie van aanbieders van aandelenhandel in de regio.

Vraag voor maatwerk – Ontvang een aangepaste versie van het rapport door een verzoek voor maatwerk in te dienen.

Europa zal een bewonderenswaardige groei doormaken in de aandelenmarkt

Het op één na grootste marktaandeel behoort toe aan de Europese markt voor effectenhandel. Een van de strenge financiële regels in Europa is de Markets in Financial Instruments Directive II, die tot doel heeft de financiële markten te harmoniseren en beleggers te beschermen. Bovendien groeide de Britse effectenmarkt het snelst in de Europese regio, terwijl de Duitse markt het grootste marktaandeel had.

Blader door meer Informatie- en Communicatietechnologie Onderzoeksrapporten.

Verwante rapporten

Neobankingmarkt – De neobankingmarkt zal naar verwachting groeien van USD 100,7 miljard in 2023 tot USD 3009,90 miljard in 2032.

Geavanceerde connectiviteit in de olie & gassector markt – De geavanceerde connectiviteit in de olie & gassector markt zal naar verwachting groeien van 51,20 miljard USD in 2023 tot 245,30 miljard USD in 2032

Geavanceerde connectiviteit in de e-commerce & retailmarkt – De geavanceerde connectiviteit in de e-commerce & retailmarkt zal naar verwachting groeien van 71,10 miljard USD in 2023 tot 287,40 miljard USD in 2032.

Immersieve technologiemarkt – De Immersieve technologiemarkt zal naar verwachting groeien van 27,2 miljard USD in 2023 tot 144,5 miljard USD in 2032.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contacteer ons: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Stockbroking Market,Stockbroking Market Size,Stockbroking Market Share,Stockbroking Market Trends,Stockbroking Market Growth,US Stockbroking Market,Japan's Stockbroking Market,South korea Stockbroking Market