header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor digitale druk zal naar verwachting 47,15 miljard dollar bereiken in 2030, met een CAGR van 7,1% tijdens de voorspellingsperiode 2022-2030.

Sep 18, 2023 5:00 PM ET

De wereldwijde markt voor digitaal printen groeit snel door het toenemende gebruik van digitale printtechnologieën in verpakkingen. Daarnaast zijn de toenemende upgrades in digitale printtechnologie en de stijgende O&O-financieringsinitiatieven van publiek-private sectoren andere belangrijke groeimotoren. De stijgende vraag naar duurzaam drukwerk als gevolg van de toenemende bezorgdheid over de opwarming van de aarde vergroot de marktaandelen.6e

Met de toenemende ontwikkelingen op het gebied van gegevensverwerking, programmering, digitaal printen en afwerking zal de markt de komende jaren naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de waarde van de wereldwijde markt voor digitaal drukken escaleren van USD 27,32 miljard in 2022 tot USD 47,15 miljard in 2030, met een groei van 7,1% tijdens de prognoseperiode (2022-2030).

De opleving in de verpakkings- en textielindustrie ondersteunt de omvang van de markt. Met de opkomst van fast fashion en het bedrukken van textiel is de markt de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid. Het ziet ernaar uit dat de markt tegen het einde van de prognoseperiode nog verder zal groeien. Bedrijven zien verpakking als een middel om hun merk te adverteren en te vermarkten.

Verwacht wordt dat dit, samen met de stijgende interesse van consumenten in digitaal printen, de groei van de markt zal beïnvloeden. Digitalisering heeft zich ontpopt als een game-changer voor de drukindustrie. Productpersonalisatie, innovatie en de introductie van beheerde printservices zijn sterk afgestemd op de toenemende mogelijkheden van digitaal printen.

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10622

Grote spelers

De belangrijkste spelers op de markt voor digitaal printen zijn

  • Canon Inc., HP Inc.
  • Seiko Epson Corporation
  • MIMAKI Engineering Co, Ltd.
  • Ricoh Company, Ltd.
  • Roland DG Corporation
  • DIC Corporation
  • Xerox Corporation
  • Toyo Ink SC Holdings Co. Ltd.
  • Westrock
  • Sakata INX Corporation
  • Amcor PLC.
  • Avery Dennison Corporation, onder andere.

Markt voor digitaal printen – segmenten

Het rapport is onderverdeeld in types, inkttypes, substraten, toepassingen, verpakkingen en regio’s. Het type segment is onderverdeeld in inkjets (piëzokristalinkjet, thermische inkjet, elektrostatische inkjet en MEMS) en lasers. Het inktsegment is onderverdeeld in solvent, waterig, UV-droog, dye sublimation, latex en andere. Het substraat segment is onderverdeeld in release liner, plastic film, glas, textiel, papier en anderen.

Het toepassingssegment is onderverdeeld in tekst, commercieel drukwerk, verpakking, papier/boeken en andere. Het verpakkingssegment is onderverdeeld in etiketten, metalen verpakkingen, flexibele verpakkingen, kartonnen & golfkartonnen verpakkingen en andere. Per regio is de markt voor digitaal printen onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, MEA, Europa en de rest van de wereld.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10622

Wereldwijde markt voor digitaal printen – Geografische analyse

Noord-Amerika leidt de wereldwijde markt voor digitaal printen. De regio benadrukt de inspanningen voor milieubehoud en minimaliseert verspilling. Daarnaast zijn de enorme ontwikkelingen op het gebied van digitaal printen en de substantiële investeringen in onderzoek en ontwikkeling in het optimaliseren van printermachines een drijvende kracht achter de groei van de markt. De aanwezigheid van belangrijke spelers in de sector, de toenemende vraag naar digitale printtechnologie en de beschikbaarheid van geavanceerde technologieën zijn belangrijke groeifactoren. Daarnaast stimuleert de toenemende vraag naar veilige en effectieve functies de omvang van de markt.

Markt voor digitaal printen – Analyse van de concurrentie

De markt voor digitaal printen lijkt zeer competitief door de aanwezigheid van verschillende gevestigde spelers. Spelers in de sector hanteren strategische benaderingen, zoals samenwerkingen, fusies & overnames, expansie en nieuwe technologieën/productlanceringen om een groter marktaandeel te verwerven. De spelers in de sector investeren aanzienlijk in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe producten en technologieën te ontwikkelen en hun wereldwijde aanwezigheid te vergroten.

Korting controleren @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-10622

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

07 sep, 2023 — ExodusPoint Capital Management LP kondigde de aankoop aan van nieuwe aandelen in Kornit Digital Ltd. (KRNT), een leider in het ontwikkelen, ontwerpen en verkopen van digitale printoplossingen. (KRNT), een leider in het ontwikkelen, ontwerpen en verkopen van digitale printoplossingen. KRNT bedient wereldwijd verschillende segmenten binnen de bedrukte textielindustrie.

Gerelateerde rapporten:

Virtual Desktop Infrastructure (VDI) Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

System on Module-marktonderzoeksrapport Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport over demarkt voor halfgeleiderfabrieken – Wereldwijde voorspellingen tot 2028

Human Machine Interface (HMI) marktonderzoeksrapport- voorspelling voor 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Digital Printing Market,Digital Printing Market Analysis,Digital Printing Market Trends